Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μοιαζει με καμια καμπινα του οτε που εχω δει , δεδομενου του αυτοκολητου που εχει για υψηλα ρευματα , πιο πολυ για δουλεια της δεη μου κανει παρα για οτε

Οι αλλες 2 δεν εχουν που εχω βαλει στο αλμπουμ

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα!, έκανα jogging βραδινό στην όμορφη ρόδο (κοντά στην γειτονιά μου) και πετυχαίνω μια καμπίνα και την έχουν σκάψει πάλι (ήτανε κλεισμένη εδώ και μέρες) και λέει είναι έργο ΔΕΔΔΗΕ, έπειτα κάνω jogging σε άλλες 5-6 καμπίνες συμπερυλαβόμενης και τις δικιάς μου και όλες είναι σκαμμένες κοντά στις κολόνες ΔΕΗ, λογικά βάζουνε ρεύμα έτσι????? αν ναι σε ποσο καιρό θα είναι έτοιμοι να δώσουν 50αρα? παραθέτω κάποιες εικόνες για να είμαστε σίγουρη! (η καμπίνα με το νούμερο 425 είναι η δικια μου).

Δεν είμαι σίγουρος αν είναι VDSL ή όχι πάντως να ξέρεις αν είναι παίρνει περίπου 3 μήνες για να ενεργοποιηθούν από την ημέρα που τοποθετήθηκαν.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν είμαι σίγουρος αν είναι VDSL ή όχι πάντως να ξέρεις αν είναι παίρνει περίπου 3 μήνες για να ενεργοποιηθούν από την ημέρα που τοποθετήθηκαν.

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω πλέον σε περίπτωση που δωθεί ρεύμα δίνουν διαθεσιμότητα άμεσα

Εδώ Θεσσαλονίκη μέσα σε λιγότερο από 10 μέρες που έσκαψε η ΔΕΗ έδωσαν διαθεσιμότητα, από τα μισολογα που μου είπε ο εργολαβος κυνηγάνε προθεσμία αλλιώς παίζει πρόστιμο, εδώ κοντά σε εμένα κάθε μέρα βλέπω 2-3 νέες καμπίνες, ακόμα ελπίζω να έρθουν μέχρι και την δικιά μου καμπίνα γιατί ο Δήμος πυλαιας που ανοικω δημιουργεί προβλήματα σε οτιδήποτε εκσκαφη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχουν περάσει 3 μέρες από τότε που είδα τα σκαψίματα και ακόμα δεν υπάρχει καμία κινητικότητα από την ΔΕΗΔΕ, περίεγο πάντως να σκάψουν και να μην δουλεύουν καθημερινά στο να δώσουν ρεύμα, η πιο λογική εξήγηση για αυτό πιστεύω είναι ότι ακόμα δεν έχουν περάσει το καλώδιο (οπτική ίνα) στις κουλούρες που έχουν βάλι απτά φρεάτια στις καμπίνες.

Edit:

άκυρο παιδεία, τους πέτυχα σήμερα στην καμπίνα μου. μου είπαν η καμπίνα έχει ρευματοδοτηθεί, τώρα είναι στο χέρι του ΟΤΕ το ποτε θα δώσει VDSL, εσείς ποτε λέτε να δόση?

Επεξ/σία από XghosT7
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

παιδια τα δικα μου και τα 3 ειναι VDSL απο παροχους. Σημερα ειδα τεχνικους της Intracom να φτιαχνουν το δικο τους. Τα αλλα λειτουργουν ηδη, αλλα οι παροχοι δεν ξερουν/διαθετουν...  Ο ΟΤΕ ομως δεν δινει απο το κεντρο ουτε εχει ΚΑΦΑΟ... :S Τι μπορει να παιζει? 

Δημοσ.

παιδια τα δικα μου και τα 3 ειναι VDSL απο παροχους. Σημερα ειδα τεχνικους της Intracom να φτιαχνουν το δικο τους. Τα αλλα λειτουργουν ηδη, αλλα οι παροχοι δεν ξερουν/διαθετουν...  Ο ΟΤΕ ομως δεν δινει απο το κεντρο ουτε εχει ΚΑΦΑΟ... :S Τι μπορει να παιζει? 

Τι εννοείς τα δικά σου 3 είναι VDSL από παρόχους; 

Καταρχάς VDSL από παρόχους δεν υφίσταται. Μόνο VDSL του ΟΤΕ υφίσταται γιατί δικές του είναι οι καμπίνες.

Αν ο ΟΤΕ δεν δίνει VDSL απλά δεν έχει ενεργοποιηθεί η υπηρεσία στην περιοχή σου. Υπομονή.

Δημοσ.

Σαρωνιδα. Εδω και μερικες φωτο που εβγαλα την ωρα που περασα απο εκει. Τα αλλα δουλευουν κανονικα και εχουν ρευμα. 

Uh5oMWW.jpgpQaTefQ.jpg

Δημοσ.

Ok.

Η Vodafone θέλει να δημιουργήσει δικό της δίκτυο για να μην κρίνεται από τον ΟΤΕ, μέχρι το 2020.

Το 2048 θα μπορούμε να απολαύσουμε υπηρεσίες χαλκού, με το δίκτυο της Vodafone.

Δημοσ.

Εντάξει της HOL μπορεί να είναι για το νέο δίκτυο που θέλει να φτιάξει.

Της Forthent τι είναι; Σκοπεύει και η Forthnet να φτιάξει δικό της δίκτυο;

Δημοσ.

Εντάξει της HOL μπορεί να είναι για το νέο δίκτυο που θέλει να φτιάξει.

Της Forthent τι είναι; Σκοπεύει και η Forthnet να φτιάξει δικό της δίκτυο;

Φτιάχνει εδώ και χρόνια επειδή δεν την άφηνε ο ΟΤΕ, και έχει πιλοτικό FTTH στην νέα Σμύρνη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...