Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανενας ξενοδοχος δεν θελει Ελληνες τουριστες. Ρωτηστε οποιον θελετε. Κλεινουν 2 μερες, 3 στο τσακιρ κεφι, κανουν τα δωματια κωλος, κανουν μονιμα παζαρια, δεν σεβονται ποτε τους ορους της κρατησης τους και εχουν περισσοτερες απαιτησεις κι απο Σκανδιναβους. Χιλιες φορες ξενοι...

Όλες οι ταβέρνες θέλουν Έλληνες όμως. :P

• Like 1
Δημοσ.

Πιστεύω οτι ο Ελληνας γουστάρει να κλαίγεται απο την φύση του.Αυτός που πραγματικά δεν εχει πάει με 3χιλιάδες ζορια στο χωριό του και λέει και Ευχαριστώ.Τα νησιά απαιτουν ενα σεβαστό ποσο που μια τετραμελή οικογένεια ειναι δύσκολο να διαθέσει με τους μισθούς που υπάρχουν.Λεφτα υπάρχουν για αυτούς που εχουν.ο Ελληνας εχει την τάση να λέει δεν εχω.Το πραγματικό δεν εχω λίγοι άνθρωποι το ξερουν

• Like 3
Δημοσ.

Και περιμένεις να τους πετύχεις και τους 2 Σαντορίνη; Δύσκολο. :rolleyes:

οχι δε καταλαβες, ημουν εγω κι αλλος ενας που πηγαμε παρεα.

Δημοσ.

Από τη μία όλοι σχεδόν οι φίλοι και γνωστοί θα πάνε κάπου διακοπές, από την άλλη όλο με ξένους δουλεύουμε εδώ που είμαι, δεν ξέρω τι γίνεται! :P

ναι, οπως το κλασσικο "1 δωματιο διαθεσιμο" που βλεπεις σε παρα πολλα, που ειναι προφανως "κολπο του marketing"

Δεν είναι ακριβώς κόλπο. Μπορεί όντως ένα δωμάτιο να είναι διαθέσιμο στο site, όχι όμως και στο ξενοδοχείο! Δεν δίνουν όλα τα δωμάτια στα sites!

• Like 1
Δημοσ.

Κανενας ξενοδοχος δεν θελει Ελληνες τουριστες. Ρωτηστε οποιον θελετε. Κλεινουν 2 μερες, 3 στο τσακιρ κεφι, κανουν τα δωματια κωλος, κανουν μονιμα παζαρια, δεν σεβονται ποτε τους ορους της κρατησης τους και εχουν περισσοτερες απαιτησεις κι απο Σκανδιναβους. Χιλιες φορες ξενοι...

Μάλλον δεν έχεις δει δωμάτια από Άγγλους, Ολλανδούς, Γερμανούς. Μην αναφέρω τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα....

Θα άξιζε μια στατιστική μελέτη επί του θέματος χεχε

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ξέρετε παίδες, για να γίνουν καλές και οικονομικές διακοπές (ναι όντως, γίνεται και τα δύο να έχουμε) καλό θα ήταν να κλείσετε τα δωμάτια από Δεκέμβριο Ιανουάριο που οι τιμές είναι χώμα για χώμα. Έτσι πετυχαίνετε ξενοδοχεία 4-5* με πολύ καλές τιμές. Αυτά.

Δημοσ.

Ξέρετε παίδες, για να γίνουν καλές και οικονομικές διακοπές (ναι όντως, γίνεται και τα δύο να έχουμε) καλό θα ήταν να κλείσετε τα δωμάτια από Δεκέμβριο Ιανουάριο που οι τιμές είναι χώμα για χώμα. Έτσι πετυχαίνετε ξενοδοχεία 4-5* με πολύ καλές τιμές. Αυτά.

Αυτά μόνο οι ξένοι, εμείς στην καλύτερη καμιά βδομάδα πριν και στη χειρότερη ψάχνουμε επιτόπου με το που φτάσουμε! :D

• Like 2
Δημοσ.

Οταν εχουμε ποσο 20-25 εκατομμύρια τουριστες καθε χρονο λογικο ειναι να υπαρχει πληρότητα σε δημοφιλείς προορισμούς δεν σημαίνει οτι ολοι οι ελληνες θα πανε διακοπές σε ξενοδοχεία, εξάλλου οι περισσότεροι ενα εξοχικο το εχτισαν πριν την κρίση, εγω προσωπικά δεν γνωριζω κανεναν που δεν θα παει εστω 7-10 μερες στο χωριο του.

Υπαρχει προβλημα προφανως αλλα μας αρεσει και να κλαιγόμαστε λιγο, για παράδειγμα εγω καθε χρονο οταν μιλαω με ντόπιους για το πως παει ο τουρισμός "χαλια μαυρα καθε χρονο και χειροτερα" μου λενε βλεπω μετα αύξηση 10-15% σε σχεση με περσυ στο συγκεκριμενο μερος. :P

Θα δουμε και το ρεκορ που θα κανει το iphone 7 απο Σεπτέμβρη, θα παει τις διακοπες του ο Ελληνας θα γυρισει θα χτυπησει και ενα iphone 7 και θα γραφει στο insomnia για τους κακούς Ευρωπαίους κλασσικά.. :P

• Like 10
Δημοσ.

Μάλλον δεν έχεις δει δωμάτια από Άγγλους, Ολλανδούς, Γερμανούς. Μην αναφέρω τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα....

Μακραν οι πιο καθαροι πελατες οι Τσεχοι...

Δημοσ.

Όλες οι ταβέρνες θέλουν Έλληνες όμως. :P

Δεν ξερω αν θελουν μονο Ελληνες ομως γιατι ο Ελληνας παει διακοπες αυστηρα 15/7-15/8 (βασικα 4ημερα μεσα σε αυτη την περιοδο) και ολη την υπολοιπη περιοδο οι μαγαζατορες βαρανε μυγες. Και οσο μεγαλους λογαριασμους και αν κανουν δεν βγαινεις με ενα μηνα δουλεια. 

Εχω δει δωματια απο Σουηδους, Γερμανους, Αυστριακους, Ρωσους, Ουκρανους, Πολωνους και Τσεχους. Μετραει; Χεσμενα κωλοχαρτα εξω απο το καλαθακι μονο απο Ελληνα εχω δει. Χρησιμοποιημενα Pampers τιγκα στο σκατο πεταμενα μεσα στο δωματιο παλι μονο απο Ελληνα. Ή πετσετες προσωπου του δωματιου να χρησιμοποιουνται για το ξεσκατισμα μωρων.

Δεν υπαρχει απαιτηση απο κανεναν να καθαριζει το δωματιο, προς θεου. Μη λεμε ο,τι θελουμε. Αλλα ρε φιλε τουλαχιστον να δειξεις οτι εισαι ανθρωπος κι οχι γυφτος. Εγω οταν πηγαινω σε δωματιο μπορει να αφηνω ανακατεμμενο το μπανιο, τα κρεβατια κ.ο.κ. Ποτε ομως δεν αφηνω τα χαρτια της τουαλετας χυμα και τα σκουπιδια μου ειτε τα παιρνω μαζι μου ειτε τα αφηνω δεμενα σε σακουλα. 

• Like 1
Δημοσ.

Και πέρυσι που είχαμε τα cc κτλπ..προσωπικά πήγα Σκιάθο με έναν φίλο μου και γινότανε πανικός,το νησί είχε πληρότητα 90%, μου τα έλεγε η κυρία που νοικιάσαμε το δωμάτιο,η συγκεκριμένη είχε αλλά 6-7 ενοικιαζόμενα και ήτανε μέχρι τέλος Αυγούστου full.

Φέτος δυστυχώς δεν θα πάρω άδεια και δεν ασχολούμαι με διακοπές κτλπ,θα πήξω στην Αθήνα :(

Δημοσ.

Λες ε; για κανε οτι πας να κλεισεις καπου τον αυγουστο...

πολυ μαρθακλαψα ειμαστε, αλλα ειμαστε και καλοπερασακηδες, σιγα μην δεν παει ο ελληναρας διακοπες

οχι, δεν πηρα, στο booking πηγα και ειδα οτι μαμιεται, μονο η σαβουρα εχει μεινει (ή ακριβα ή τερμα θεου)

δεν ειπα να μην πας ρε φιλε...

εγω αυτους τους καφρους βριζω που ειχα διαβασει πριν λιγες μερες (και στις ειδησεις το ειπαν αν βλεπεις) οτι οι ελληνες δεν θα πανε διακοπες φετος...

και δεν εψαχνα μυκονο και σαντορινη που λεει ο απο πανω,

αλλά κουφονησια π.χ. ή και καμια αμοργο που δεν εχω παει,

μυκονο και σαντορινη εχω παει

Το "σιγά μην δεν πάει ο ελληνάρας διακοπές" είναι άκρως υποτιμητικό σχόλιο! Ζώα είμαστε και δεν δικαιούμαστε λίγη αναψυχή;; Έλεος, σαν τις "γεμάτες καφετέριες" το πας οπότε ναι, αυτό ακριβώς είπες :angry:
Δημοσ.

Εγω εδώ που εχω ερθει για δουλεια σε 10 λεπτά είμαι στις πιο ωραιες παραλιες!!!! Χθες ειχα δουλειά σημερα ειχα ρεπο κοιμηθηκα ως τις 12 το μεσημερι σηκωθηκα με το πάσο μου πηρα το αμαξι και πηγα για μπανάκι!!!!

Παντως το Πασχα γινοταν ο χαμος από κινηση. Κριση - κριση αλλα τις διακοπες δεν τις ξεχνάνε. Τι γκρινιάζουνε ρε πουστη μου ηθελα να ξερα αφου μια χαρα είναι ολοι τους. Ακομα δεν έχουμε περάσει τιποτα οι προγονοι ειχαν περασει χουντες , κατοχη πολεμους εθνικους διχασμους κτλπ.

• Like 2
Δημοσ.

Είναι η ζωή του του Έλληνα η κλάψα...Δύσκολα μεν,όχι όμως του θανατά...Και αυτό μόνο για ένα λόγο έτσι,δεν είμαι τρελός...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ....Όχι για πολύ ακόμα βέβαια...Έχουν μυρίσει το αίμα αυτοί που καθορίζουν το παιχνίδι και ξέρουν που θα χτυπήσουν.....Σε λίγο καιρό θα τα πούμε...Όσο για διακοπές...Τα μισά μέρη στη χώρα θάλασσα έχουν τριγύρω,πέρα απο τα τέρμα ηπειρωτικά...ΟΛΟ και κάπου θα το βρέξεις το κεφάλι,θα κανείς και το μπάνιο σου ( η μεγαλύτερη καφρίλα που εγω χρεώνω στον Έλληνα...Ντους και μπάνιο στη θάλασσα και το λάδι λες και τρως χωριάτικη απο τη λίγδα...Τι καλαθάκι με κωλοχαρτα και πράσσειν άλογα...)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...