Billator Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα σε όλους, μπορεί να μου πει κανένας αν μπορώ να αγοράσω από Amazon.de και amazon.co.uk με επαγγελματικό ΑΦΜ; Αν γίνεται μπορεί κάποιος να μου πει την διαδικασία; Ευχαριστώ.
gamanos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Έχεις "ανοίξει " τις ενδοκοινοτικές σου συναλλαγές;
in2dark Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Πρωτα λοιπον αυτο που σου ο προηγουμενος και μετα στο amazon register vat vies Κανει 2-3 μερες και μετα οτι αγοραζεις με πωλητη το αμαζον ειναι vat free
georgep800 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Έχεις "ανοίξει " τις ενδοκοινοτικές σου συναλλαγές; Αυτό πως το κάνεις; Thanks!
l3ft3r1s Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Στέλνεις το λογιστή σου στην εφορία και ζητάει να κάνει "έναρξη ενδοκοινοτικών συναλλαγών".
@topos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έκανα και εγώ εγγραφή στο amazon business. Επειδή δεν ήξερα ότι έπρεπε να μπει πρόθεμα "EL" μπροστά δεν μου έπαιρνε το αφμ αρχικά. Το πρόσθεσα μετά. Επιπλεων είχα ενεργοποιήσει τις ενδοκοινοτικές συνναλαγες κατά την έναρξη της επιχείρησης (αυτό είναι το vat vies?) Είμαι πλεον έτοιμος για παραγγελία? Υ.γ Δεν έχουν περάσει οι 72 ώρες αλλά ούτε μου έχει έρθει κάποιο επιπλεων e-mail από το amazon. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2019 από @topos
Mhlogiatros Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Και εγώ υποτιθεται ότι έπρεπε να στείλω χαρτιά στο .es αλλά δε πρόλαβα τις πρόσφορες BF και έτσι το παράτησα .... Άσε που ευτυχώς που δεν έκανα convert το λογαριασμό μονο business γιατί θα την έτρωγα άσχημα
slk200gr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 34 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Και εγώ υποτιθεται ότι έπρεπε να στείλω χαρτιά στο .es αλλά δε πρόλαβα τις πρόσφορες BF και έτσι το παράτησα .... Άσε που ευτυχώς που δεν έκανα convert το λογαριασμό μονο business γιατί θα την έτρωγα άσχημα Γιιατι θα την ετρωγες? 2 ώρες πριν, @topos είπε Έκανα και εγώ εγγραφή στο amazon business. Επειδή δεν ήξερα ότι έπρεπε να μπει πρόθεμα "EL" μπροστά δεν μου έπαιρνε το αφμ αρχικά. Το πρόσθεσα μετά. Επιπλεων είχα ενεργοποιήσει τις ενδοκοινοτικές συνναλαγες κατά την έναρξη της επιχείρησης (αυτό είναι το vat vies?) Είμαι πλεον έτοιμος για παραγγελία? Υ.γ Δεν έχουν περάσει οι 72 ώρες αλλά ούτε μου έχει έρθει κάποιο επιπλεων e-mail από το amazon. Θα το καταλαβεις αν εισαι ετοιμος γιατι θα βλεπεις στο προϊόν τιμη χωρις φπα και απο κατω με μικρα τιμη με φπα
crom251 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Ερωτηση... Εστω οτι μια κατηγορια αντικειμενων που πουλαει το amazon τα πουλαω και εγω στο μαγαζι μου και θελω να τα αγορασω με τιμολογιο. Κανω τις διαδικασιες, ενδοκοινοτικές συναλλαγές κλπ, και τα αγοραζω. Απο εκει και περα, αν θελω καποια στιγμη να αγορασω καποιο αντικειμενο που δεν ανηκει στο ευρος αντικειμενων του μαγαζιου μου, π.χ. ρουχα, εχω επιλογη να τα αγορασω με αποδειξη και οχι τιμολογιο?
arel Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Στις 6/1/2019 στις 2:41 ΜΜ, crom251 είπε Ερωτηση... Εστω οτι μια κατηγορια αντικειμενων που πουλαει το amazon τα πουλαω και εγω στο μαγαζι μου και θελω να τα αγορασω με τιμολογιο. Κανω τις διαδικασιες, ενδοκοινοτικές συναλλαγές κλπ, και τα αγοραζω. Απο εκει και περα, αν θελω καποια στιγμη να αγορασω καποιο αντικειμενο που δεν ανηκει στο ευρος αντικειμενων του μαγαζιου μου, π.χ. ρουχα, εχω επιλογη να τα αγορασω με αποδειξη και οχι τιμολογιο? πως εξελίσσεται εν συνεχεία το θέμα ; ευχαριστώ.
syban Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα, έχω βρει ένα laptop (Razer Blade) Που με ενδιαφέρει από amazon.com και προσεχώς θα είναι Αμερική ένας δικός μου άνθρωπος, γνωριζει κανεις αν μπορώ να κάνω αγορά με τιμολόγιο και να το παραλάβει ο δικός μου από Αμερική με κάποιο τρόπο ; ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα