Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι ειδα και εγω που στην πολυκατικια που μενω η μια εχει forthnet και η αλη wind και εγω cosmote και μου εχουν ανεβασει τον θορυβο για να αφξησουν αυτοι την ταχυτητα τους κατσε να παρω τον οτε να τους πεταξει εξω 

Δημοσ.

12/7/2016.Δεν εχω την δυνατοτητα να εχω σταθερο κ ιντερνετ στο δημο περιστεριου για πανω απο χρονο λογο ελειψης ακραιου δυκτιου.Ελεος δηλαδη!!

• Like 1
Δημοσ.

δλδ ενονουν την δηναμη τους για να χτυπησουν την cosmote η cosmote ειναι μια και μοναδικη αλα απο αυτην ξεκινηνανε και σε αυτην καταληγουν οποτε θα δουμε αυτη η κινηση το πολυ πολυ να χρεωκοποισουν

Αυτο το "η κοσμοτε ειναι μια και μοναδικη και ολα απο αυτην ξεκινανε" δεν το καταλαβα ... Ούτε γκόμενα να την είχες

Δημοσ.

Σχεδον ολο το δικτυο της wind παιζε με τις ίνες τις vodafone και αν πιστεύεται οτι δεν υπάρχουν αρκετές ίνες στην Ελλάδα κάνετε μεγάλο λάθος ! Ειναι καλό που υπάρχει συνεργασία πάντως γιατι δεν χρειάζεται να σκάβει η κάθε εταιρια τους δρόμους 2 φορές !

Εισαι λιγο ασχετος...

Δημοσ.

Τα μπερδεύεις μάστορα... η wind έχει το δίκτυο της πάλαι ποτέ tellas η vodafone έχει αυτό της Hol 

"Τα χουμε ξαναπεί αυτά.." Ο Μπαμπης ο σουγιάς, ο Πέτρος ο πέτρας και ο Βασιλης ο καρπουζάς γνωρίζουν όλοι την σύσταση του δικτύου της wind. Αφού τους το είπε η καθαρίστρια που δουλεύει στα κεντρικά της wind.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...