nikosdx Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Καλησπερα παιδια .. Θελω να ασχοληθω με video & photo editing και θα ηθελα να αγορασω και μια ή δυο οθονες καταλληλες για τον τομεα αυτο .. Οι 15.4 ιντσες του macbook δεν με βοηθανε και πολυ και θα ηθελα να " μεγαλωσω" λιγο τα πραγματα .. Τι μονιτορς θα μου προτεινατε ; Επισης τα wide μονιτορς οπως το LG 29UM58-P θα με βολευε ; Σας ευχαριστω εκ των προταινων
XMorsX Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Καλησπερα παιδια .. Θελω να ασχοληθω με video & photo editing και θα ηθελα να αγορασω και μια ή δυο οθονες καταλληλες για τον τομεα αυτο .. Οι 15.4 ιντσες του macbook δεν με βοηθανε και πολυ και θα ηθελα να " μεγαλωσω" λιγο τα πραγματα .. Τι μονιτορς θα μου προτεινατε ; Επισης τα wide μονιτορς οπως το LG 29UM58-P θα με βολευε ; Σας ευχαριστω εκ των προταινων Kαλησπερα. Οι 29" 21:9 εχουν το υψος 23", εδω τα σχετικα μεγεθη και κρινε αν σε βολευει. http://www.displaywars.com/23-inch-16x9-vs-29-inch-21x9 Oσον αφορα την εικονα εχει καλο πανελ που καλυπτει ολο το sRGB και καλα color presets, οποτε οσον αφορα αυτο το κομματι ειναι ενταξει. Στο ιδιο budget με επισης καλη εικονα και διαφορετικες αναλογιες μεγεθους - αναλυσης ειναι οι Dell U2515H, Dell P2416D και HP 27xw.
nikosdx Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Οσο αναφορα ταινιες και γενικη χρηση θα εχω θεμα ; Δηλαδη πολυ κενο κτλ ...
XMorsX Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Οσο αναφορα ταινιες και γενικη χρηση θα εχω θεμα ; Δηλαδη πολυ κενο κτλ ... Eξαρταται παλι απο την υποστηριξη. Για τις ταινιες καποια players την υποστηριζουν, καποια οχι. Το 21:9 παντως ειναι πιο κοντα στισ αυθεντικες διαστασεις των ταινιων. Οι σειρες γυριζονται σε 16:9. Για γενικη χρηση δε θα εχεις θεμα, εξαρταται και ποσο χρησιμοποιεις πολλαπλα παραθυρα βεβαια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα