Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Η μητρική μου είναι η msi z170A krait gaming με 2x8gb ddr4 kingston hyperx 2666mhz ram. Όταν μπαίνει σε sleep mode το pc και το επαναφέρω η οθόνη δεν ανάβει. Τα πάντα είναι updated. Απενεργοποίησα το hibernate αλλά πάλι το ίδιο. Αφερεσα τη μία ram και ξύπνησαν όλα κανονικά. Όταν την ξαναβαλα παλι η οθόνη δεν άναβε στο ξύπνημα. Πρόβλημα ram;

Δημοσ.

Δοκίμασα σε διαφορετικά σλοτ και πάλι τα ιδια. Μίλησα με kingston και περιμένω απαντηση. Ή msi μου είπε να δοκιμάσω άλλες ραμ, αλλά που να τις βρω.Ελπιζω να είναι θέμα ram ή OS και όχι mobo.

Δημοσ.

Το κλασσικο fix για τα windows 10 με sleep/shutdown problems το δοκίμασες? Να κάνεις δλδ disable του Intel Management Engine απο Device Manager/System? Το ξέρω εδω μιλάμε για μνήμες, αλλά δεν το δοκιμάζεις, ποτε δεν ξερεις με τα μηχανήματα του "διαβόλου"....

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν φταίνε οι Ram ή motherboard ή τα windows αυτό είναι το θέμα. Μου φαίνεται περιέργο που με μία ram ξυπνάει και με τις δύο όχι...που σημαίνει ότι μια χαρά ξυπνάνε τα windows αλλιώς ούτε με μία θα ξύπναγε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...