Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα είχα ανοίξει και παλιά ένα παρόμοιο θέμα αλλά δεν μπορώμε τίποτα και θα ήθελα την πολύτιμη βοήθεια σας.

Λοιπόν θέλω από τον πρώτο που έχω το κανονικό router με εξωτερικό καλώδιο να πάει στον τέταρτο και να συνδεςω δεύτερο ρουτερ έτσι ώστε να έχω καιwifi. Το δεύτερο ρουτερ είναι ένα zte zxv10h108l οποιαδήποτε βοήθεια θα μου ήταν πολύτιμη

Δημοσ.

Γινεται αυτο που λες αρκει να δωσεις στο δευτερο μοντεμ την ιδια ip με το πρωτο +1 (πχ 192.168.1.1 το πρωτο και 192.168.1.2 το δευτερο) ξεκλεικαρεις το dns απο το δευτερο, ανοιγεις το wifi και εισαι ετοιμος. Το ειχα κανει πριν απο καποια χρονια οποτε μπορει να μην θυμαμαι καλα κατι στην διαδηκασια αλλα γινετε. Και δουλευουν και τα lan στο δευτερο.

Δημοσ.

Γινεται αυτο που λες αρκει να δωσεις στο δευτερο μοντεμ την ιδια ip με το πρωτο +1 (πχ 192.168.1.1 το πρωτο και 192.168.1.2 το δευτερο) ξεκλεικαρεις το dns απο το δευτερο, ανοιγεις το wifi και εισαι ετοιμος. Το ειχα κανει πριν απο καποια χρονια οποτε μπορει να μην θυμαμαι καλα κατι στην διαδηκασια αλλα γινετε. Και δουλευουν και τα lan στο δευτερο.

τον dhcp κλεινουμε.επισης μην βαλει την 192.168.1.2 διοτι υπαρχει περιπτωση ο dhcp του πρωτου να δινει αυτην την ip.καλυτερα να βαλει μια μακρια πχ 192.168.1.200 ειτε να αλλαξει το ευρος του dhcp.

Καλησπέρα είχα ανοίξει και παλιά ένα παρόμοιο θέμα αλλά δεν μπορώμε τίποτα και θα ήθελα την πολύτιμη βοήθεια σας.

Λοιπόν θέλω από τον πρώτο που έχω το κανονικό router με εξωτερικό καλώδιο να πάει στον τέταρτο και να συνδεςω δεύτερο ρουτερ έτσι ώστε να έχω καιwifi. Το δεύτερο ρουτερ είναι ένα zte zxv10h108l οποιαδήποτε βοήθεια θα μου ήταν πολύτιμη

καλο θα ηταν να παρεις καλωδιο για εξωτερικο χωρο.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ.το έκανα εχθές και δουλεύει τέλεια.εξωτερικό καλώδιο έχω βάλει.

μια χαρα.ελπιζω και τα χρωματα να τα φτιαξες σωστα.t658b

Δημοσ.

ετσι τα εφτιαξα///

αλλα και παλι εφοσον εχω ιντερνετ  ειμαι οκ :P

αν φτιαχτει λαθος μπορει να παιζει απλα να παιζει με errors ή να παιζει στα 10Mbits αντι για 100 ή 1000

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...