Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, alfeios είπε

Η ερώτηση μου ειναι διαφοροποιημενη απο τον τιτλο του νηματος αλλά σχετική

Εκλεισα ενα δωμάτιο για τις 24 Αυγουστου μεσω Booking

Στις πληροφορίες κρατησης γραφει οτι δεν μπορει να γινει πληρωμη online αλλα μόνο στο ξενοδοχείο και οτι ο ξενοδόχος δεχεται μόνο μετρητά και όχι κάρτες

Γραφει ακομη ότι μεχρι 17/08 μπορω να ακυρώσω την κράτηση δωρεαν , ενω αν ακυρωσω μετα θα με χρεωσει 50€

Η ερωτηση μου ειναι αν ακυρωσω μετα τις 17 Αυγ ή αν δεν παω την ημερα διαμονης, πώς θα με χρεωσει; κάρτα δεν μου ζητησε κατα την κρατηση

Δε μπορει να στα χρεώσει.

• Like 1
  • Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, alfeios said:

Δεν εχω σκοπό ουτε να την ακυρώσω, ουτε να μην παω. Απλα εχω την απορία πώς λειτουργει η ακυρωση

Δεν γίνεται να σε χρεώσει. Αν ψάξεις στο ίντερνετ, θα βρεις ότι έχει απαντηθεί το ερώτημά σου.

Edit : Η δωρεάν ακύρωσει "κοστίζει". Συνήθως, η τιμή με ολική προπληρωμή του ποσού, είναι μικρότερη της ολικής πληρωμής στο τέλος (ή στην άφιξη).

Επεξ/σία από csontheline
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vagos789 είπε

Το μονο που μπορω να σκεφτω αν εχει την καρτα σου καταχωρημενη το booking απο καποια αλλη συναλλαγη αλλα και παλι δεν επεται οτι ετσι θα γινει.

Ούτε για αστείο τέτοια πράγματα. Η αποθηκευμένη κάρτα στο booking ειναι για γρήγορη πληρωμή, δεν εξουσιοδοτείς το booking να σε χρεώνει κατά βούληση. Κι αυτό μόνο εφόσον υπάρχει αποθηκευμένη κάρτα, αν απλά την ειχες χρησιμοποιήσει για παρελθοντική συναλλαγή, τότε ειναι εγκλημα και μόνο να το συζητάμε :P 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Ούτε για αστείο τέτοια πράγματα. Η αποθηκευμένη κάρτα στο booking ειναι για γρήγορη πληρωμή, δεν εξουσιοδοτείς το booking να σε χρεώνει κατά βούληση. Κι αυτό μόνο εφόσον υπάρχει αποθηκευμένη κάρτα, αν απλά την ειχες χρησιμοποιήσει για παρελθοντική συναλλαγή, τότε ειναι εγκλημα και μόνο να το συζητάμε :P 

Έχω γράψει παραπάνω ότι ο λογαριασμός δημιουργήθηκε προχθές και ποτέ δεν ζητήθηκε ούτε φυσικά προστέθηκε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα. Η ερώτηση δεν έγινε επειδή υπάρχει πρόθεση ακύρωσης, άλλωστε αυτή μπορεί να γίνει ανεξοδα μια βδομάδα πριν. Έγινε σαν απορία για το πώς λειτουργεί το booking. Είναι ακραίο λοιπόν να μιλάς για εγκλήματα 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, alfeios είπε

Έχω γράψει παραπάνω ότι ο λογαριασμός δημιουργήθηκε προχθές και ποτέ δεν ζητήθηκε ούτε φυσικά προστέθηκε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα. Η ερώτηση δεν έγινε επειδή υπάρχει πρόθεση ακύρωσης, άλλωστε αυτή μπορεί να γίνει ανεξοδα μια βδομάδα πριν. Έγινε σαν απορία για το πώς λειτουργεί το booking. Είναι ακραίο λοιπόν να μιλάς για εγκλήματα 

Χαλάρα, δε πήγαινε σε εσένα, γενικό μήνυμα για αυτο που ανέφερε ο φίλος, ούτε καν quote δεν ησουν. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...