tasos41997 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα έχω μια AMD FX 8350 4Ghz 8Core και πρόσφατα έβαλα μια ψύκτρα Cryorig H7 όταν κάνω prime95 οι θερμοκρασίες max ειναι στα 68C είναι απαγορευτικές;Μπορεί να κάει κάποιο core; Κάνω συχνά export διότι ασχολούμαι με το μοντάζ και πιάνει 66 με 67 για κάποιες ώρες μέχρι να τελειώσει το export (3-4 ώρες) Η παρακάτω φωτογραφία είναι με Prime95 ανοιχτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1982 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 νομιζω οτι εισαι στο οριο.70 δινει η αμδ στα core και 61 62 package. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 μηπως δεν έχει πατήσει σωστά η ψύκτρα; μήπως εβαλες υπερβολική θερμοαγώγιμη; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos41997 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 μηπως δεν έχει πατήσει σωστά η ψύκτρα; μήπως εβαλες υπερβολική θερμοαγώγιμη; Απλα το κουτί δεν ειναι καλο ειναι μικρό. Καλα είναι με την ψύκτρα του εργοστασιου ειχε πολυ μεγαλη διαφορα π.χ 20 βαθμους + απο οτι τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Κατέβασε το amd overdrive, εγκατέστησέ το και πες μας μόλις το τρέξεις τι ένδειξη σου έχει ως thermal margin, τι αριθμό δηλαδή. Καθώς τρέχεις prime θα τρέξεις και το overdrive και θα πας στην καρτέλα που λέει cpu status, εκεί θα έχει και το thermal margin θα το δεις. Κατά 99% η θερμοκρασία του cpu σου είναι το package και όχι εκεί που λέει cpu, στις asus είναι γνωστό το θέμα με την λάθος ένδειξη στο hwmonitor εκεί που λέει cpu, είμαι σίγουρος πως το ίδιο συμβαίνει και εδώ. Πρόσφατα συμφορουμίτης είχε το ίδιο θέμα με sabertooth, είχα και εγώ παρόμοιο θέμα με asus σε fm2 παλιά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwstasps Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Απο ανεμιστηρες πως πας?ποσους εχει το κουτι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos41997 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Απο ανεμιστηρες πως πας?ποσους εχει το κουτι? 2 έχει έναν πίσω και έναν μπροστά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis96 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 https://postimg.org/image/7sd5r1c9t/ και εγω εχω θεμα με τους σενσορες με gigabyte fm2+... η θερμοκρασια σου πρεπει να ειναι η 52oC 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 https://postimg.org/image/7sd5r1c9t/ και εγω εχω θεμα με τους σενσορες με gigabyte fm2+... η θερμοκρασια σου πρεπει να ειναι η 52oC Θέλουν προσοχή οι ενδείξεις όπως και να έχει, το έχω παρατηρήσει σε πολλές asus am3+ αλλά και σε δικιά μου asus fm2 που είχα παλιότερα. Με gigabyte που είμαι τώρα έχω σωστές ενδείξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis96 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Θέλουν προσοχή οι ενδείξεις όπως και να έχει, το έχω παρατηρήσει σε πολλές asus am3+ αλλά και σε δικιά μου asus fm2 που είχα παλιότερα. Με gigabyte που είμαι τώρα έχω σωστές ενδείξεις. Ναι εμενα η σωστη θερμοκρασια ειναι η tmpin2 διοτι εβαλα ειδοποιηση απο το bios στους 80οC (noob style ) και δεν εγινε τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δες αν θέλει καθάρισμα το κουτί, ψύκτρα, ανεμιστήρες απο σκόνες. Νομίζω 1.39ν στα 4ghz ειναι υπερβολικό. Αν ξέρεις κάνε undervolting, αν δεν ξέρεις πες μητρική και τροφοδοτικό και σε βοηθάμε Εγώ ειμαι με 1.26v στα 4.2ghz με max temp στο prime τους 52C τώρα το καλοκαίρι χωρίς κλιματιστικό. Το χειμώνα 40-42C 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Μπορεί να ακουστεί χαζό αλλα σε όλους έχει συμβεί. Έχεις βγάλει το κομμάτι ζελατίνας που έχει η ψύκτρα από κάτω, εκεί που ακουμπάει με τον επεξεργαστή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Στον δικο μου 8350 παντως το package ειναι ο επεξεργαστης και το οριο ειναι μεχρι 61-62. Το tmpin2 ειναι το northbridge και το cpu ειναι το socket (σχεδον παντα ιδια θερμοκρασια με το package). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Στον δικο μου 8350 παντως το package ειναι ο επεξεργαστης και το οριο ειναι μεχρι 61-62. Το tmpin2 ειναι το northbridge και το cpu ειναι το socket (σχεδον παντα ιδια θερμοκρασια με το package). Το package όταν έχει σωστή ένδειξη ουσιαστικά δείχνει την θερμοκρασία του socket. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα