Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα εξ αποστασεως αυτοκινητο απο μεγαλο εμπορο. Λογω δουλειας δεν γινοταν αλλιως. Το μοντελο ειναι κατα 2 χρονια παλαιοτερο. Πως μπορω να διαπραγματευτω την τιμη για να παρω πισω τα χρηματα μου? Ενας εμπορος παλια μου ειχε πει αν ειναι κανουργιο το αυτοκινητο τον πρωτο χρονο χανει 30% και μετα 10% για καθε χρονο. Τι ισχυει? Μπορω να το υπολογισω απο καπου? Η κατασταση ειναι ακομα πιο περιπλοκη αλλα ας ξεκινησουμε απο αυτο.

Δημοσ.

Στην τιμη ενός μεταχειρισμενου δεν παιζει ρολο μονο η χρονολογια της πρωτης αδειας να σου δωσω ένα παράδειγμα : μπορει να εχεις ένα αυτοκινητο 2 ετων και να του εχεις κανει 500.000 χιλιόμετρα και ένα αυτοκινητο παλι 2 ετων αλλα με 50.000 χιλιόμετρα εχει την ιδια αξια ?

Επισης δεν σου βαζω πολλους αλλους παραγοντες πχ αν είναι τρακαρισμενο κλπ.

Δημοσ.

Ειχε στο car.gr αγγελια που ελεγε μοντελο ΧΧΧΧ, το εχω κανει print screen και μετα μου ηρθε η αδεια και γραφει ΧΧΧΧ-2 χρονια. Οπως και να'χει εγω θα το κυνηγησω νομικα. Εχουν γινει πολλα εκτος απο αυτο (διαφυγοντα κερδη γιατι δεν τηρησε την συμφωνια μας και το αμαξι ακομα να σταλει).

• Like 1
Δημοσ.

Ειχε στο car.gr αγγελια που ελεγε μοντελο ΧΧΧΧ, το εχω κανει print screen και μετα μου ηρθε η αδεια και γραφει ΧΧΧΧ-2 χρονια. Οπως και να'χει εγω θα το κυνηγησω νομικα. Εχουν γινει πολλα εκτος απο αυτο (διαφυγοντα κερδη γιατι δεν τηρησε την συμφωνια μας και το αμαξι ακομα να σταλει).

Αν στο print screen φαινεται και ο αριθμος κυκλοφοριας θα βοηθουσε.

Δημοσ.

Έχεις εξοφλήσει; Διότι λες ότι δεν έχει σταλεί το αμάξι.

Δημοσ.

Το αμαξι το παρελαβα χτες αλλα δεν εχει σημασια αυτο.Ευχαριστω οσους προσπαθησαν να με βοηθησουν.Εχω κινηθει ηδη με ολες τις νομιμες διαδικασιες.

Δημοσ.

ενδιαφερον ...για Αναστροφή & Υπαναχώρηση για εξαπατηση?

την μεταβιβαση λογικα την εκανες με εξουσιοδοτηση εκει γραφεις ημερομηνια στοιχεια αυτοκ.ετος κτλ?το printscreen δεν λεει πολλα γιατι μπορει να πει το αλλαξα την επομενη ωρα..

νομιζω πως πρεπει ο δικηγορος να ειναι σχετικος(βρες καποιον που εχει ξανακανει τετοιες δικες-εξωδικα ή οτι αλλο κανετε..)

car.gr,autotriti.gr και δες μ.ο. της χρονιας... το autotriti κατι μου λεει οτι δουλευει για ασφαλιστικες και εχουν fake χαμηλες τιμες στο "προτεινομενες τιμες για μεταχειρισμενο"

το πιο βασικο ομως ειναι ενα...τι εχει στο ονομα του(ωστε να διεκδικησεις αποζημιωση π.χ. μετα απο χ καιρο το κλεινει ) και σε ποιον εκανες την εξουσιοδοτηση τελικα...(δεν ξερω αξια αυτοκ.)

Δημοσ.

Αγορασα εξ αποστασεως αυτοκινητο απο μεγαλο εμπορο. Λογω δουλειας δεν γινοταν αλλιως. Το μοντελο ειναι κατα 2 χρονια παλαιοτερο. Πως μπορω να διαπραγματευτω την τιμη για να παρω πισω τα χρηματα μου? Ενας εμπορος παλια μου ειχε πει αν ειναι κανουργιο το αυτοκινητο τον πρωτο χρονο χανει 30% και μετα 10% για καθε χρονο. Τι ισχυει? Μπορω να το υπολογισω απο καπου? Η κατασταση ειναι ακομα πιο περιπλοκη αλλα ας ξεκινησουμε απο αυτο.

Πρώτα από όλα μπορούσες να είχες ζητήσει να δεις την άδεια του αυτοκινήτου, τα πρώτα πράγματα που κοιτάς σε ένα αυτοκίνητο είναι το μοντέλο και αν είναι τρακαρισμένο.

Γενικός μπούσουλας όπως το 30+10 δεν υπάρχει, κάθε αυτοκίνητο κρατάει διαφορετικό ποσοστό αξίας. Το μόνο που μπορείς να δεις είναι οι πίνακες με τιμές μεταχειρισμένων του autotriti, και ειδικότερα η διαφορά τιμής που θα σου βγάλει για το συγκεκριμένο μοντέλο που πήρες στα επίμαχα έτη.

Πάντως για να το κυνηγήσεις πρέπει να είναι μεγάλη η διαφορά, αν είναι μικρή δεν αξίζει τον κόπο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θα σας ενημερωσω για τις διαδικασιες μηπως και παρει καποιος εμπειρια. Το κυνηγαω πολυ και εχω θετικα αποτελεσματα. Δεν μπορω να εξηγω σε φιλους εδω γιατι καποια ατομα δεν εχουν χρονο να καθησουν σε καναπε..Αν εχετε κατι χρησιμο να πειτε καλοδεχουμενο. Σχολια χωρις να γνωριζετε τι υπαρχει απο πισω να τα αποφευγετε. Ευχαριστω.

Δημοσ.

Ουσιαστικά μας λες ότι είδες σε αγγελία και αγόρασες αυτοκίνητο τάδε χρονολογίας αλλά αυτό στην πράξη ήταν 2 χρόνια παλαιότερο αλλά το πλήρωσες σε τιμή 2 χρόνια νεότερου (σύμφωνα με ότι είδες στην αγγελία), σωστά; Αν είναι έτσι τότε όντως μιλάμε για εξαπάτηση και θα είχε πολύ ενδιαφέρον να μας έλεγες πως κινήθηκες νομικά και τι αποδείξεις είχες.

Πάντως στην απαξίωση εκτός των άλλων παίζει ρόλο και το μοντέλο. Αλλιώς χάνει την αξία της μια alfa romeo και αλλιώς ένα Mitsubish EVO.

Δημοσ.

Σωστα και αυτο ειναι μονο το λιγοτερο. Απο πολλα μπαζει η υποθεση. Θα σας ενημερωσω για τα αποτελεσματα που εχω. Αν παμε τελικα δικαστικα και δεν θελησουν να συμβιβαστουμε τα λεμε σε 3-4 χρονια και κερναω με τους τοκους :P Θελει στομαχι και χρημα, το πεισμα μου ομως ειναι μεγαλυτερο, δεν μπορουμε να ειμαστε παντα μπανανια. Ενταξει, ολοι θελουμε να βγαλουμε, να δουλεψουμε κτλ. Αλλα η περιπτωση μου εχει back ground  που βρωμαει απο χιλιομετρα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...