voltmod Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Η σειρά Tomb Raider ήταν μία από τις δημοφιλέστερες σειρές στο gaming, και οδήγησε σε δύο μεγάλες χολιγουντιανές παραγωγές, τις Lara Croft: Tomb Raider το 2001 και The Cradle of Life το 2003 με πρωταγωνίστρια την Angelina Jolie. Μετά από κάμποσο καιρό, το Tomb Raider επανήλθε με ένα εξαιρετικό reboot και ένα εξίσου δυνατό sequel, και το Χόλυγουντ θέλει να εκμεταλλευτεί την πρόσφατη επιτυχία κάνοντας το ίδιο, και έτσι, έχει προγραμματιστεί ένα reboot που έχει προγραμματιστεί να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Μάρτιο του 2018. Αν και δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες για την ταινία, γνωρίζουμε ότι η ηθοποιός Alicia Vikander υπέγραψε συμβόλαιο για να ενσαρκώσει στην οθόνη την Lara Croft. Η βραβευμένη με Όσκαρ Β’ γυναικείου ρόλου για την ταινία Το κορίτσι από τη Δανία ηθοποιός, έχει επίσης πρωταγωνιστήσει στην ταινία επιστημονικής φαντασίας Ex_Machina, αλλά και στα Testament of Youth, Seventh Son, The Man from U.N.C.L.E. και Burnt. Σύντομα επίσης θα την δούμε δίπλα στον Matt Damon στο Jason Bourne. Στα τελευταία δύο παιχνίδια της σειράς, Tomb Raider (2013) και Rise of the Tomb Raider (2015), οι gamers είχαν την ευκαιρία να παίξουν με μία νεαρότερη Lara Croft, κάτι που ενδεχομένως να εξηγεί την απόφαση της παραγωγής να επιλέξει την Alicia Vikander. Την νέα ταινία Tomb Raider θα σκηνοθετήσει ο Roar Uthaug, των The Wave και Escape. Site: SlashGear Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
aliakas Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 δεν κακό αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν γυρίζουν και ένα drake uncharted πιστεύω είναι κάτι που πραγματικά λείπει τα τελευταία χρόνια μετά τα indiana jones και με ένα καλό studio θα μπορούσε να είναι μεγάλη επιτυχία και σε ταινία 6
Oxygene Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Από το σίχαμα την Angelina Jolie καλύτερα αυτή 2
pcos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 δεν κακό αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν γυρίζουν και ένα drake uncharted πιστεύω είναι κάτι που πραγματικά λείπει τα τελευταία χρόνια μετά τα indiana jones και με ένα καλό studio θα μπορούσε να είναι μεγάλη επιτυχία και σε ταινία http://www.imdb.com/title/tt1464335/ σε εφτιαξα τωρα! (οταν σκοτωνετε τους ταυρους για "ψυχαγωγια" ειναι καλα και ομορφα) καπου ηθελα να το γραψω αυτο! 3
Chocobo Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Από το σίχαμα την Angelina Jolie καλύτερα αυτή you're one of those.... 5
cpttony Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Από το σίχαμα την Angelina Jolie καλύτερα αυτή Ξέρω πολλούς που μόλις διάβασουν την είδηση, θα κράξουν, και θα πουν "Lara Croft είναι μία, η Jolie", και θα σε θάψουν! Εγώ δεν είμαι ένας απ' αυτούς. 3
aliakas Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσίευση σήμερα, 21:57 aliakas, on 11 Jul 2016 - 9:39 PM, said: δεν κακό αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν γυρίζουν και ένα drake uncharted πιστεύω είναι κάτι που πραγματικά λείπει τα τελευταία χρόνια μετά τα indiana jones και με ένα καλό studio θα μπορούσε να είναι μεγάλη επιτυχία και σε ταινία http://www.imdb.com/title/tt1464335/ σε εφτιαξα τωρα! όπως κατάλαβες ζω σε σπηλιά Δημοσίευση σήμερα, 22:00 Oxygene, on 11 Jul 2016 - 9:50 PM, said: Από το σίχαμα την Angelina Jolie καλύτερα αυτή Ξέρω πολλούς που μόλις διάβασαν την είδηση, έκραξαν, και είπαν "Lara Croft είναι μία, η Jolie". Εγώ δεν είμαι ένας απ' αυτούς. μέχρι το tourist βλεπόταν πάντως
nektarios_rs Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Είμαι μεγάλος fan του Tomb Raider και χαίρομαι που θα βγει νέα ταινία. Όμως έλεος με τα reboot του Hollywood (Marvell, DC, Disney κλπ κλπ).. Σοβαρά..
hyperspaced Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Άλλη μια ταλεντάρα θα μας δείξει τα προσόντα της...
teosard Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Αυτή η Αλισια πιστεύω θα ταίριαζε καλύτερα http://www.imdb.com/name/nm1486317/?ref_=tt_cl_t4 1
uesugi1989 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Ωραία, πολύ καλύτερα απο την Angelina. Να κάνουμε reboot και στις ταινίες μετα τα παιχνίδια Φίλε aliaka ποιο tourist? Μια ταινία μέχρι τώρα έχει καταφέρει να με κάνει να αποκοιμηθώ, το tourist. Τζάμπα το gigabyte που έπιασε στο σκληρό δισκο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα