Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το Corsair k70 rgb+m65 rgb.

Στο προτείνω ανεπιφύλακτα. Η μόνη αλλαγή θα ήταν κ70 με logitech g502(επειδή ειναι και αυτο καλο σαν το μ65).

Αλλα πηρα πακετο πληκτρολόγιο,ποντικι,mousepad ολα Corsair και ηρέμησα.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εχω παρει το  corsair strafe rgb  και δεν εχω κανενα μα κανενα θεμα. Μπορει να ειναι πλαστικο αλλα ειναι παρα πλ καλησ ποιοτητας και ο rgb  φωτισμος ειναι πραγματικα το κατι αλλο..

Δημοσ.

Προσωπικη αποψη ειναι οτι οταν πας σε τετοια κατηγορια ειναι πιο πολυ θεμα γουστου, πανω κατω ολα ιδια ειναι. Εχω δοκιμασει διαφορα gaming set. Τωρα ειμαι με Blackwidow και Deathadder. Μια παρενθεση για αυτο που ειπε ο La_Mort. Το mouse το εχω 6 χρονια περιπου, εχει φαει πολλες "σφαλιαρες" και δεν εχει παθει το παραμικρο. Ολα δουλευουν αψογα. Επισης πριν το blackwidow ειχα το lycosa. Εσπασαπανω στα νευρα μου 3 πληκτρα, επικοινωνησα με τη razer, ειπα πως τα εσπασα κ θελω αν ειναι δυνατον αλλαγη και μου τα εστειλαν ολα τσαμπα μεσα σε 4 μερες απο εξωτερικο! Δε πληρωσα ουτε μεταφορικα. Οποτε το support για εμενα ειναι πολυ καλο. Το mouse το συνιστω ανεπιφυλακτα. Για πληκτρολογιο μπορω να σου πω ενα πραγμα. Μηχανικο!!! Αλλη αισθηση στα παντα απο το gaming μεχρι να γραφεις εργασιες για τη αχολη!

• Like 1
Δημοσ.

εγω αγορασα πριβ κανα χρόνο περίπου το logitech g502 proteus core απο το πλαίσιο πριν το παρω ρωτήσα τα παιδιά αν μπορούσαν να το ανοιξουν να το δω στο χέρι μου και μου είπαν βεβαίως.οπότε πήγαινε να δεις αν ισχύει ακόμα αυτό και σε αφησουν να το δεις στο χέρι σου πριν το παρεις.

Δημοσ.

εγω αγορασα πριβ κανα χρόνο περίπου το logitech g502 proteus core απο το πλαίσιο πριν το παρω ρωτήσα τα παιδιά αν μπορούσαν να το ανοιξουν να το δω στο χέρι μου και μου είπαν βεβαίως.οπότε πήγαινε να δεις αν ισχύει ακόμα αυτό και σε αφησουν να το δεις στο χέρι σου πριν το παρεις.

Υποθετω θα ειναι στις διαστασεις του G500 που εχω τωρα ...

Δημοσ.

θα σε γελάσω φίλε μοθ αυτό δεν το ξέρω καλύτερα πήγαινε απο το πλαίσιο και εύχομαι να σε αφήσουν να το δοκιμάσεις.επίσης στα μεντια μαρκτ στην διασταύρωση λεωφορου καβαλας και Θηβών που είχα πάει μπορουσες να το δοκιμάσεις και εκεί απλα είχε πάνω το αντικλεπτικο και δεν μπορούσες να το πιάσεις ολόκληρο.ισως τ παιδια εκει να μπορέσουν να στο βγάλουν για λίγο για να το δεις στο χέρι σου.

Δημοσ.

Ειχα το Razer Blackwidow περιπου 2 χρονια και το Razer Naga, πριν καμια 6-7 μερες πηρα το Corsair K70 Lux RGB Red και το Logitech G502, ειναι οτι καλυτερο upgrade εχω κανει στη ζωη μου!

Το Blackwidow που ειχε ψευτικα switches, ολα τα πληκτρα ειχαν διαφορετικη αισθηση, τραγικοτατο !

Δημοσ.

Απο την στιγμή που θέλεις να αγοράσεις keyboard με γνώμονα την αξιοπιστία και την ποιότητα όπως λές εγω θα σου πρότεινα τα Filco Majestouch. Δεν βγάινουν με φωτιζόμενα πλήκτρα αλλα απο άποψη ποιότητας κάνει όλες τις γνωστές μάρκες (Razer, Corsair, Coolermaster κλπ) να φάινονται σαν φτηνές απομιμήσεις, και οι οποίες είναι βασικά αφού η Filco βγάζει μηχανικά πληκτρολόγια με Cherry MX εδω και δέκα χρόνια (πολύ πριν τους άλλους δλδ) και είναι δημοφιλή στους επαγγελματίες παίκτες Starcraft.  Έχω ενα tenkeyless με cherry MX Black απο το 2010 (πριν γίνουν τις μόδας τα μηχανικά) και 6 χρόνια μετά είναι απλά σαν καινούργιο.

Έχω και ένα Corsair Strafe με Cherry MX Brown που το πήρα πριν απο κανα χρόνο για να δοκιμάσω τους καφέ διακόπτες και θα το σύστηνα ανεπιφύλακτα στα 130ε που είναι τώρα. Αν είναι να πάρεις απο τις "δημοφιλείς" μάρκες μέχρι 130ε είναι καλά. Να δώσεις 200e για Corsair ή Razer RGB είναι πεταμένα λεφτά αφου με τόσα χρήματα παίρνεις Filco ή Happy Hacking...

Απο ποντίκια δεν είχα ποτέ καλές εμπειρίες απο Razer. Ειδικά όταν έπαιζα Starcrat ή Warcraft 3 κάτι Razer Krait, diamondback, copperhead κλπ δεν μου έβγαζαν ούτε 3 μήνες.. Και το Νaga που είχα για mmo παλι δεν κράτησε πολύ.

Τελεύταία έχω ένα G502 και θα έλεγα ότι είναι το καλύτερο ποντίκι που είχα ποτέ.

• Like 1
Δημοσ.

Για εμένα να πάρεις η το CM quickfire rapid στα 120 η το Masterkey Pro M απο το cmstore.eu .Πάνω απο αυτές τις τιμές πας σε Filco,Das keyboard και custom υλοποιησεις που βεβαια η τιμή ξεφευγει

Aπο ποντικι θα προτινω το zowie EC1A το οποιο ειναι πολυ καλή επιλογη αν σου αρεσει το στυλ του deathadder αλλα θελει και να αντέξει

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια προσφατα το παλιο μου ποντικι Logitech G500 τα εφτυσε (5 στα 10 κλικ χανουν) οποτε ειμαι για καινουριο ποντικι απο keyboard εχω το Microsoft SideWinder X6 οπου και αυτο ειναι στα τελευταια του ... βεβαια απο το ποντικι που ειχα δεν εχω παραπονω γιατι εβγαλε 6 χρονακια και με δυσκολη χρηση (αφου επαιζα πολυ Dota και πολυ Starcraft τα οποια ειχαν πολλα κλικ ...) το πληκτρολογιο για τα λεφτα του ενταξει ικανοποιημενος εμεινα ....

-Τωρα οσο αφορα για το ποντικι θελω να εχει την εργονομια του G500 μιας και μου εκατσε τελεια στο χερι να ειναι ποιοτικο (οχι πλαστικουρες) να ειναι σχετικα βαρη και φυσικα αξιοπιστο!! να μου βγαλει οσα περισσοτερα χρονια γινεται ... 

-Για το πληκτρολογιο θελω να ειναι ενσυρματο να εχει υποχρεωτικα φωτεινα πληκτρα, ποιοτικο και οπως με το ποντικι αξιοπιστο!! αν τα μηχανικα ειναι και πιο αξιοπιστα ε τοτε μηχανικο ..

Οσο αφορα τα λεφτα που ειναι να διαθεσο αντε μεχρι 200Ε

ΥΓ. Το ποντικι με ενδιαφερει πιο πολυ ...

Απο τα ποντικια που εχω δει ειναι

1. Logitech G502S Proteus Spectrum

2.Corsair Vengeance M65

3.Razer Deathadder Chroma

Απο πληκτρολογια

1.Razer Blackwidow Ultimate 2016

2.Cougar Attack X3

3.Corsair Strafe RGB Mechanical Cherry MX Silent

Εσεις εχετε κατι αλλο να μου προτεινετε ???

εγω θα ελεγα ενα coolermaster cmstorm combo

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για το logitech G610 Orion red τι γνωμη εχετε;

Έχεις κατασταλάξει ότι θες reds?Σε ενδιαφέρειι να αλλάξεις ποτέ keycaps?Ο φωτισμός είναι must?Χρειαζεσαι όντως το numpad?

Απάντησε μου στα από πάνω για να σου πω.Προσωπικα Logitech δεν θα επερνα σε πληκτρολόγιο και στα ίδια περίπου λεφτά έχεις καλύτερες επιλογές αν δεν σε ενδιαφέρει τόσο να έχει numpad

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...