Simos805 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Υπάρχει κάποια εφαρμογή (δωρεάν κατά προτίμηση) που να δίνει τη δυνατότητα να έχω πρόσβαση στα αρχεία του mac μου από το iPhone μου όπου κι αν βρίσκομαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 ψαξε για remote desktop στο appstore του iphone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 teamviewer? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 ssh απλά! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Simos805 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 ψαξε για remote desktop στο appstore του iphone Ναι υπάρχουν διάφορα αλλά έλεγα αν έχει κανείς να μου προτείνει κάποιο τεσταρισμένο που να είναι αξιόπιστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
groot Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Ναι υπάρχουν διάφορα αλλά έλεγα αν έχει κανείς να μου προτείνει κάποιο τεσταρισμένο που να είναι αξιόπιστο. ssh. έχεις πλήρη πρόσβαση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KOSTASGP Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Εχεις καποιο link που να λεει πως ενεργοποιηται το ssh (ή πως το ρυθμιζεις τελος παντων) κ με ποια εφαρμογη το "βλεπουμε" απο το iphone?? Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 OK, λοιπόν, πρώτα απ'όλα στο Mac σου, πας 'System Preferences' -> 'Internet & Networking' στο 'Sharing' icon κάνε check το 'Remote Login' option για να ενεργοποιήσεις τον Daemon. Κάπου εκεί θα δεις να σου λέει "To log in to this computer remotely, type "ssh yourusername@yourhostname". Στη συνέχεια κατέβασε στο iPhone σου ένα ssh client και δοκίμασε να συνδεθείς με username: yourusername, host/ip: yourhostname, password: yourmacpassword 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Simos805 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 OK, λοιπόν, πρώτα απ'όλα στο Mac σου, πας 'System Preferences' -> 'Internet & Networking' στο 'Sharing' icon κάνε check το 'Remote Login' option για να ενεργοποιήσεις τον Daemon. Κάπου εκεί θα δεις να σου λέει "To log in to this computer remotely, type "ssh yourusername@yourhostname". Στη συνέχεια κατέβασε στο iPhone σου ένα ssh client και δοκίμασε να συνδεθείς με username: yourusername, host/ip: yourhostname, password: yourmacpassword Αυτό είναι ασφαλές? Δεν εκθέτει τον mac σε κίνδυνο για κλοπή δεδομένων? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα