MechaCorn Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Να την κάνουν έφηβη ασιατισα να ταιριάζει και με τον καινούριο Ironman 1
AggelosTz Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Το υποκριτικό ταλέντο της θα περιοριστεί σε ιδρωμενο-βρεγμενο μπούστο οπότε η ταινία θα κάνει θραύση. Και ελπίζω να τρέχει πολύ για να κουνιούνται...
Hatsos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Γιατί τρώει τα νύχια της? Νταξει πλάκα κάνω. Καλό λαμπατερ είναι και αυτή
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δείχνει η ταινία να είναι πολύ καλή με πλοκή.. Έλεος ρε bot, που τα διάβασες αυτά?
mimidon Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Έλεος ρε bot, που τα διάβασες αυτά? Έχει ένστικτό!
dimitridegrecia Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Rhona Mitra στο Nip/Tuck παρτουζες με Christian Troy και την Kimberly αχ. 1
Tigran Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Αν και μου αρέσει ως ηθοποιός, μου φαίνεται πολύ άκυρη επιλογή για ταινία Tomb Raider. Ειδικά ο σωματότυπος της δεν ταιριάζει καθόλου σε μια Lara Croft. 1
LongTom Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Αυτή μοιάζει με ανορεξικό,με μια φάπα θα την ξαπλώνουν χάμω. Περίμενα την Λάρα να την παίξει κάποια ποιο μπαμπάτσικια να πω την αλήθεια.
arxaggelos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Αν και μου αρέσει ως ηθοποιός, μου φαίνεται πολύ άκυρη επιλογή για ταινία Tomb Raider. Ειδικά ο σωματότυπος της δεν ταιριάζει καθόλου σε μια Lara Croft. Η φάτσα της είναι ΟΚ. Η ταινία αργεί ακόμη οπότε μέχρι τότε θα την έχουν κάνει μπαούλο και θα είναι οκ και το σώμα.
eaglos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Από τη στιγμή που δεν υπάρχει ανάγκη για υψηλή υποκριτική, ψηφίζω Gina Carano.
nektarios_rs Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Από τη στιγμή που δεν υπάρχει ανάγκη για υψηλή υποκριτική, ψηφίζω Gina Carano. H Gina Carano θα ταίριαζε στη παλιά Lara.. Η νέα Lara είναι πιο "κοριτσάκι".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα