stelios18120 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Όντως και εγώ μόλις τώρα μιλησα ένα δεκάλεπτο. Ισχύει ακόμα κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alphaleader Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 το πρωι οντως εκανε κατι κολπα το viber και μου ελεγε πως δεν εχω credits για viber out... μετα απο κανα 2ωρο εστρωσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Παρατηρειτε ενα delay στην συνομιλια μεσω viber out απο wifi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos- Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Παρατηρειτε ενα delay στην συνομιλια μεσω viber out απο wifi? Αν έχεις ταχύτητα <4mbps φυσιολογικό είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afterhours Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Όντως και εγώ μόλις τώρα μιλησα ένα δεκάλεπτο. Ισχύει ακόμα κανονικά. Οπως εγραψα και σε προηγουμενη σελιδα του νηματος το promo θα τελειωσει 30 του τρεχοντος μηνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Αν έχεις ταχύτητα <4mbps φυσιολογικό είναι. Εχω 12 αλλα και τα 4 μου ακουγονται παρα πολυ μεγαλη απαιτηση για μια voip κληση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos- Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Εχω 12 αλλα και τα 4 μου ακουγονται παρα πολυ μεγαλη απαιτηση για μια voip κληση. Upload? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν μυρισα τα νυχια μου να καταλαβω οτι μιλας για upload...Οχι, adsl εχω αρα max 1Μbps αλλα και παλι δεν ηξερα οτι θελει τοσο. Οσο ζεις μαθαινεις! Ευχαριστω παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orani Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Μην ξεχνάτε περί χρεώσεων ότι μπορεί ναι μεν η κλήση να μην χρεώνεται αλλά χρεώνεται τα δεδομένα σας αν χρησιμοποιείτε. Άρα δεν είναι και εντελώς δωρεάν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Μην ξεχνάτε περί χρεώσεων ότι μπορεί ναι μεν η κλήση να μην χρεώνεται αλλά χρεώνεται τα δεδομένα σας αν χρησιμοποιείτε. Άρα δεν είναι και εντελώς δωρεάν Δεδομενα εχουμε να φανε και οι κοτες οι κλησεις ειναι το προβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos- Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Μην ξεχνάτε περί χρεώσεων ότι μπορεί ναι μεν η κλήση να μην χρεώνεται αλλά χρεώνεται τα δεδομένα σας αν χρησιμοποιείτε. Άρα δεν είναι και εντελώς δωρεάν Σώπα. #ΕχουμεΚαιWiFi #ΚΑΙΔΕΔΟΜΕΝΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vjshadow Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Συνεχίζει ακόμη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim116 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Για την ώρα ναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
borealisnor Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 και αν δεν συνεχιζει ξερετε μηπως τις χρεωσεις; μια φιλη μου παει ασια ταξιδι και θελει να δει ποσο θα της στοιχισει να επικοινωνει ελλαδα, αναγκαστικα μεσω skype η viber.αν γνωριζετε και για τις 2 περιπτωσεις ακομη καλυτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Καλύτερα να πάρει μια κάρτα sim παγκόσμιου επιπέδου ώστε να μην είναι δέσμια του ίντερνετ και αν πρόκειται να κάτσει πολύ καιρό μια τοπική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα