Sotosgl Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Lol δεν εχει το Dungeons and Dragons Online;Παλι fail copy paste translate.
yimmiyimmi Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Είχα παίξει τα πάντα ,δε ξέρω icewind dale +expantion με τρέλανε περισσότερο
mike299 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Θεωρώ το BG το καλύτερο cRPG και video game γενικότερα που έχω παίξει ποτέ, και έχω παίξει πολλά σαν φανατικός rpg player. Το Planescape είναι όμως η καλύτερη εμπειρία που έχω ζήσει σε παιχνίδι. Μια καταπληκτική νουβέλα που για κάποιο λόγο αντί να βγει σε βιβλίο, μεταμορφώθηκε σε video game και εμάς πολύ ευλογημένους που το ζήσαμε "What can change the nature of a man?"
JIMCA Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Lol δεν εχει το Dungeons and Dragons Online; Παλι fail copy paste translate. sapio einai to dnd online... mh to sugkrineis me ta epic game pou exei to post. 1
Cr3sp0 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Lol δεν εχει το Dungeons and Dragons Online; Παλι fail copy paste translate. Είσαι σοβαρός;
LongTom Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Από τα καλύτερα για την εποχή τους, αλλά με τα χρόνια έγιναν τελείως σούπα. Τα τελευταία DnD based(και οι κοπιες όπως το PoE) είναι μετριότητες. Δυστυχώς δεν νομίζω να ξαναδούμε το NwN ή το BGII. Ευτυχώς το Witcher έδειξε ότι υπάρχει πολύ καλύτερο lore για RPG...
BlackScorpionX Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Καλά το planescape torment. Το καλύτερο rpg που έχω παίξει.
Runner25 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 σαν το pen an paper δεν εχει παρολαυτα εξαιρετικα παιχνιδια 2
kcypre Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Το Baldur's Gate 2 είναι το καλύτερο RPG όλων των εποχών. Αλλά το Planescape Torment... Ααααχ το Planescape Torment... Απλά και χωρίς καμία υπερβολή, η καλύτερη gaming εμπειρία. Δεν είναι σωστό να το εγκλωβίσεις στην κατηγορία του RPG, αν και ήταν. Είναι συνδυασμός παιχνιδιού και νουβέλας και ό,τι έχω παίξει έκτοτε στην καλύτερη περίπτωση (π.χ. Witcher 3) με κάνει να σκέφτομαι "αριστούργημα αλλά δεν είναι και Planescape". Σε όσους φοβούνται την παλαιότητα του τίτλου, δίνω συμβουλή να το παίξουν. Η φύση του συγκεκριμένου παιχνιδιού το κάνει διαχρονικό. Απλά να ξέρουν ότι θα διαβάσουν πολύ και ότι αυτό το σημείο είναι η μαγεία του. 2
sv398 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Ρε μεγ'αλε θα μας κουφάνεις? Που είναι το Eye of the Beholder και το Ravenloft??? 3
armatron Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Εχω τα Baldurs gate k Icewind Dale se Dvd edition brand new.... κ τα πουλαω... + expansions
Ta3ideftis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Σε μερικά χρόνια και το Pillars of Eternity θα έχει μια θέση στη 10άδα! Ήδη την έχει κερδίσει....
Dark_Duck Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 To Εye of the beholder την εποχή που περίμενες να βγει το Pixel (περιοδικό) για να μπορέσεις να διαβάσεις το tutorial που ειναι?!
Ocelote Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Lol δεν εχει το Dungeons and Dragons Online; Παλι fail copy paste translate. Ειλικρινά θέλω να πιστεύω ότι αστειεύεσαι. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα