Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή είστε καλά παιδάκια, Μαρτίου wind, με παπαναστασιου έχει 1 μαύρο. Ορματε.

• Like 1
Δημοσ.

Πωωω τι μου κανατε τωρα..δεν ειχα σκοπο να παρω κινητο και το ειδα σημερα στα public..τρελα ειναι γι αυτα τα λεφτα!

Δημοσ.

Εγώ το είδα στα τοπικά public και το πήρα δώρο, το μαύρο...είχα και 20 ευρώ πιστωτικό οπότε μου βγήκε 174. Νομίζω ότι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά. Να διευκρινήσω κάτι για το Sar που συζητάμε, τα δοσμένα από τις εταιρίες είναι τα μέγιστα που μπορεί να φτάσει το κινητό, ανάλογα με το σήμα κλπ. και σε συγκεκριμένη απόσταση από το σώμα - κεφάλι...υπάρχουν και τα hands free για τους ανύσηχους και με μπλε δόντι κιόλας που μιλάς και μακριά από την συσκευή. Θεωρώ την συγκεκριμένη αγορά στα 194 ευρώ από τα καλύτερα κινητά σε specs και σε υλοποίηση που μπορεί να βρει κανείς από μεγάλο - επώνυμο κατάστημα στην Ελλάδα. Όποιος ψάχνεται σε αυτή την κατηγορία χρημάτων αξίζει να το κοιτάξει και να το λάβει υπόψην του, με τα θετικά του και τα αρνητικά του όπως κάθε ηλεκτρονική συσκευή.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον για να τελειωνει αυτο το θεμα περι καλυτερου και χειροτερου. Για οσους θελουν ενα κινητο ,ομορφο,με καλη ποιοτητα κατασκευης και συμπαθητικη αυτονομια ναι ειναι οτι καλυτερο υπαρχει στα χρηματα αυτα.

Για οποιον ομως ψαχνει τις καλυτερες επιδοσεις το Nexus 5x ειναι μπροστα και απο πλευρας specs και απο πλευρας αναβαθμισεων και χαμηλοτερο Sar οπως εχουν ολα τα LG κινητα.Α και φυσικα σιγουρα και καλυτερο service της LG σε σχεση με οποια εταιρια καλυπτει της Huawei(ελπιζω οχι Arvato).

Στο γυναικειο κοσμο σιγουρα το παραπαναω κινητο ειναι μακραν η καλυτερη επιλογη.

Δημοσ.

Arvato το καλύπτει,επίσης δεν το λες γυναικείο κινητό με τίποτα.. Γυναικείο θα έλεγα κάνα iPhone όχι το p9 lite.

Επίσης η μπαταρία βγάζει 7-8 ώρες οθόνη δεν είναι απλά συμπαθητική είναι μαζί με το z3 από τις καλύτερες. Όμορφο δεν το λες, κουμουτσα είναι, απλά συμπαθητικο. Επίσης το nexus έχει μνήμη μικρή, με 50 εφαρμογές καλές τέλος ο χώρος θα ψάχνεσαι μετά.

Δημοσ.

Παίδες,μόλις μ'ενημέρωσαν ότι υπάρχει για παραλαβή διαθέσιμο ένα λευκό στα Public 194€..Εγώ πήρα το μαύρο,γιατί και καλά δεν θα ερχόταν το λευκό..Όποιος θέλει με πμ,να κανονίσουμε να το πάρει..Για 5 ημέρες θα μείνει στο κατάστημα

Κανένας;
Δημοσ.

Και μάλιστα είναι για το dual sim το sar αυτό....

+1 είναι και με τις δύο sim μέσα αυτό το Sar μην ξεχνιόμαστε. Μην αναλώνεστε στο καλύτερο και στο χειρότερο, καλύτερο είναι αυτό που εξυπηρετεί τις ανάγκες του χρήστη του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι ένα κινητό άξιο για να το σκεφτεί κανείς μέσα στις επιλογές του στα συγκεκριμένα χρήματα. Απλά και ωραία.

Δημοσ.

Δεν είπε κανείς ότι είναι το καλύτερο, αλλά μην λέμε τώρα χαζα να πάρεις κινητό χωρίς κάρτα μνήμης, τι νόημα έχει τότε; κράτα το 3310.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...