Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια προσφατα το παλιο μου ποντικι Logitech G500 τα εφτυσε (5 στα 10 κλικ χανουν) οποτε ειμαι για καινουριο ποντικι απο keyboard εχω το Microsoft SideWinder X6 οπου και αυτο ειναι στα τελευταια του ... βεβαια απο το ποντικι που ειχα δεν εχω παραπονω γιατι εβγαλε 6 χρονακια και με δυσκολη χρηση (αφου επαιζα πολυ Dota και πολυ Starcraft τα οποια ειχαν πολλα κλικ ...) το πληκτρολογιο για τα λεφτα του ενταξει ικανοποιημενος εμεινα ....

-Τωρα οσο αφορα για το ποντικι θελω να εχει την εργονομια του G500 μιας και μου εκατσε τελεια στο χερι να ειναι ποιοτικο (οχι πλαστικουρες) να ειναι σχετικα βαρη και φυσικα αξιοπιστο!! να μου βγαλει οσα περισσοτερα χρονια γινεται ... 

-Για το πληκτρολογιο θελω να ειναι ενσυρματο να εχει υποχρεωτικα φωτεινα πληκτρα, ποιοτικο και οπως με το ποντικι αξιοπιστο!! αν τα μηχανικα ειναι και πιο αξιοπιστα ε τοτε μηχανικο ..

Οσο αφορα τα λεφτα που ειναι να διαθεσο αντε μεχρι 200Ε

ΥΓ. Το ποντικι με ενδιαφερει πιο πολυ ...

Απο τα ποντικια που εχω δει ειναι

1. Logitech G502S Proteus Spectrum

2.Corsair Vengeance M65

3.Razer Deathadder Chroma

Απο πληκτρολογια

1.Razer Blackwidow Ultimate 2016

2.Cougar Attack X3

3.Corsair Strafe RGB Mechanical Cherry MX Silent

Εσεις εχετε κατι αλλο να μου προτεινετε ???

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όσο αναφορά τα ποντίκια το G502 και το M65 είναι πολύ καλά και μάλιστα το πρώτο το έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Εγώ θα σου πρότεινα όμως να πας από κοντά να τα κοιτάξεις ποιο σου κάνει καλύτερα στο χέρι.

Για τα πληκτρολόγια: Το Cougar δε ξέρω τι λέει και δεν έχω ακούσει και απόψεις επάνω στο θέμα, για το strafe όμως λένε πολύ καλά λόγια εγώ είμαι κάτοχος του K70 λένε όμως πως το strafe είναι καλύτερη επιλογή.

Όσο αναφορά τη Razer εκφράζω προσωπική άποψη και μόνο και δε περιμένω κάποιος να συμφωνήσει μαζί μου με το ζόρι, μείνε μακρυά. Ποιότητα και αξιοπιστία με αυτή την εταιρεία δε ταιριάζουν, συνέχεια ακούω προβλήματα και συνέχεια έχουν θέματα με το after sale support της.

Ελπίζω να βοήθησα!

• Like 3
Δημοσ.

Όσο αναφορά τα ποντίκια το G502 και το M65 είναι πολύ καλά και μάλιστα το πρώτο το έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Εγώ θα σου πρότεινα όμως να πας από κοντά να τα κοιτάξεις ποιο σου κάνει καλύτερα στο χέρι.

Για τα πληκτρολόγια: Το Cougar δε ξέρω τι λέει και δεν έχω ακούσει και απόψεις επάνω στο θέμα, για το strafe όμως λένε πολύ καλά λόγια εγώ είμαι κάτοχος του K70 λένε όμως πως το strafe είναι καλύτερη επιλογή.

Όσο αναφορά τη Razer εκφράζω προσωπική άποψη και μόνο και δε περιμένω κάποιος να συμφωνήσει μαζί μου με το ζόρι, μείνε μακρυά. Ποιότητα και αξιοπιστία με αυτή την εταιρεία δε ταιριάζουν, συνέχεια ακούω προβλήματα και συνέχεια έχουν θέματα με το after sale support της.

Ελπίζω να βοήθησα!

Δεν ειχα ποτε κατι απο Razer για να εχω αποψη ... Αλλα η αληθεια ειναι οτι εχω ακουσει απο πολλους πολλα προβληματα ... παρολα αυτα εχω ακουσει και απο πολλους να την προτεινουν... Περιεργο πολυ ..

Απο ποντικια ειχα το G500 οποτε εχω μια εμπειρια και μου εχει μπει στο μυαλο για το G502 απο την αλλη θα ηθελα να δοκιμασω και το corsair m65 ... 

Τωρα οσο αφορα τα πληκτρολογια δεν ειχα ποτε μηχανικο .. αλλα ουτε και καποιο της προκοπης ... αξιζει τα παραπανω λεφτα για μηχανικο ???

Δημοσ.

Νομίζω το ερώτημα είναι αν αντέχεις τον θόρυβο του μηχανικού. Κάνει σαν το κλικ του ποντικιού, ανάλογα τα switches πιο βαρύ ή πιο ελαφρύ στον ήχο, και μαζί με το χτύπημα του πλήκτρου κάνει αρκετό θόρυβο το μηχανικό. Κάποιοι το λατρεύουν, άλλοι δεν το θέλουν. Αν κοιτάς για μεμβράνη, δες κανένα steelseries apex.

Προσωπικά δεν θα έδινα τόσα για μεμβράνη αλλά νομίζω ότι είναι το μοναδικό gaming πληκτρολόγιο σε μεβράνη που να αξίζει. Αν θες μηχανικό, εγώ θα έλεγα να δεις κανένα Logitech G610 ή G810 ή από CM, το Rapid, XT.

Γενικά, όσο μπορείς να προτιμάς Logitech.

Δημοσ.

Νομίζω το ερώτημα είναι αν αντέχεις τον θόρυβο του μηχανικού. Κάνει σαν το κλικ του ποντικιού, ανάλογα τα switches πιο βαρύ ή πιο ελαφρύ στον ήχο, και μαζί με το χτύπημα του πλήκτρου κάνει αρκετό θόρυβο το μηχανικό. Κάποιοι το λατρεύουν, άλλοι δεν το θέλουν. Αν κοιτάς για μεμβράνη, δες κανένα steelseries apex.

Προσωπικά δεν θα έδινα τόσα για μεμβράνη αλλά νομίζω ότι είναι το μοναδικό gaming πληκτρολόγιο σε μεβράνη που να αξίζει. Αν θες μηχανικό, εγώ θα έλεγα να δεις κανένα Logitech G610 ή G810 ή από CM, το Rapid, XT.

Γενικά, όσο μπορείς να προτιμάς Logitech.

Η αληθεια ειναι οτι την Logitech την εχω σε εκτιμηση .. και το ποντικι μου ειναι Logitech και τα ηχεια και το μικροφωνο ..To  Logitech G610 δε φαινεται ασχημο .... απο την αλλη τοσο πολυ θορυβο κανουν τα μηχανικα ?? Να μην ξυπναω και την οικογενεια .. :P

Δημοσ.

ανάλογα το switch γκουγκλαρε τα...

γενικά τα brown δε κάνουν θόρυβο, τα red ίσως να κάνουν λίγο αναλόγως με το πόσο δυνατά κάνεις bottom out.

αυτά τα romer-g της logitech γενικά σε αίθηση όταν τα χα δοκιμάσει μου έφερναν σε μεμβράνης λίγο αλλά κάπως πιο σκληρά κι αυτά δε νομίζω να κάνουν θόρυβο.

Δημοσ.

εγω θα σου πω για το πληκτρολογιο ειχα το ραζερ μπλακ γουιντοου 2014 και το πουλησα για να παω σε κ70 rgb

η αποψη μου η προσωπικη πιο πολυ μου αρεσαν οι διακοπτες του ραζορ ηταν πιο κλικαριστοι και με καλυτερο "κλειδωμα" το στραφε μου δινει την εντυπωση οτι ειναι καπως χαλαρο καπως λαδωμενο πολυ ευκολα παιρνει τις εντολες πατιουνται πολυ ευκολα τα πληκτρα

δε συμφωνω οτι η ραζερ ειναι μαπα εταιρια εχει θεματα αλλα βγαζει και καλα πραματα και το μπλακ γουιντοου ειναι απο τα καλα

Δημοσ.

Απο ποντικια ειχα το G500 οποτε εχω μια εμπειρια και μου εχει μπει στο μυαλο για το G502 απο την αλλη θα ηθελα να δοκιμασω και το corsair m65 ... 

Τωρα οσο αφορα τα πληκτρολογια δεν ειχα ποτε μηχανικο .. αλλα ουτε και καποιο της προκοπης ... αξιζει τα παραπανω λεφτα για μηχανικο ???

Το G502 είναι πολύ ποιοτικό αλλά το mouse είναι και προσωπική υπόθεση -αν θα σου κάτσει στο χέρι.

Πάντως αν κρίνω από άλλα προιόντα corsair που έχω, το m65 επίσης θα πρέπει να είναι καλό.

Από μηχανικά keyboards μπορείς να δοκιμάσεις σε μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρονικών (τουλάχιστον razer, corsair δεν έχω δει).

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

https://www.asus.com/Keyboards-Mice/STRIX_CLAW/  to mouse

https://www.asus.com/Keyboards-Mice/STRIX_TACTIC_PRO/  keyboard

Θα σου παει 196E αξιοπιστο σαν σετ και πολυ ωραιο το βραδυ και κανει και για rave party.

Ναι η γενια των 80's τα θυμαται ακομα!

Δε μου εμφανιζει τιποτα φιλε ??

Δημοσ.

Μακρυά από τα Razer για ένα και μόνο λόγο. Απαιτούνε software (Synapse) για να εκμεταλευτείς τα επιπλέον χαρακτηριστικά τους, το οποίο πρέπει να τρέχει στο background συνέχεια και το οποίο είναι ΜΑΠΑΜΠΑΜΙΑΓΚΑΜΗΛΟΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Σε άλλες εταιρείες π.χ. Logitech τα περιφερειακά τους έχουνε onboard μνήμη δλδ. ανοίγεις το πρόγραμμα τους, ρυθμίζεις και το κλείνεις.

Το G502 Proteus Spectrum το έχω εδώ και ένα μήνα και αν και ακριβό τα αξίζει τα λεφτά του. Αλλά επειδή κάθεται καλά στο δικό μου χέρι δε πάει να πει ότι θα σου αρέσει και εσένα. Προσπάθησε να τα βρεις κάπου να τα δοκιμάσεις. Τα Logitech τα έχουνε σε display στη Media Markt αν δε κάνω λάθος. Πας δοκιμάζεις και αγοράζεις από όπου είναι πιο φτηνά =P

Δημοσ.

Μακρυά από τα Razer για ένα και μόνο λόγο. Απαιτούνε software (Synapse) για να εκμεταλευτείς τα επιπλέον χαρακτηριστικά τους, το οποίο πρέπει να τρέχει στο background συνέχεια και το οποίο είναι ΜΑΠΑΜΠΑΜΙΑΓΚΑΜΗΛΟΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Σε άλλες εταιρείες π.χ. Logitech τα περιφερειακά τους έχουνε onboard μνήμη δλδ. ανοίγεις το πρόγραμμα τους, ρυθμίζεις και το κλείνεις.

Το G502 Proteus Spectrum το έχω εδώ και ένα μήνα και αν και ακριβό τα αξίζει τα λεφτά του. Αλλά επειδή κάθεται καλά στο δικό μου χέρι δε πάει να πει ότι θα σου αρέσει και εσένα. Προσπάθησε να τα βρεις κάπου να τα δοκιμάσεις. Τα Logitech τα έχουνε σε display στη Media Markt αν δε κάνω λάθος. Πας δοκιμάζεις και αγοράζεις από όπου είναι πιο φτηνά =P

Και εγω αυτο εχω βαλει στο ματι ... αν και πολλα τα λεφτα ρε γαμωτο ... απο keyboard τι θα προτεινες ??

Δημοσ.

Απο keyboard...πριν ενα μηνα χτυπισα το attack x3 απο συμforumιτη στα 60 καινουργιο με blue, μια χαρα ολα (αν θες details, γνωμη στηλε πμ). Στα μαγαζια παιζει στα 100, ε αν θες rgb και καποιο με πιο πολυ prestige και σου περισσευουν πηγαινε για τα k70...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...