Προς το περιεχόμενο

Ραδιο Hyundai Atos

Vasilhs20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σκοπεύω να αγοράσω ένα καινούριο ράδιο το PIONEER MVH-180UB για το Hyundai Atos μου του 1998. Επίσης θέλω να το τοποθετήσω ο ίδιος. Το πρόβλημα είναι οτι δεν έχω ιδέα από το τι καλώδια χρειάζονται για να συνδέσω το καινούριο ράδιο. Υπάρχει κανείς που μπορεί να με βοηθήσει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://www.car-audio-shop.gr/index.php?SCREEN=products_detail&ProductID=630

Κάτι τέτοιο λογικά μόνο χρειάζεσαι. Ανάλογα το αυτοκίνητο είναι, δεν μπορώ να ξέρω για το συγκεκριμένο, πχ εγω για Fiat Brava αγόρασα έναν Ανταπτορα ISO, Ανταπτορα κεραιας και Fascia για να κουμπωσει το ράδιο στην μαμα υποδοχη για ραδιο. Απ'οσο καταλαβαινω πάντως, από μια μικρή αναζήτηση, χρειάζεσαι απλά ένα καλώδιο σαν το πάνω, και το ράδιο εννοείται. Περίμενε και απαντήσεις πιο έμπειρων

Ακριβώς. Τα έχει όλα μέσα στο κουτί, αν είναι όπως στα Getz. Αυτό που χρειάζεσαι είναι τα λαμάκια για να αφαιρέσεις το παλιό, το οποίο υποθέτω είναι το κλασικό sony που έδιναν οι αντιπροσωπείες. Εγώ το άλλαξα με ένα JVC, και έκαναν τα λαμάκια του καινούργιου. Έτσι έβγαλα το παλιό. Μην φανταστείς ότι είναι τίποτα δύσκολο να βάλεις το καινούριο. Μια φίσα κουμπώνεις, βάζεις και το καλώδιο της κεραίας και τέλος. Αρκεί να έχει iso connector.

Αν δεν έχει λαμπάκια εγώ βάζω 2 σύρματα δεξιά κ αριστερά κ τραβάω , πρόσεχε το συνεχές κ το διακοπτόμενο ρεύμα να τα βάλεις σωστά για να χεις μνήμες κννα σβήνει με το κλειδί

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...