Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν απειληθει πολυ και τρομαξει τοτε επιτίθεται εκτοξευοντας προς ολες τις κατευθύνσεις τα αγκαθια του και τρεχει να ξεφυγει γυμνο σαν τις γατες sphynx. Οποτε διαλεξε κατι αλλο για κατοικιδιο, θα σου πρότεινα ενα ηλεκτρονικο ζωακι που πατας ενα κουμπακι για να το ταισεις να το πας βολτα κτλ

• Like 1
Δημοσ.

Δεν τα εκτοξεύει ακριβώς, απλά τινάζει τους μύες της πλάτης του και αν είσαι σε πολύ κοντινή απόσταση γίνεσαι σουρωτήρι :D

Δημοσ.

Οπως πολυ σωστα εχει αναφερθει, τα ειδη σκατζοχοιρων που εχουμε στην Ελλαδα προστατευονται απο το νομο, και απαγορευεται η θανατωση και η αιχμαλωτιση τους.

Υπαρχουν καποια αλλα ειδη, κυριως βορειας Ευρωπης και αφρικης, οπου πωλουντε ως κατοικιδια. Εχω δει σε καταστηματα του κεντρου, παει λιγος καιρος ομως.

Τωρα για προτροπες να παει να πιασει η να ζητησει απο μειονοτητες... Εχουμε ξεφυγει χρονια τωρα.

Δημοσ.

Οπως πολυ σωστα εχει αναφερθει, τα ειδη σκατζοχοιρων που εχουμε στην Ελλαδα προστατευονται απο το νομο, και απαγορευεται η θανατωση και η αιχμαλωτιση τους.

Υπαρχουν καποια αλλα ειδη, κυριως βορειας Ευρωπης και αφρικης, οπου πωλουντε ως κατοικιδια. Εχω δει σε καταστηματα του κεντρου, παει λιγος καιρος ομως.

Τωρα για προτροπες να παει να πιασει η να ζητησει απο μειονοτητες... Εχουμε ξεφυγει χρονια τωρα.

θυμάσαι πιο μαγαζί ήταν ή την περιοχή τουλάχιστον;
Δημοσ.

θυμάσαι πιο μαγαζί ήταν ή την περιοχή τουλάχιστον;

Το ενα ηταν στη περιοχη μου εδω στη Καλλιθεα, και το αλλο ηταν κεντρο, νομιζω στην Αθηνας. Διορθωση για το ειδος, πρεπει να ηταν αφρικανικος πυγμαιος και οχι βορειας Ευρωπης παντως.

Δημοσ.

Το ενα ηταν στη περιοχη μου εδω στη Καλλιθεα, και το αλλο ηταν κεντρο, νομιζω στην Αθηνας. Διορθωση για το ειδος, πρεπει να ηταν αφρικανικος πυγμαιος και οχι βορειας Ευρωπης παντως.

ωραία θα ψάξω και από κει.ευχαριστώ

Τι Προσδοκιμο ζωής έχουν;

4 με 5 το πολύ 6 χρόνια αλλά αρρωσταίνουν πολύ εύκολα
Δημοσ.

Οκ, έμαθα και κάτι καινούριο απ' τα βίντεο στην προηγούμενη σελίδα: μπορείς να πιάσεις σκατζόχοιρο χωρίς να γίνεις σουρωτήρι!  :blink:

• Like 1
Δημοσ.

Οκ, έμαθα και κάτι καινούριο απ' τα βίντεο στην προηγούμενη σελίδα: μπορείς να πιάσεις σκατζόχοιρο χωρίς να γίνεις σουρωτήρι!  :blink:

Ή απλά τον πλησιάζεις και τον χαϊδεύεις (όχι κόντρα  :-D) και βλέπεις ότι actually είναι μαλακά τα αγκάθια όταν δεν τσιτώνεται.

• 6 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οτι να 'ναι,πεταγονται ακυρα θεματα απο καποτε κ ψαρωνω γμτ να απαντησω😂

Επεξ/σία από Gatilaras
Δημοσ.
Στις 13/7/2016 στις 5:04 ΠΜ, Tigran είπε

Αφήστε τα στην ησυχία τους ρε. Σας έπιασε τώρα η κ@υλ@ για σκατζόχοιρο.

Γιατί καλέ; Κάτι άλλοι έχουν κάτι ζώα που τα λένε σκυλιά και χ3ζουν όπου βρουν στο δρόμο και σκουζουν τωρα το καλοκαίρι στα μπαλκόνια σα διαόλια...το σκατζοχοιράκι θα μας πειράξει;

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...