Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο φορουμ.Τους τελευταιους 3-4 μηνες η forthnet μεχει ταραξει στις αποσυνδεσεις.Καποιες φορες και 3-4 την ημερα ενω παλια μπορει να τυχαινε να μην ειχα καμια αποσυνδεση κ για 1 βδομαδα κ παραπανω.Πηρα αρκετες φορες τηλεφωνο ο καθε τεχνικος απο εκει μου ελεγε τα δικα του.Μην τα πολυλογο δεν αλλαξε κατι,βαρεθηκα και δεν θα ασχοληθω αλλο.Λεω να αλλαξω εταιρεια. Ειμαι αναμεσα σε OTE κ Wind .Ξερω οτι η καλυτερη επιλογη ειναι ο ΟΤΕ αλλα θελω να μου πειτε και για την WIND την γνωμη σας,αν εχει σταθερες γραμμες,προβληματα,τεχνικη υποστηριξη κτλ.

Σε περιπτωση που θελετε να δειτε την γραμμη μου.

b6vZMYr.jpg?1

Δημοσ.

Κανένας δεν μπορεί να σοτ εγγύηθει οτι δεν θα εχεις αποσυνδέσεις μπορεί αν πας σε αλλη εταιρία να συγχρονίζεις και χαμηλότερα απλα στο αναφέρω να το γνωρίζεις ωστόσο εκει μπορεί να μην εχεις αποσυνδέσεις αλλα χαμηλότερο συγχρονιμσό , ολα αυτα εξαρτώνται απο ποσο μακριά εισαι απο το dslam πως ειναι η καλωδίωση του σπιτιού και αλλα , ισως καλύτερη επιλογή να ηταν ο οτε απο εκει και πέρα σου ειπα τα + και τα - και στα - πρόσθεσε οτι ο οτε ειναι κα ακριβότερος

• Moderators
Δημοσ.

Τεχνικός ήρθε σπίτι? Είσαι σίγουρος ότι δεν είναι θέμα εγκατάστασης? Δοκίμασε με άλλο modem μήπως από τα χρόνια τα εφτυσε, Αν τι πρόβλημα είναι στην γραμμή πολύ πιθανό και αλλού να πας να παραμείνει

Δημοσ.

είχα το ίδιο πρόβλημα και με forthnet και με wind. κάθε μέρα άπειρες αποσυνδέσεις και μεγάλες διαφορές στην ταχύτητα. (ενώ για 3 χρόνια δούλευαν όλα υπερτέλεια)

αποτέλεσμα:

ένα μεσημέρι πήρα την σκάλα και ανέβηκα στο κουτί που είναι ακριβώς στον τοίχο του σπιτιού μου που έρχονται τα καλώδια του ΟΤΕ.

τα σύρματα πού υπήρχαν εκεί είχαν αποκτήσει ένα μαύρο χρώμα αντί για το χρώμα του χαλκού. δηλαδή είχαν σαπίσει με την υγρασία του αέρα κλπ αφού δεν είχαν μονωθεί σωστά.

κόπηκαν και ξαναενωθηκαν από την αρχή.

τελικός απολογισμός: 2db κάτω στο attenuation , 1 mbps πάνω στην ταχύτητα και εδώ και 3 εβδομάδες καμιά αποσύνδεση η κάτι περίεργο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...