lorentzos323 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 4gb ram 64gb rom 2048x1536 αναλυση dual boot windows 10 android 5.1 Νομίζω πολύ καλή τιμή για αυτά που προσφέρει. http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_363113.html ξέχασα να βάλω την τιμή στον τίτλο. 135 euro 2
dali13gr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Επειδή το 2 in 1 μπορεί να παραπλανήσει, δεν περιλαμβάνεται πληκτρολόγιο.
Billator Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Η διαφορά με το προηγούμενο μοντέλο (teclast x98 plus) είναι ότι έχει διαφορετική θύρα για την φόρτιση; Δεν βρίσκω κάτι άλλο... Ξέρει κανένας;
Billator Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 209 usd μου δειχνει...X98Plus2GB Ανέβηκε ισχύει τελείωσε η προσφορά.. Υπάρχει ακόμα το κουπόνι αυτό που το πάει 159,99$ βέβαια. Που θεωρείται καλή τιμή επίσης.
pittas Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Μπορεί να είναι συμπτωση Μπορεί να είμαι ατυχος Μπορεί (you name it) Αλλά 2 teclast που έπιασα στα χέρια μου, εντός 1 ώρας μπήκα σε Διαδικασία επιστροφής και refund Έβαλα βέβαια από την τσέπη μου μεταφορικά επιστροφής, αλλά ήταν τόσο προβληματικά και τα 2 ταμπλετ (χ80 pro και x98 plus) που ούτε καν θα τολμουσα να τα πουλήσω σε κανένα δυσμοιρο. 2
Billator Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Εγώ έχω το teclast x98 pro, είχα πάρει 2 κομμάτια για μένα κ έναν φίλο. Βγήκαν απροβλημάτιστα. Αν κ το μοντέλο αυτό θεωρείται ότι έχει τα περισσότερα κουσούρια (με βάση τα feedback των άλλων χρηστών) αλλά εγώ δεν είχα ποτέ θέμα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να υπάρχουν τόσο έντονες διαφορές, δλδ ή θα σου βγάλει σίγουρα πρόβλημα ή δεν θα σου βγάλει ποτέ κ μιλάμε μεταξύ των ίδιων μοντέλων Από εκείνο το κουπόνι του banggood (30-33% οff που τα πήγαινε όλα) είχα κρατήσει 2 ακόμα που τα πήραν παιδιά από το φόρουμ κ έβγαλαν πρόβλημα και τα 2. Το δικό μου κλείνει τώρα 9 μήνες κ ρολλάρει άψογα Αν κάποιος μπορεί να εξηγήσει γιατί γίνεται αυτό ας μας πει 1
telis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 http://m.gearbest.com/tablet-pcs/pp_328162.html Αυτό στα 158 Euro
Avatar_GR Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Αν κάποιος μπορεί να εξηγήσει γιατί γίνεται αυτό ας μας πει Made in China (και μέσα βάθος Κίνα...πιο Κίνα δεν πάει) 1
Prof_Chaos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Εγώ έχω το teclast x98 pro, είχα πάρει 2 κομμάτια για μένα κ έναν φίλο. Βγήκαν απροβλημάτιστα. Αν κ το μοντέλο αυτό θεωρείται ότι έχει τα περισσότερα κουσούρια (με βάση τα feedback των άλλων χρηστών) αλλά εγώ δεν είχα ποτέ θέμα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να υπάρχουν τόσο έντονες διαφορές, δλδ ή θα σου βγάλει σίγουρα πρόβλημα ή δεν θα σου βγάλει ποτέ κ μιλάμε μεταξύ των ίδιων μοντέλων Από εκείνο το κουπόνι του banggood (30-33% οff που τα πήγαινε όλα) είχα κρατήσει 2 ακόμα που τα πήραν παιδιά από το φόρουμ κ έβγαλαν πρόβλημα και τα 2. Το δικό μου κλείνει τώρα 9 μήνες κ ρολλάρει άψογα Αν κάποιος μπορεί να εξηγήσει γιατί γίνεται αυτό ας μας πει Η πιο λογική εξήγηση είναι ίδιο προϊόν διαφορετικές παρτίδες πιθανότατα βελτιωμένες . Συμβαίνει και στις καλύτερες εταιρίες.
Billator Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Η πιο λογική εξήγηση είναι ίδιο προϊόν διαφορετικές παρτίδες πιθανότατα βελτιωμένες . Συμβαίνει και στις καλύτερες εταιρίες. Εδώ στο παράδειγμα του teclast οι επόμενες είχαν περισσότερα θέματα από τις παλιότερες παρτίδες. Οπότε κάτι συμβαίνει ίσως σε αυτή την οικογένεια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα