HomeCimeman Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Γεια σε όλους, θέλω να αγοράσω μια πρίζα που να επεκτείνει το ενσύρματο δίκτυο μέσα στο σπίτι. Κάτι σαν κια αυτο:http://www.public.gr/product/av500-powerline-adapter-starter-kit-tl-pa4020pkit/prod6850097pp/.Εχωδει αρκετές αλλα θέλω μια που σαν βάση (αυτό που συνδεω με το ρουτερ)να έχει ένα και σαν την άλλη πρίζα με την οποία να αυνδεω μια συσκευή να έχει 2.Μήπως μπορείτε να μου βρείτε εσείς κανένα γιατι τα καταγερνετε πεεισσοτερο απο μενα;Θα το εκτιμούσα ιδιαιτερα.Ευχαριστω
bstefos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Σκέφτομαι να αγοράσω αυτές τις μέρες Download: αυτό.(Γιά τον ίδιο λόγο με εσένα)
HomeCimeman Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Αυτό ακριβώς σκευτομουν και γω φιλε μου.Ομως εχω δει οτι πουλαν και ξεχωριστες πριζες τις οποιες τις συνδιαζεις με αλλες κυριες πριζες (αυτες που συνδεονται στο router).Γινεται αυτό;
bstefos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Τα powerline έτσι λειτουργούν όπως λές. Ουσιαστικά το ένα τεμάχιο συνδέετε με έθερνετ με το μόντεμ και λειτουργεί ώς μάστερ ενώ τα δευτερεύοντα ως slave.Απλά προτιμώ να είναι όλα από ένα κίτ (μιας δηλαδή εταιρίας-μάρκας δηλαδή) για να μην υπάρχει κονφλίκτ (μεταξύ τους).
bstefos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Αγόρασα αυτά Site: εδώ και πάνε μια χαρά. Άσχετο που λένε ότι τα devolo δουλεύουν μόνον σε τριφασικό.
Lolarikos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δεν παίζουν μόνο σε τριφασικό. Παίζουν ΚΑΙ σε τριφασικό γιατί χρησιμοποιούν και την γείωση που είναι κοινή, εκτός από τον ουδέτερο.
bstefos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Καλημέρα. Έχεις δίκιο έτσι όπως το έγραψα αυτό το νόημα βγαίνει. έπρεπε να γράψω την λέξη <<μόνον>> πρίν τίς λέξεις; <<τα devolo>>.
harris78 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Και τα tp-link αναφέρουν στο site τους ότι παίζουν σε τριφασικό και είναι και αυτά δοκιμασμένα, τα έχουμε ξαναγράψει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα