Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω κατι βιντεο στο κινητο μου (iphone 6) τα οποια τα ειχα τραβηξει εγω με το κινητο. Συνδεω το κινητο μου στο pc μου και ενω μου το εμφανιζει στον "υπολογιστη μου" ως iphone 6 που οταν το ανοιγω τον φακελο,μου εμφανιζει φωτογραφιες και βιντεο που εχω τραβηξει τελευταια,ενω τα παλιοτερα βιντεο και φωτογραφιες δεν μου τα εμφανιζει στον υπολογιστη ωστε να τα κανω copy paste που θελω και να τα αποθηκευσω στο pc μου. Γιατι το κανει αυτο και δεν μου εμφανιζει ολο το περιεχομενο που εχω στην συλλογη μου απο φωτογραφιες και βιντεο που εχω μεσα στο κινητο?

Δημοσ.

Εχω κατι βιντεο στο κινητο μου (iphone 6) τα οποια τα ειχα τραβηξει εγω με το κινητο. Συνδεω το κινητο μου στο pc μου και ενω μου το εμφανιζει στον "υπολογιστη μου" ως iphone 6 που οταν το ανοιγω τον φακελο,μου εμφανιζει φωτογραφιες και βιντεο που εχω τραβηξει τελευταια,ενω τα παλιοτερα βιντεο και φωτογραφιες δεν μου τα εμφανιζει στον υπολογιστη ωστε να τα κανω copy paste που θελω και να τα αποθηκευσω στο pc μου. Γιατι το κανει αυτο και δεν μου εμφανιζει ολο το περιεχομενο που εχω στην συλλογη μου απο φωτογραφιες και βιντεο που εχω μεσα στο κινητο?

Συγχρονίζεις με itunes

Δημοσ.

Συγχρονίζεις με itunes

Δεν συγχρονιζει. Δεν τα βλεπει καν τα βιντεο ενω υπαρχουν στο Iphone. Σου εχω στειλει ενα pm. Δες το λιγακι

Δημοσ.

Έχεις ψάξει όλα τα folders? Στον "υπολογιστή μου" θα δεις μόνο αυτά που είναι στο Camera Roll.

Όσα προέρχονται από συγχρονισμό με iTunes πρέπει να είναι στον υπολογιστή σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...