sariil Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Στα καλά καθούμενα το iphone 6s, σήμερα το πρωί σταμάτησε να φορτίζει. Δοκίμασα 3 διαφορετικά καλώδια της "μαμάς", σε φορτιστή, σε PC, σε Mac, αλλά μάταια. Έκανα καθάρισμα, hard reset και restart, πάλι τίποτα. Στην αντιπροσωπία θέλουν 15 εργάσιμες για να το κοιτάξουν. Σε κάποια φάση παρατήρησα ότι φορτίζει κανονικά, όταν είναι απενεργοποιημένο. Αλλά, πρακτικά δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Έχω ακούσει για κάποιο software bug που αποτρέπει την φόρτιση. Πριν το στείλω για σέρβις, ξέρει κανείς κάτι?
flyer Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Πριν το στείλεις αντιπροσωπεία δοκίμασε ένα set up as new device, και ξαναδοκίμασε πριν εγκαταστήσεις οποιοδήποτε app.
sariil Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Πριν το στείλεις αντιπροσωπεία δοκίμασε ένα set up as new device, και ξαναδοκίμασε πριν εγκαταστήσεις οποιοδήποτε app. Σκέφτηκα να το κάνω αλλά φοβάμαι μην μου ζητήσει να το συνδέσω με iTunes με καλώδιο και δεν το αναγνωρίσει μετά. Θα μείνω εντελώς χωρίς iphone. Ξέρεις κάτι γι' αυτό?
paylidis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Η θύρα φόρτισης ειναι καθαρή;; Εγω κάθε μηνα την καθαρίζω με προσοχή γιατι απο τα τζιν κ τις φόρμες μαζεύει άπειρα χνουδια..!
sariil Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Η θύρα φόρτισης ειναι καθαρή;; Εγω κάθε μηνα την καθαρίζω με προσοχή γιατι απο τα τζιν κ τις φόρμες μαζεύει άπειρα χνουδια..! Μακάρι να ήταν αυτό, αλλά όπως είπα πιο πάνω έκανα το καθάρισμα σαν πρώτη δουλιά. Το "αστείο" είναι ότι φορτίζει όταν είναι απενεργοποιημένο. Άρα δεν έχει να κάνει με το hardware (?).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα