Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!, έκανα jogging βραδινό στην όμορφη ρόδο (κοντά στην γειτονιά μου) και πετυχαίνω μια καμπίνα και την έχουν σκάψει πάλι (ήτανε κλεισμένη εδώ και μέρες) και λέει είναι έργο ΔΕΔΔΗΕ, έπειτα κάνω jogging σε άλλες 5-6 καμπίνες συμπερυλαβόμενης και τις δικιάς μου και όλες είναι σκαμμένες κοντά στις κολόνες ΔΕΗ, λογικά βάζουνε ρεύμα έτσι????? αν ναι σε ποσο καιρό θα είναι έτοιμοι να δώσουν 50αρα? παραθέτω κάποιες εικόνες για να είμαστε σίγουρη! (η καμπίνα με το νούμερο 425 είναι η δικια μου).

post-395066-0-06500500-1468199958_thumb.jpg

post-395066-0-31645800-1468199968_thumb.jpg

post-395066-0-77818600-1468199970_thumb.jpg

post-395066-0-23130400-1468199972_thumb.jpg

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παλαιότερα, περνούσαν κάποιοι μήνες (ίσως και χρόνος) για την ενεργοποίηση του συνολικού δικτύου των νέων KV σε ένα δήμο, αλλά στο πρόσφατο έργο του Περιστερίου αυτοί οι ρυθμοί άλλαξαν και πολλές καμπίνες ενεργοποιήθηκαν αμέσως μετά την ηλεκτροδότησή τους, χωρίς να έχει ολοκληρωθεί το έργο στο δήμο.

Δημοσ.

Παλαιότερα, περνούσαν κάποιοι μήνες (ίσως και χρόνος) για την ενεργοποίηση του συνολικού δικτύου των νέων KV σε ένα δήμο, αλλά στο πρόσφατο έργο του Περιστερίου αυτοί οι ρυθμοί άλλαξαν και πολλές καμπίνες ενεργοποιήθηκαν αμέσως μετά την ηλεκτροδότησή τους, χωρίς να έχει ολοκληρωθεί το έργο στο δήμο.

Έκανα μια βόλτα στην γειτονιά, σε ακτίνα 200-400 μετρα πέτυχα 9-12 καμπίνες vdsl p έχουνε ξανά σκάψει κοντά στις κολόνες τις δεη, μάλλον ετοιμάζουν την γειτονιά μου για να δώσουν πρώτη διαθεσιμότητα, δηλαδή μου λες τώρα ότι παίζει σε 1 εβδομάδα να είναι έτοιμη η διαθεσιμότητα?, επίσης παιδεία τώρα είμαι με 45.5 attenuation και 6200 kbps, αν τους πρήξω στο τηλέφωνο και κάνω πατέντα στην γραμμή να χαλάσω το snr/να την κάνω να κολλάει, λέτε να με βάλουν στην νέα καμπίνα ως 24/1? ώστε να piano full adsl? 

Δημοσ.

Τι "πατέντα" στη γραμμή θα μπορούσες να κάνεις για να χαλάσει; Να βάλεις αντιστασούλες στο καλώδιο στον κατανεμητή; :P

Δημοσ.

Έκανα μια βόλτα στην γειτονιά, σε ακτίνα 200-400 μετρα πέτυχα 9-12 καμπίνες vdsl p έχουνε ξανά σκάψει κοντά στις κολόνες τις δεη, μάλλον ετοιμάζουν την γειτονιά μου για να δώσουν πρώτη διαθεσιμότητα, δηλαδή μου λες τώρα ότι παίζει σε 1 εβδομάδα να είναι έτοιμη η διαθεσιμότητα?, επίσης παιδεία τώρα είμαι με 45.5 attenuation και 6200 kbps, αν τους πρήξω στο τηλέφωνο και κάνω πατέντα στην γραμμή να χαλάσω το snr/να την κάνω να κολλάει, λέτε να με βάλουν στην νέα καμπίνα ως 24/1? ώστε να piano full adsl? 

Στη νέα καμπίνα μεταφέρονται απλά η τηλεφωνία και το adsl που υπήρχαν στην παλιά και δεν αλλάζει τίποτε άλλο. Οι συνδρομητές που θέλουν vdsl συνδέονται στο minidslam της καμπίνας.

Δημοσ.

Καλα και τα εχουν διπλα διπλα ετσι? Τι μπορει να ειναι? Φαίνεται οτι ηδη λειτουργουν και εχουν και ενα κολονακι διπλα για συνδεση με το δικτυο... Τα παιδια του ΟΤΕ μου ειπαν οτι υπαρχει VDSL απλα ακομα δεν δίνεται... 

Δημοσ.

Σε όσους δήμους της Αττικής έχω δει τα νέα KV, έχουν το σήμα του oTE και τον αριθμό του KV, όταν τοποθετούνται.

Μετά, κάποια καλόπαιδα αναλαμβάνουν τη δωρεάν καλλιτεχνική αναβάθμιση της καμπίνας, όπως, άλλωστε, συμβαίνει σε όλα τα δημόσια αλλά και ιδιωτικά μη φυλασσόμενα κτίρια.

• Moderators
Δημοσ.

Αυτό είναι ότε η μπα ρε παιδια???? http://imgur.com/a/BUf04

Δεν μοιαζει με καμια καμπινα του οτε που εχω δει , δεδομενου του αυτοκολητου που εχει για υψηλα ρευματα , πιο πολυ για δουλεια της δεη μου κανει παρα για οτε

Δημοσ.

Περισσότερο μοιάζουν με τα DSLAM των παρόχων που μπαίνουν κοντά στα αστικά κέντρα του ΟΤΕ, όταν δεν υπάρχει χώρος εντός αυτών για την συνεγκατάσταση.

Επίσης είναι παρόμοιες με τις αντίστοιχες του δημοσίου δικτύου ΣΥΖΕΥΞΙΣ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...