Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, μπορεί να μου πει κανένας αν μπορώ να αγοράσω από Amazon.de και amazon.co.uk με επαγγελματικό ΑΦΜ;

Αν γίνεται μπορεί κάποιος να μου πει την διαδικασία;

Ευχαριστώ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πρωτα λοιπον αυτο που σου ο προηγουμενος και μετα στο amazon register vat vies

Κανει 2-3 μερες και μετα οτι αγοραζεις με πωλητη το αμαζον ειναι vat free

Δημοσ.

Στέλνεις το λογιστή σου στην εφορία και ζητάει να κάνει "έναρξη ενδοκοινοτικών συναλλαγών".

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκανα και εγώ εγγραφή στο amazon business.

Επειδή δεν ήξερα ότι έπρεπε να μπει πρόθεμα "EL" μπροστά δεν μου έπαιρνε το αφμ αρχικά.

Το πρόσθεσα μετά.

Επιπλεων είχα ενεργοποιήσει τις ενδοκοινοτικές συνναλαγες κατά την έναρξη της επιχείρησης (αυτό είναι το vat vies?)

Είμαι πλεον έτοιμος για παραγγελία?

Υ.γ Δεν έχουν περάσει οι 72 ώρες αλλά ούτε μου έχει έρθει κάποιο επιπλεων e-mail από το amazon.

Επεξ/σία από @topos
Δημοσ.

Και εγώ υποτιθεται ότι έπρεπε να στείλω χαρτιά στο .es αλλά δε πρόλαβα τις πρόσφορες BF και έτσι το παράτησα .... Άσε που ευτυχώς που δεν έκανα convert το λογαριασμό μονο business γιατί θα την έτρωγα άσχημα 

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Και εγώ υποτιθεται ότι έπρεπε να στείλω χαρτιά στο .es αλλά δε πρόλαβα τις πρόσφορες BF και έτσι το παράτησα .... Άσε που ευτυχώς που δεν έκανα convert το λογαριασμό μονο business γιατί θα την έτρωγα άσχημα 

Γιιατι θα την ετρωγες?

2 ώρες πριν, @topos είπε

Έκανα και εγώ εγγραφή στο amazon business.

Επειδή δεν ήξερα ότι έπρεπε να μπει πρόθεμα "EL" μπροστά δεν μου έπαιρνε το αφμ αρχικά.

Το πρόσθεσα μετά.

Επιπλεων είχα ενεργοποιήσει τις ενδοκοινοτικές συνναλαγες κατά την έναρξη της επιχείρησης (αυτό είναι το vat vies?)

Είμαι πλεον έτοιμος για παραγγελία?

Υ.γ Δεν έχουν περάσει οι 72 ώρες αλλά ούτε μου έχει έρθει κάποιο επιπλεων e-mail από το amazon.

Θα το καταλαβεις αν εισαι ετοιμος γιατι θα βλεπεις στο προϊόν τιμη χωρις φπα και απο κατω με μικρα τιμη με φπα 

Δημοσ.

Ερωτηση...

Εστω οτι μια κατηγορια αντικειμενων που πουλαει το amazon τα πουλαω και εγω στο μαγαζι μου και θελω να τα αγορασω με τιμολογιο.

Κανω τις διαδικασιες, ενδοκοινοτικές συναλλαγές κλπ, και τα αγοραζω.

Απο εκει και περα, αν θελω καποια στιγμη να αγορασω καποιο αντικειμενο που δεν ανηκει στο ευρος αντικειμενων του μαγαζιου μου, π.χ. ρουχα, εχω επιλογη να τα αγορασω με αποδειξη και οχι τιμολογιο?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 6/1/2019 στις 2:41 ΜΜ, crom251 είπε

Ερωτηση...

Εστω οτι μια κατηγορια αντικειμενων που πουλαει το amazon τα πουλαω και εγω στο μαγαζι μου και θελω να τα αγορασω με τιμολογιο.

Κανω τις διαδικασιες, ενδοκοινοτικές συναλλαγές κλπ, και τα αγοραζω.

Απο εκει και περα, αν θελω καποια στιγμη να αγορασω καποιο αντικειμενο που δεν ανηκει στο ευρος αντικειμενων του μαγαζιου μου, π.χ. ρουχα, εχω επιλογη να τα αγορασω με αποδειξη και οχι τιμολογιο?

πως εξελίσσεται εν συνεχεία το θέμα ;

ευχαριστώ.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω βρει ένα laptop (Razer Blade) Που με ενδιαφέρει από amazon.com και προσεχώς θα είναι Αμερική ένας δικός μου άνθρωπος, γνωριζει κανεις αν μπορώ να κάνω αγορά με τιμολόγιο και να το παραλάβει ο δικός μου από Αμερική με κάποιο τρόπο ; ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...