Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψάχνω να αγοράσω σκαντζόχοιρο αλλά σε όσα γνωστά pet shop έχω πάει δεν είχε κανένα και ούτε φέρνει.ξέρει κανείς μήπως κάποιο συγκεκριμένο μαγαζί στην Αθήνα που να πουλάει η αν γίνετε να παραγγείλω online από κάπου;

Δημοσ.

Πάνε στο χωριό και βούτα κανέναν απ' την εξοχή.

Επίσης, έχουν αγκάθια.

• Confused 1
Δημοσ.

Πάνε στο χωριό και βούτα κανέναν απ' την εξοχή.

Επίσης, έχουν αγκάθια.

ειναι αλλο ειδος αυτα στην εξοχη και αλλο αυτα που προοριζονται για κατοικιδια

διαφερουν σε μεγεθος,απαιτησεις κλπ

Ρίξε μια ματιά εδώ:http://www.hedgehog.gr/

ναι το εχω δει αυτο το site εχω στειλει και email αλλα δεν πηρα καποια απαντηση δυστυχως

Δημοσ.

απο οτι γνωριζω απαγορευεται να εχεις κατοικιδιο σκαντζοχοιρο   που μαζεψες απο την εξοχη εστω και αν υπαρχουν τοσοι πολλοι και αρκετοι πεθαινουν σε αυτοκινητοδρομους.

ωστοσο και να απαγορευεται αντε και πρεπει να σαι πολυ τυχερος να σου γινει ελεγχος και να πεσεις σε κανενα δυστροπο...

Δημοσ.

Δεν θα το έλεγα και τόσο ωραίο να φέρεις σκατζόχοιρο στο σπίτι.

Μπορεί να τραυματιστείς από κανένα αγκάθι, πως θα τον πιάνεις.....

Δημοσ.

επειδη εζησα στην εξοχη  σε παιδικη ηλικια  καποτε μαζευα σκαντζοχοιρους για μερικες μερες μεχρι να τους βαρεθω και να τους αφησω ή να τους απελευθερωσει η μητηρ  αναφερω οτι δεν ειναι μυτερα μυτερα τα αγκαθια τους οπως πχ του κακτου. ντροπαλο ζωακι ειναι που μοιαζει με ποντικο με αγκαθια :) ετυχε καποτε και βρηκα και αλμπινο σκαντζοχοιρο τον οποιο ειδα 1-2 φορες στην αυλη του πατρικου μου πριν μερικα χρονια

Δημοσ.

απο οτι γνωριζω απαγορευεται να εχεις κατοικιδιο σκαντζοχοιρο   που μαζεψες απο την εξοχη εστω και αν υπαρχουν τοσοι πολλοι και αρκετοι πεθαινουν σε αυτοκινητοδρομους.

ωστοσο και να απαγορευεται αντε και πρεπει να σαι πολυ τυχερος να σου γινει ελεγχος και να πεσεις σε κανενα δυστροπο...

εγω για αφρικανικο πυγμαιο ψαχνω που ειναι αποκλειστικα για κατοικιδιο

απο δασος δεν εχω σκοπο να παρω..

ο σκαντζοχοιρος τσιμπαει μονο οταν νιωθει οτι απειλειται.αν το εχεις απο μικρο και ειναι εξημερωμενος με τους ανθρωπους δεν υπαρχει θεμα.

Δημοσ.

Δηλαδή μπορείς να τον εκπαιδεύσεις, να ακούει το όνομά του, να παίζει κλπ;!

να ακουει στο ονομα του δε νομιζω αλλα μπορεις να το κανεις να αισθανεται ανετα κοντα σου και να σε αφηνει να παιζεις μαζι του χωρις να σε φοβαται και να κουλουριαζει

• Like 1
Δημοσ.

Πάνε μία βόλτα σε καταυλισμούς ρομά συνήθως τους έχουν ανά δεκάδες μιας και αποτελούν εκλεκτό μεζέ για αυτούς.Δεν μπορεί όλο και κάποιος θα σου πουλήσει έναν

Δημοσ.

Κάνοντας τον δικηγόρο του διαβόλου για το βίντεο του Artemidoros  :P 

(ξέρω, λογικά τα είδη που περνάνε ως κατοικίδια είναι εξημερωμένα και δεν έχουν ίδια αγκάθια, αλλά yikes!)

They're freaking cute tho  :wub:

Lazlow δες και αυτό, έχει πολλά βίντεο ο τύπος για σκατζοχοιράκια:

• Like 1
Δημοσ.

Ειχα μια σκατζοχοιρινα για ένα μηνα περιπου, την ειχα βρει λυκαβηττο και ηταν αρρωστη.
Δυστυχως δεν καταφέραμε να γινουμε φιλοι και ηταν φουλ επιθετικη, φαση γινοταν μπαλα και εκανε σαν τακλ με δυναμη για να σε καρφωσει
την ειχα μεχρι να γινει καλα μετα την πηγα στο εξωχικο μου που εχει σαφως λιγοτερα αυτοκίνητα από τον περιφερειακο λυκαβηττου
παντως τελεια ζωάκια είναι αρκετα στεναχωρηθηκα που δεν τα βρηκαμε

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...