Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν ψάχνω μια τηλεόραση 32' κ πάνω έως 220 ευρώ για αγορά μόνο από φυσικό κατάστημα, πλαίσιο, media κλπ. Κάποια καλή πρόταση;

Δημοσ.

δεν παιρνεις (επώνυμη) πανω απο 32αρα σ αυτα τα λεφτα ετσι και αλλιως. πηγαινε σε καποιο καταστημα και οποια εχει δες αν σ αρεσει η εικονα της και παρ' τη, δεν εχεις επιλογες σ αυτα τα λεφτα ολες ειναι το ιδιες, η μονη διαφορα ειναι οτι καποια μπορει να εχει περισσοτερες η λιγοτερες εισοδους απ την αλλη, ουτε καν full hd θα ειναι. Η καλυτερη σ αυτα τα λεφτα, περιπου ,ειναι η j5100.

Δημοσ.

ναι, σε τοσα λιγα λεφτα δεν εχει τιποτα παραπανω να σου προσφερει μια 32αρα τωρα.

Την ειχα και εγω αυτη το 2011 (400€ την ειχα παρει τοτε), εχει παρα πολυ καλη εικονα.

• Like 1
Δημοσ.

ναι, σε τοσα λιγα λεφτα δεν εχει τιποτα παραπανω να σου προσφερει μια 32αρα τωρα.

Την ειχα και εγω αυτη το 2011 (400€ την ειχα παρει τοτε), εχει παρα πολυ καλη εικονα.

399 την ειχα παρει και εγω media market , λες να την κρατησω για 2-3 χρονια ακομα και βλεπουμε ; ΙΣως την βαλω στο παιδικο οταν μεγαλωσουν τα θηρια και παρω αλλη στο δωματιο ( αν βγει η τηλεοραση με βλεπω με 3ο παιδι-με τσιπρα δυσκολα ομως.)

Δημοσ.

4;;; ρε συ παιχνίδι το έχεις;; εγώ αλλάζω κινητά συχνά... Από το 11 πάνω από 50 συσκευές..

Δημοσ.

Ο καθενας με τη λοξα του. Απμα ανεβαινα σε ιντσες. Και φετος δεν θ αλλαζα αν δεν μου επεφτε η τηλεοραση και χαλαγε. Κινητα οχι...μια φορα τα 2 χρονια ειναι κομπλε για μενα.

Δημοσ.

Οπότε πρεπει να ανέβω σε ίντσες... Άρα θα περιμένω λίγο ακόμα για καμιά προφορά καλή!

Δημοσ.

Ε δεν μπορώ να ανέβω γιαυτό λέω να περιμένω κάποια προσφορά :) δεν καίγομαι για αλλαγή, μια χαρά παίζει κ η Sammy, αλλά θέλω ips panel, σαν το ips δεν έχει... Βλέπεις καθαρά!!

Δημοσ.

Va πρεπει να χει. Αν εχεις συνηθησει να βλεπεις ταινιες στην c530 και μετα πας σε ips να δεις την ιδια ταινια θα εκπλαγεις δυσαρεστα κυριως οσον αφορα το μαυρο.

Δημοσ.

Va πρεπει να χει. Αν εχεις συνηθησει να βλεπεις ταινιες στην c530 και μετα πας σε ips να δεις την ιδια ταινια θα εκπλαγεις δυσαρεστα κυριως οσον αφορα το μαυρο.

μη μου λες τετοια...την κραταω τοτε...!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...