NaTuReCSGO Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Kαλησπερα σας , Εδω και λιγες μερες που αλλαξαμε στο σπιτι απο Forthnet σε Vodafone κοντευω να τρελαθω. Το ιντερνετ κοβετε τοσο στο pc με το ethernet οσο και στο wifi. Κοβετε και επανερχετε μετα απο 15 λεπτα , τουλαχιστον 2-3 φορες σε ωρες αιχμης καθημερινως. Συμφωνα με την εξιπηρετηση τους δεν βρισκουν καποιο προβλημα (σιγα μην εβρισκαν). Εχει αντιμετωπισει κανεις παρομοιο προβλημα?Δεν λεω και με την Forthnet εχανε το ιντερνετ 2 φορες την μερα τουλαχιστον αλλα μολις εκανα επανακκινηση το ρουτερ μετα απο 1-2 λεπτα το ξαναβρισκε. Ευχαριστω για τον χρονο σας.
bill2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Με κινητο δοκιμασες Επισης δοκιμασε το μονο του χωρις τηλεφωνο και φιλτρα , διαχωριστες και reset
chios Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δώσε μας τα στατιστικά τις συνδέσεις να δούμε τι παίζει
NaTuReCSGO Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 οταν λες τα στατιστικα της συνδεσης?? ενοεις το ping,upload speed κλπ? συγγνωμη για την αγνοια μου 1
bill2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 στατστικά ενοεί θα μπείς στη σελίδα το ρουτερ και εχκει που λεέι την ταχύτητα θα ανεβάσεις εδω μέσα
NaTuReCSGO Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 παιδια δεν τα βρισκω τα στατιστικα , εχω THOMSON router
taslikos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Μου το έκανε και εμενα με το που έμπαινα με wifi. Απλά άλλαξα κανάλι στο ρουτέρ και φαίνεται εντάξει τώρα. Επίσης ίσως φταίει το ρουτέρ άλλαξε κανάλι προσπάθησε ας πούμε να το βάλεις στο 1 η στο 2 και πες μας. Αλλιώς άλλαξε ρουτερ. Για να βρεις τα στατιστικά θα μπεις στην 192.168.1.1 η στην 192.168.1.254 ανάλογα το ρουτερ θα βάλεις τον κωδικό που λέει αποκάτω απο το ρουτερ το χαρτάκι και θα βγάλεις φωτο οτι δείχνει και θα το ανεβάσεις εδώ.
jkoukos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Αν στο έκανε και με τον προηγούμενο πάροχο κι εφόσον έχεις τον ίδιο router, μήπως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να δοκιμάσεις άλλη συσκευή διότι η παλιά έφαγε τα ψωμιά της;
taslikos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Αν στο έκανε και με τον προηγούμενο πάροχο κι εφόσον έχεις τον ίδιο router, μήπως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να δοκιμάσεις άλλη συσκευή διότι η παλιά έφαγε τα ψωμιά της; Και εμενα ετσι μου είπαν οτι θελει ίσως αλλαγή της συσκευής εχω ένα huawei του ΟΤΕ. Καλα η βοντα γιατί δεν δίνει ρουτερ, και θελει να πληρώσουμε 20€ για την μπακατέλα της;
panos- Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Και εμενα ετσι μου είπαν οτι θελει ίσως αλλαγή της συσκευής εχω ένα huawei του ΟΤΕ. Καλα η βοντα γιατί δεν δίνει ρουτερ, και θελει να πληρώσουμε 20€ για την μπακατέλα της; Εγώ πάντως δεν θυμάμαι πριν 7 χρόνια που μου είχαν δώσει το Netfaster αν το πλήρωσα αλλά έκανα δωρεάν αντικατάσταση με το Zte zxhn h168n που λειτουργούσε και σε Adsl και σε VDSL.
jkoukos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Η πρώτη που ξεκίνησε αυτή την πρακτική ήταν η Wind και από αρχές του χρόνου το εφαρμόζει και η Vodafone. Σε ADSL συνδέσεις δεν παρέχει ποια με χρησιδάνειο συσκευή και χρησιμοποιείς όποια θέλεις εσύ. Αν δεν έχεις ή δεν θέλεις άλλη από το εμπόριο, μπορείς να αγοράσεις την δικιά τους με 20€, που δεν την επιστρέφεις με τη λήξη της σύμβασης. Προσωπικά την θεωρώ καλύτερη πρακτική, καθώς δεν σε δεσμεύει και χρησιμοποιείς όποια θέλεις εσύ. Έτσι δεν έχει επιπλέον κόστος για την εταιρεία και μπορεί να δώσει καλύτερη (έστω και λίγο) τιμή στο πάγιο .
chios Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Εννοείται ότι είναι καλύτερα να μην σου δίνουν μόντεμ, τι να τις κάνεις τις σαβουρες; δεν τα έχω δουλέψει ποτέ, να έδιναν κάποιο fritz, draytek πάω πάσο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα