Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδία, θα αγοράζατε g2 100Eu με υπόλοιπο εγγύησης 2 μήνες? ( Χωρίς να μπορείς να το δείς ,α φού μένει επαρχία  και χωρίς να έχει πολλές αξιολογήσεις? ) Μου φανηκε πολυ καλο για να ναι αληθινο εσεις τι λετε?

Δημοσ.

To G3 κάνει 200 ευρώ καινούριο... το πολύ καλό για να είναι αληθινό δεν θα το έλεγα.

Απλά το θέμα είναι να είναι σε καλή κατάσταση το κινητό. 

Δημοσ.

Γεια σας παιδία, θα αγοράζατε g2 100Eu με υπόλοιπο εγγύησης 2 μήνες? ( Χωρίς να μπορείς να το δείς ,α φού μένει επαρχία  και χωρίς να έχει πολλές αξιολογήσεις? ) Μου φανηκε πολυ καλο για να ναι αληθινο εσεις τι λετε?

έχει μια αξιολόγησή η οποία είναι άκυρη 

Δημοσ.

Το κινητό είναι πολύ καλό και στα 100 ευρώ δεν παίζει να βρεις κάτι καλύτερο.

Επίσης έχει τρομακτικά καλή μπαταρία... η LG τα είχε δώσει όλα για το συγκεκριμένο τηλέφωνο!

Δημοσ.

Το G2 παραμένει και σήμερα μια πολύ καλή συσκευή. Έχει οθονάρα, πολύ καλή κάμερα, μπαταριάρα, και είναι ταχύτατο.

Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα.

• Like 1
Δημοσ.

Εριξες με το καλημερα ακυρο.Πες μου ποιος θα σου εγγυηθει οτι το κινητο 

1)Θα το παραλαβεις και δεν θα εξαφανιστει ο αλλος

2)Οτι θα λαβεις το δεμα αλλα το κινητο θα λειπει

3)Οτι το κινητο θα ειναι σε χειροτερη κατασταση απο αυτη που περιγραφεται

4)Οτι δεν εχει περασει μεσα καμια rom και αρα το κινητο να ειναι εκτως εγγυησης

Και αλλα

Οπως ειναι ξεχασε το και προτιμησε μονο συναλλαγες χερι με χερι(αφου εισαι και Αθηνα)αλλιως καποια αλλη συσκευη.

Βασικα αν διαθετεις μεχρι 150περιπου ευρω για νεα συσκευη(αφου δινεις 100για used)καθυστερησε την αγορα να μαζεψεις χρηματα και να παρεις κανα Moto G4 ή huawei P9 lite.

Δημοσ.

Αν θέλεις οπωσδήποτε G2, έχω δει αρκετά στις αγγελίες κοντά στα 100-120 ευρώ από σοβαρά άτομα, με πολλές αξιολογήσεις. Ρίξε μια ματιά και με λίγο τύχη μπορεί να βρεις και το 32άρι σε αυτά τα χρήματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...