jorgemeto Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Χαίρεται, θέλω να αγοράσω το κινητό αυτό, ποιο κατάστημα να κοιτάξω; Να εχει την διεθνή έκδοση, δεν θέλω να μπλεκω με ρομ, και λέτε να κοιτάξω με 2 η 3 ραμ; Ευχαριστώ.
newsformobiles Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Στο kimovil είδες τι μαγαζιά σου προτείνει?
chios Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Αν μπορείς με 3gb καλύτερα είναι, αν δεν θες να μπλέξεις με ρομ θα το πάρεις με την original θα έχεις κανονικά αναβαθμίσεις αλλά δεν θα έχεις ελληνικά, το καλύτερο είναι να ασχοληθείς μία ώρα να περάσεις την ελληνική ρομ.
newsformobiles Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Αν μπορείς με 3gb καλύτερα είναι, αν δεν θες να μπλέξεις με ρομ θα το πάρεις με την original θα έχεις κανονικά αναβαθμίσεις αλλά δεν θα έχεις ελληνικά, το καλύτερο είναι να ασχοληθείς μία ώρα να περάσεις την ελληνική ρομ.Στα μενού, αλλιώς θα γράφει ελληνικά. Google playstore δεν θα έχει και θα πρέπει να βάλει. Αλλά συμφωνώ, πάρτο με την αυθεντική και βάλε την ελληνική
jorgemeto Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Παιδιά δεν θέλω να βάλω ρομ, την διεθνή έκδοση ξερει κάνεις που μπορώ να βρω; Κάποιο λινκ και αν αξίζουν η διάφορα τιμης 2-3 ραμ...
newsformobiles Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Παιδιά δεν θέλω να βάλω ρομ, την διεθνή έκδοση ξερει κάνεις που μπορώ να βρω; Κάποιο λινκ και αν αξίζουν η διάφορα τιμης 2-3 ραμ... Στο Banggood βλέπω στο Kimovil έχει την έκδοση με τα 3/32, στα 145€. Η αγγλοκινέζικη έχει τα μενού γτα αγγλικά, αλλά γράφεις στα ελληνικά. Υπόψιν το playstore θα πρέπει να το βάλεις μόνος σου, γιατί δεν έχει (θα έχει mi store)
chios Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Παιδιά δεν θέλω να βάλω ρομ, την διεθνή έκδοση ξερει κάνεις που μπορώ να βρω; Κάποιο λινκ και αν αξίζουν η διάφορα τιμης 2-3 ραμ... Αν δεν θες να βάλεις ρομ και να ασχοληθείς γενικά ή θα το αφήσεις με την μαμά ρομ αγγλικά μενού ελληνικά γράφεις κανονικά ή μην μπεις στο κόπο να πάρεις xiaomi πάρε κάτι άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα