onty Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Αν απειληθει πολυ και τρομαξει τοτε επιτίθεται εκτοξευοντας προς ολες τις κατευθύνσεις τα αγκαθια του και τρεχει να ξεφυγει γυμνο σαν τις γατες sphynx. Οποτε διαλεξε κατι αλλο για κατοικιδιο, θα σου πρότεινα ενα ηλεκτρονικο ζωακι που πατας ενα κουμπακι για να το ταισεις να το πας βολτα κτλ 1
akpe Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δεν τα εκτοξεύει ακριβώς, απλά τινάζει τους μύες της πλάτης του και αν είσαι σε πολύ κοντινή απόσταση γίνεσαι σουρωτήρι
Getta Robo Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Οπως πολυ σωστα εχει αναφερθει, τα ειδη σκατζοχοιρων που εχουμε στην Ελλαδα προστατευονται απο το νομο, και απαγορευεται η θανατωση και η αιχμαλωτιση τους. Υπαρχουν καποια αλλα ειδη, κυριως βορειας Ευρωπης και αφρικης, οπου πωλουντε ως κατοικιδια. Εχω δει σε καταστηματα του κεντρου, παει λιγος καιρος ομως. Τωρα για προτροπες να παει να πιασει η να ζητησει απο μειονοτητες... Εχουμε ξεφυγει χρονια τωρα.
Lazlow Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Οπως πολυ σωστα εχει αναφερθει, τα ειδη σκατζοχοιρων που εχουμε στην Ελλαδα προστατευονται απο το νομο, και απαγορευεται η θανατωση και η αιχμαλωτιση τους. Υπαρχουν καποια αλλα ειδη, κυριως βορειας Ευρωπης και αφρικης, οπου πωλουντε ως κατοικιδια. Εχω δει σε καταστηματα του κεντρου, παει λιγος καιρος ομως. Τωρα για προτροπες να παει να πιασει η να ζητησει απο μειονοτητες... Εχουμε ξεφυγει χρονια τωρα. θυμάσαι πιο μαγαζί ήταν ή την περιοχή τουλάχιστον;
Getta Robo Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 θυμάσαι πιο μαγαζί ήταν ή την περιοχή τουλάχιστον; Το ενα ηταν στη περιοχη μου εδω στη Καλλιθεα, και το αλλο ηταν κεντρο, νομιζω στην Αθηνας. Διορθωση για το ειδος, πρεπει να ηταν αφρικανικος πυγμαιος και οχι βορειας Ευρωπης παντως.
Lazlow Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Το ενα ηταν στη περιοχη μου εδω στη Καλλιθεα, και το αλλο ηταν κεντρο, νομιζω στην Αθηνας. Διορθωση για το ειδος, πρεπει να ηταν αφρικανικος πυγμαιος και οχι βορειας Ευρωπης παντως.ωραία θα ψάξω και από κει.ευχαριστώ Τι Προσδοκιμο ζωής έχουν;4 με 5 το πολύ 6 χρόνια αλλά αρρωσταίνουν πολύ εύκολα
Haldol Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Οκ, έμαθα και κάτι καινούριο απ' τα βίντεο στην προηγούμενη σελίδα: μπορείς να πιάσεις σκατζόχοιρο χωρίς να γίνεις σουρωτήρι! 1
defacer Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Οκ, έμαθα και κάτι καινούριο απ' τα βίντεο στην προηγούμενη σελίδα: μπορείς να πιάσεις σκατζόχοιρο χωρίς να γίνεις σουρωτήρι! Ή απλά τον πλησιάζεις και τον χαϊδεύεις (όχι κόντρα ) και βλέπεις ότι actually είναι μαλακά τα αγκάθια όταν δεν τσιτώνεται.
zio10 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Το hedgehog στέκει ή porcupine είναι; (ή και τα δύο; ). Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2016 από zio10
Miracle Worker Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Νομίζω το porcupine είναι ο ακανθόχοιρος. 1
akpe Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Το hedgehog στέκει ή porcupine είναι; (ή και τα δύο . https://www.quora.com/What-is-the-difference-between-a-hedgehog-and-a-porcupine edit: holy mother of god 2
Tigran Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Αφήστε τα στην ησυχία τους ρε. Σας έπιασε τώρα η κ@υλ@ για σκατζόχοιρο.
Gatilaras Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Οτι να 'ναι,πεταγονται ακυρα θεματα απο καποτε κ ψαρωνω γμτ να απαντησω😂 Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2023 από Gatilaras
a_f_a Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Στις 13/7/2016 στις 5:04 ΠΜ, Tigran είπε Αφήστε τα στην ησυχία τους ρε. Σας έπιασε τώρα η κ@υλ@ για σκατζόχοιρο. Γιατί καλέ; Κάτι άλλοι έχουν κάτι ζώα που τα λένε σκυλιά και χ3ζουν όπου βρουν στο δρόμο και σκουζουν τωρα το καλοκαίρι στα μπαλκόνια σα διαόλια...το σκατζοχοιράκι θα μας πειράξει; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις