Reasonable Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Γειά σας ψάχνω ένα καλό κομμάτι σε ακουστικά για Counter κυρίως.. έχετε κάτι να μου προτείνεται;
La_MoRt Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 ε για κάουντερ ότι και να πάρεις καλό ειναι.... μπαμ μπουμ και βήματα πρέπει να μπορεί να παίζει Στα πόσα μηνύματα σταματάς να γράφεις ότι να'ναι; Πόσα πρέπει να γράψει το κοντέρ κάτω από το όνομά σου; 1
Camal Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Γειά σας ψάχνω ένα καλό κομμάτι σε ακουστικά για Counter κυρίως.. έχετε κάτι να μου προτείνεται; Μόνο για Counter και γενικά games, μπορείς να δεις τα Sharkoon H10. Εάν θέλεις κάτι καλύτερο τότε δες τα Sharkoon H40. Τρομερή ποιότητα στον ήχο για μουσική και οτιδήποτε άλλο, όπως επίσης και πάρα πολύ καλή κατασκευή. Εάν έχεις τη δυνατότητα, βρες κάποιο μαγαζί που να τα έχει ανοιχτά για να τα δεις και να τα δοκιμάσεις. Είναι σημαντικό αυτό! 1
ambercombie Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Λοιπον τα Kingston cloud ειναι οτι καλυτερο εχω δοκιμασει. Ειδικα στα 60 ευρω προσφορα δεν υπαρχουν. Με χιλια αν τα βρεις 60 παρτα 1
Reasonable Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Βλέπω τα hyperX cloud headset και βλέπω σχόλια για μικρό καλώδιο ισχύει;
cpttony Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Βλέπω τα hyperX cloud headset και βλέπω σχόλια για μικρό καλώδιο ισχύει; 1μέτρο είναι, από τα βύσματα μέχρι τα ακουστικά.
Trollamenos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Εχουν 2 επεκτασεις μεσα στο κουτι τα cloud. 1
ambercombie Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Η αληθεια ειναι οτι χρειαζεσαι ακουστικα να μην σου δημιουργουν θεμα στο κεφαλι, να κανουν καλη ηχομονωση, σχετικα καλα στην ποιοτητα ηχου, καλη ποιοτητα κατασκευης στην σωστη τιμη. Δηλαδη Kingston cloud στα 60 ευρω. Ακουγα τους αλλους να λενε και οταν τα πηρα...απλα τα σπανε Παιζω cs απο οταν βγηκε και καλυτερο headset δεν εχω φορεσει
La_MoRt Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Το δικό σου ρε νουμπά στα 2κ ακόμη δεν ειναι αρκετά απότι βλέπω χαχαχαχαχα Τι θες να μας πεις δηλαδή ότι για counter χρειάζεσαι 8 ohm ακουστικά με flat response σε όλες τις μπάντες με ανοχή +- 1dB ειδικά σχεδιασμένη κάσα για να αυξήσει την ακουστική ποιότητα και τα μπάσα και μεγάλη διάμετρο στους drivers με απόκριση απο 15-29000 Ηz ευαισθησίας 99dB???? 2 απλά ακουστικά και ένα μικρόφωνο και είναι τζέτ (δηλαδή ότι μάρκας και να αγοράσει πάνω απο 20-30 ευρώ) απλά για να παίζει counter κυρίως και για ακούει κάνα κλαρίνο ή pop/rnb κομμάτι σε ποιότητα youtube.... άντε το πολύ πολύ να τσεκάρει αν ειναι συμβατό και με κονσόλες... Εγώ θυμάμαι μια χαρά να σφάζω κόσμο στο counter σε internet καφε με ακουστικά σαν αυτά που είχαν τα walkman του 80 και τόσο ταλαιπωρημένα που οι φωνές ακουγόταν σαν να τσαλάκωναν σακούλες μπροστά στο στόμα τους... αλλά το feedback ήταν αρκετό για να καταλαβαίνω απο που έρχονται τα βήματα αν έσκασε κοντά η μακριά η χειροβομβίδα κτλ.... Όλα αυτά θα μπορούσες να τα γράψεις σαν άνθρωπος και να πεις αυτό που θέλεις... Αντί να κάθεσαι και να του λες πάρε ότι να'ναι. Δεν είναι απάντηση το πάρε ότι να'ναι, ρώτησε κάτι συγκεκριμένο και περιμένει μια απάντηση αν δε θες να του πεις δε χρειάζεται να γράφεις απλά για να γράφεις; Εκεί πήγαινε το πόσα πρέπει να γράψει το κοντέρ..
Sakiz105 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 εγω απλα θα πω να μην παρει τα kraken τα απλα.Εχω τα kraken pro 3,5 χρονια και ακουγα συνεχεια οτι τα κρακεν ειναι για πεταμα και προχθες ειδα τα κρακεν (αυτα με usb) και καταλαβα τι εννοουσαν.Σαν ακουστικα με 20 ευρω ειναι.
ambercombie Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 http://m.gearbest.com/gaming-headphones/pp_392314.html 1
g8anos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Εγω μετα απο ψάξιμο κατ'εληξα σε αυτα https://www.amazon.de/dp/B0079G2Y52/ref=pe_386171_38075861_TE_item Παιζω counter κυρίως. Ειναι με usb και 7.1 dolby sourround. Βοηθάει πολύ να ακους τα βήματα κ να καταλαβαίνεις ακριβώς που ειναι ο αντίπαλος. Γενικά θα σου ελεγα οτι κ να διαλέξεις, παρε 7.1 με usb, και θα με θυμηθείς
black66.gr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 http://m.gearbest.com/gaming-headphones/pp_392314.html HyperX Cloud.Από τα καλύτερα headsets της αγοράς σε προσφορά-τιμή χώμα στα 38 ευρώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα