patrickdrd Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 υπαρχει και η δυνατοτητα να κλεισεις χωρις booking δωματιο που ειδες στο booking και να "γλιτωσεις" (κι εσυ κι ο ξενοδοχος) το 10% του booking μου εχουν πει, αλλα χανεις βεβαια την "ασφαλεια" του booking Ρουμς του λετ ιν Γκρις
maik42 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 15% ειναι η προμηθεια για την booking. επισης αν κανεις κρατηση απ' ευθειας στο ξενοδοχειο και προκαταβαλεις καποιο ποσο παλι ειναι ασφαλης η κρατηση σου. 1
patrickdrd Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 αντε ρε, 10% ειπε ο δικος μου, μαλλον θελει να παντελονιασει περισσοτερα, θα τον σκισω οταν κατεβω
Theofilos.Bos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 πως εκανες την κρατηση χωρις καρτα; ηταν κρατηση της τελευταιας στιγμης; τουλαχιστον εμεις στους ορους κρατησης μεσο booking ζηταμε παντα στοιχεια πιστωτικης ή χρεωστικης για προεγκριση. Μόνο με τα στοιχεία μου και το τηλέφωνό μου, δεν μου ζήτησε κάποια κάρτα.
Luxx Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 υπαρχει και η δυνατοτητα να κλεισεις χωρις booking δωματιο που ειδες στο booking και να "γλιτωσεις" (κι εσυ κι ο ξενοδοχος) το 10% του booking μου εχουν πει, αλλα χανεις βεβαια την "ασφαλεια" του booking Ρουμς του λετ ιν Γκρις Συνηθως εχουν ιδια τιμη. Εχει τυχει το ξενοδοχειο να ειναι πιο ακριβο απο το booking. Οποτε δεν ειναι κατι στανταρ. Εγω παντως ειχα κλεισει 2 ημερες Τολο, αλλα κατι προεκυψε και επρεπε να το ακυρωσω. Πηρα τηλεφωνο και μου ειπε οτι δε γινεται να μη χρεωθω τα ακυρωτικα (30%) γιατι αλλιως θα τα πληρωνε η ιδια. Δε ξερω εαν ελεγε αληθεια ή οχι. Στην αρχη βεβαια που την ειπα να ακυρωσω μονο την μια ημερα, ειπε οτι θα ζητουσε απο την booking να επεστρεφε τα ακυρωτικα. Μου ειχε πει να ακυρωσω απο την booking και να εκλεινα μαζι της τηλεφωνικα μια ημερα. Δε ξερω βεβαια κατα ποσο θα γινοταν αυτο ή θα πληρωνα κανονικα και τα ακυρωτικα και την μια ημερα. Αλλα εν'τελει ακυρωσα και τις δυο ημερες γιατι ηταν επειγον το ζητημα. 1
intruder99 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Το ίδιο έπαθα κι εγώ. Είχα κάνει μια κράτηση για ολόκληρο διαμέρισμα (μιας και έβγαινε φθηνότερο από δωμάτιο ξενοδοχείου) και είχα δικαίωμα δωρεάν ακύρωσης μέχρι χθες 17/1 και ώρα 23:59. Την κράτηση την έκανα διότι δεν μένω στην πόλη που σπουδάζω. Σήμερα έμαθα ότι λόγω κατάληψης αναβλήθηκε η εξεταστική. Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι. 😔
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 4 ώρες πριν, intruder99 είπε Το ίδιο έπαθα κι εγώ. Είχα κάνει μια κράτηση για ολόκληρο διαμέρισμα (μιας και έβγαινε φθηνότερο από δωμάτιο ξενοδοχείου) και είχα δικαίωμα δωρεάν ακύρωσης μέχρι χθες 17/1 και ώρα 23:59. Την κράτηση την έκανα διότι δεν μένω στην πόλη που σπουδάζω. Σήμερα έμαθα ότι λόγω κατάληψης αναβλήθηκε η εξεταστική. Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι. 😔 αφού πέρασε η ημερομηνία δεν έχουν άδικο.
intruder99 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε αφού πέρασε η ημερομηνία δεν έχουν άδικο. Προφανώς και δεν είναι υποχρεωμένοι, αλλά από την στιγμή που υπάρχουν ακόμη 4 ημέρες μέχρι την κράτηση μου και δεν τους ενημέρωσα τελευταία στιγμή θα περίμενα να μου επιστρέψουν έστω κάποιο μέρος του συνολικού ποσού που πλήρωσα.
JLEE Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Μόλις τώρα, intruder99 είπε Προφανώς και δεν είναι υποχρεωμένοι, αλλά από την στιγμή που υπάρχουν ακόμη 4 ημέρες μέχρι την κράτηση μου και δεν τους ενημέρωσα τελευταία στιγμή θα περίμενα να μου επιστρέψουν έστω κάποιο μέρος του συνολικού ποσού που πλήρωσα. 4 μέρες είναι πολύ λίγο. Ειδικά αν δεν είναι ξενοδοχείο δεν θα βρει να το δώσει αλλού. Απλά σκέψου ότι το διάστημα που το είχες κλείσει δεν μπορούσε κάποιος άλλος να κάνει κράτηση, 1
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, intruder99 είπε Προφανώς και δεν είναι υποχρεωμένοι, αλλά από την στιγμή που υπάρχουν ακόμη 4 ημέρες μέχρι την κράτηση μου και δεν τους ενημέρωσα τελευταία στιγμή θα περίμενα να μου επιστρέψουν έστω κάποιο μέρος του συνολικού ποσού που πλήρωσα. τους ενημέρωσες την επομένη της λήξης της δωρεάν ακύρωσης.Αν δεν υπήρχε όρος για μερική επιστροφή δεν έχουν λόγο να το κάνουν.Επίσης ίσως να ήταν πιο ευέλικτοι αν έκανες την κράτηση απευθείας και όχι μέσω booking αλλά με ότι άλλο κίνδυνο μπορεί να έχει αυτό.
alfeios Δημοσ. 21 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2024 Η ερώτηση μου ειναι διαφοροποιημενη απο τον τιτλο του νηματος αλλά σχετική Εκλεισα ενα δωμάτιο για τις 24 Αυγουστου μεσω Booking Στις πληροφορίες κρατησης γραφει οτι δεν μπορει να γινει πληρωμη online αλλα μόνο στο ξενοδοχείο και οτι ο ξενοδόχος δεχεται μόνο μετρητά και όχι κάρτες Γραφει ακομη ότι μεχρι 17/08 μπορω να ακυρώσω την κράτηση δωρεαν , ενω αν ακυρωσω μετα θα με χρεωσει 50€ Η ερωτηση μου ειναι αν ακυρωσω μετα τις 17 Αυγ ή αν δεν παω την ημερα διαμονης, πώς θα με χρεωσει; κάρτα δεν μου ζητησε κατα την κρατηση
vagos789 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, alfeios είπε Η ερωτηση μου ειναι αν ακυρωσω μετα τις 17 Αυγ ή αν δεν παω την ημερα διαμονης, πώς θα με χρεωσει; κάρτα δεν μου ζητησε κατα την κρατηση Το μονο που μπορω να σκεφτω αν εχει την καρτα σου καταχωρημενη το booking απο καποια αλλη συναλλαγη αλλα και παλι δεν επεται οτι ετσι θα γινει. Επισης αυτο με τα μετρητα τουλαχιστον στην ελληνικη επικρατεια ισως εχει και νομικα θεματα,δεν νομιζω οτι μπορει να αρνηθει καρτα Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2024 από vagos789
alfeios Δημοσ. 21 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2024 1 λεπτό πριν, vagos789 είπε Το μονο που μπορω να σκεφτω αν εχει την καρτα σου καταχωρημενη το booking απο καποια αλλη συναλλαγη αλλα και παλι δεν επεται οτι ετσι θα γινει. Επισης αυτο με τα μετρητα τουλαχιστον στην ελληνικη επικρατεια ισως εχει και νομικα θεματα,δεν νομιζω οτι μπορει να αρνηθει καρτα Δεν εχω κανει αλλη κρατηση απο Booking, προχθες εφτιαξα λογαριασμό, δεν μου ζητησε να καταχωρησω πιστωική ή χρεωστική κάρτα Δεν ειναι στην Ελλαδα το ξενοδοχείο, ειναι στο Αργυρόκαστρο της Αλβανίας
vagos789 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2024 Γνωμη μου ειναι οτι πρεπει παντα να εισαι τυπικος και τελευταια λυση αναγκης να ειναι οι ταλιμπανεζικες πρακτικες Βαλε μια υπενθυμιση και ακυρωσε εγκαιρα την κρατηση αν δεν την θελεις τοτε
alfeios Δημοσ. 21 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2024 1 λεπτό πριν, vagos789 είπε Γνωμη μου ειναι οτι πρεπει παντα να εισαι τυπικος και τελευταια λυση αναγκης να ειναι οι ταλιμπανεζικες πρακτικες Βαλε μια υπενθυμιση και ακυρωσε εγκαιρα την κρατηση αν δεν την θελεις τοτε Δεν εχω σκοπό ουτε να την ακυρώσω, ουτε να μην παω. Απλα εχω την απορία πώς λειτουργει η ακυρωση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα