semola Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Γεια σας. Έχω ένα Landvo L200G και ενώ στα χαρακτηριστικά αναφέρει 4G ROM εγώ εδώ βλέπω 1G. Έχω εγκαταστήσει λίγα προγράμματα και στην συνέχεια μου λέει ο αποθηκευτικός χώρος είναι πλήρης. Ούτε κάποιες ενημερώσεις δεν κάνει. Τι λέτε; Ο διαθέσιμος χώρος είναι μετά από καθαρισμό δεδομένων εφαρμογών.
rafinos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Αυτός μήπως είναι ο συνολικός χώρος για εφαρμογές; Δεν είναι και τα 4GB διαθέσιμα για αυτές... δεν το επιτρέπει νομίζω το σύστημα αρχείων του Android (είναι διαφορετικό για τις εφαρμογές και διαφορετικό για τα απλά αρχεία όπως φώτο κτλ).
Fulgore Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Κανενα μεσο αποθηκευσης δεν εχει ολο τον αναγραφομενο χωρο διαθεσιμο.Απο σκληρους δισκους και στικακια μεχρι και στα κινητα. Το iphone πχ το 16gb μοντελο εχει ελευθερο χωρο περιπου 11-12gb αναλογα το τελευταιο ios που πρεπει να εχεις. Το μονο σιγουρο ειναι οτι το κινητο που εχεις κυριως απο πλευρας χωρου δεν ειναι για πολλα πολλα οπως καταλαβες,και προσωπικα πρωτη φορα το βλεπω κιολας. Αν δεχεται καρτες Sd που μπορουν να αξιοποιηθουν κατι γινεται αλλιως.....
rafinos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Ξέχνα τα όσα είπα εγώ... Μάλλον ισχύει αυτό που είπε ο Fulgore.
semola Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Κανενα μεσο αποθηκευσης δεν εχει ολο τον αναγραφομενο χωρο διαθεσιμο.Απο σκληρους δισκους και στικακια μεχρι και στα κινητα. Το iphone πχ το 16gb μοντελο εχει ελευθερο χωρο περιπου 11-12gb αναλογα το τελευταιο ios που πρεπει να εχεις. Το μονο σιγουρο ειναι οτι το κινητο που εχεις κυριως απο πλευρας χωρου δεν ειναι για πολλα πολλα οπως καταλαβες,και προσωπικα πρωτη φορα το βλεπω κιολας. Αν δεχεται καρτες Sd που μπορουν να αξιοποιηθουν κατι γινεται αλλιως..... Και πως γίνεται εγκατάσταση εφαρμογών στον sd;
AlienTechGR Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 App2SD ή μια προς μια (για όσες γίνεται) μέσα από τις ρυθμίσεις.
semola Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 App2SD ή μια προς μια (για όσες γίνεται) μέσα από τις ρυθμίσεις. Νομίζω οτι το app2sd θέλει δικαιώματα root;
AlienTechGR Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Νομίζω οτι το app2sd θέλει δικαιώματα root;Δεν νομίζω. Αφού κάνει την ίδια δουλειά που θα έκανες εσύ μέσα από τις ρυθμίσεις, απλά το κάνει ευκολότερα και μαζικά. (απ' ότι θυμάμαι)
semola Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δεν νομίζω. Αφού κάνει την ίδια δουλειά που θα έκανες εσύ μέσα από τις ρυθμίσεις, απλά το κάνει ευκολότερα και μαζικά. (απ' ότι θυμάμαι) Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ ποιο συγκεκριμένο apps2sd είναι γιατί είναι αρκετά συνώνυμα; Έβαλα μερικά και δεν έβγαλα άκρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα