Jethro Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Εμένα πάντως που ακύρωσα κράτηση τώρα επειδή αναβλήθηκε η άδεια μου λόγω Τουρκίας, μου το έκανε χωρίς χρέωση αφού τους πήρα τηλέφωνο.
Lee80 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Στο booking δεν εχει αλλες τιμες για Ελληνες και για αλλοδαπους. Και αν δεν γουσταρεις του ορους, μην κλεινεις. Τραβα στο χωριο σου να ακους τις κοτες. ευγενεστατος, τραβα στον σταβλο σου δεν ειμαι απο χωριο Την επομενη φορα οταν κλεισεις αεροπορικα και ειναι το μισο αεροπλανο αδειο, ζητα απο την Aegean ολα τα λεφτα σου πισω και πες τους "αφου ειναι αδειο". Ακομα και να μην ειναι απο γκρουπ ο ξενος μπορει να κλεισει 10-15 μερες τον Ιουλιο ενω ο Ελληνας θα παρει τηλεφωνο τετοια περιοδο και θα ζητησει "ενα δωματιακι για 3-4 βραδια γυρω στο 15αυγουστο" H Aegean δεν δημιουργει πλασματικη ζητηση για να το κανω αυτο. Ωραια μην δεχεσαι κρατησεις απο Ελληνες τοτε, δουλεψε αποκλειστικα με γκρουπακια δν με απασχολει δεν κανω κρατησεις σε τετοιου ειδους ξενοδοχεια ναι, αλλα ο αλλοδαπος με ενα 20αρι το κεφαλι το κλεινει ολο το ξενοδοχνειο απ το δεκεμβρη με ενα group, αυτη ειναι η διαφορα, ας κλεισει κι ο παπαρας ο ελληνας που περιμενει να παει αυγουστος να δει που θα παει, απ τον δεκεμβρη να πληρωσει κι αυτος 20αρι αυτο τα λεει ολα σε ευχαριστω για την απαντηση.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 ευγενεστατος, τραβα στον σταβλο σου δεν ειμαι απο χωριο H Aegean δεν δημιουργει πλασματικη ζητηση για να το κανω αυτο. Ωραια μην δεχεσαι κρατησεις απο Ελληνες τοτε, δουλεψε αποκλειστικα με γκρουπακια δν με απασχολει δεν κανω κρατησεις σε τετοιου ειδους ξενοδοχεια αυτο τα λεει ολα σε ευχαριστω για την απαντηση. Δεν δουλευω με γκρουπ. Δουλευω μεσω booking και οποιος θελει κλεινει. Οι χειροτεροι τουριστες ειναι οι Ελληναρες. Με ανεση πρωτοι. Για κατι τυπους σαν και σενα δεν θελουμε Ελληνες, που δεν ξερουν να διαβαζουν τους ορους κι αν τους διαβαζουν τους γραφουν στα αρχιδια τους γιατι "ωχ αδερφε πως κανεις ετσι που δεν θα ερθουμε". Μπες μια στο booking και δες κριτικες σε ξενοδοχεια. Τους χειροτερους βαθμους τους βαζουν οι Ελληνες. Πανε καταριανοι στο Λονδινο και βαζουν 10 και πανε Ελληναρες και βαζουν 8. 2
Luxx Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Ρε παιδιά λέτε ότι τα κλείνουν μήνες πριν, αλλά δοκίμασα πριν λίγο να κλείσω για καλοκαίρι του 2017 και οι τιμές είναι οι ίδιες.
xpapias Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Ναι ισως ειναι σαν τα αεροπλάνα. Η καλύτερη τιμη κανενα τριμηνο-τετραμηνο πριν. Το ιδιο εβλεπα και εγω για Μάιο Κοπεγχάγη. BTW ελπιζω να προνοησεις να κλεισεις και ομπρέλα/ξαπλωστρα με την κρατηση σου και να μην τη βγαλεις σα γυφτος οπως φετος! (πλακα κανω με αφορμη το αλλο thread εεε!)
The_Judas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Αν κλείσεις με τεράστιους group operators του εξωτερικού είναι πιο φθηνά. Λογικό δεν είναι αυτό; Ο ένας σου φέρνει 100 πελάτες, ο άλλος έρχεται τελευταία στιγμή για ένα δίκλινο. Από booking καλό είναι να κλείσεις από νωρίς για λόγους διαθεσιμότητας. Τελευταίες μέρες έχουν τελειώσει όλα τα φθηνά δωμάτια και μένουν τα ακριβά. Το δωμάτιο των 40 ευρώ, πάλι 40 κάνει. Συνήθως όμως αυτά τελειώνουν γρήγορα. Επί του θέματος εφόσον η κάρτα είναι άδεια δεν ξέρω τι μπορούν να κάνουν. Ορισμένα ξενοδοχεία φέτος μου ζήτησαν προκαταβολή. Αλλοι πάλι παίρνουν προέγκριση της κάρτας. Ορισμένοι δεν κάνουν τίποτα από αυτά και μένουν εκτεθιμένοι. Οι οροι του booking βέβαια είναι σαφείς. 1
Theofilos.Bos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Σε περίπτωση που η κράτηση στο booking έγινε χωρίς να έχεις δώσει στοιχεία κάρτας τράπεζας και προβλέπονται έξοδα ακύρωσης από το πρώτο λεπτό.Πως μπορούν να διεκδικήσουν τα έξοδα ακύρωσης;
ProponitisTouKanape Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Αν δεν ζηταει καρτα στην πραγματικοτητα ειναι με δωρεαν ακυρωση... Ρε παιδιά λέτε ότι τα κλείνουν μήνες πριν, αλλά δοκίμασα πριν λίγο να κλείσω για καλοκαίρι του 2017 και οι τιμές είναι οι ίδιες. Ο καθενας βαζει τις τιμες μονος του. Δεν ισχυει ο κανονας πως οσο νωριτερα τοσο το καλυτερο. Ισα ισα που στην αρχη αξιζει να τα βαλεις ακριβα για να τσιμπησεις βιαστικους που θα κλεισουν προπληρωμενα γιατι θα πιστευουν οτι ειναι φθηνα.
Theofilos.Bos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Αν δεν ζηταει καρτα στην πραγματικοτητα ειναι με δωρεαν ακυρωση... Ο καθενας βαζει τις τιμες μονος του. Δεν ισχυει ο κανονας πως οσο νωριτερα τοσο το καλυτερο. Ισα ισα που στην αρχη αξιζει να τα βαλεις ακριβα για να τσιμπησεις βιαστικους που θα κλεισουν προπληρωμενα γιατι θα πιστευουν οτι ειναι φθηνα. Στο mail, μου ήρθε μνμ από booking μετά την ακύρωση, όπου μου ζητάνε το ποσό της ακύρωσης. (33 ευρώ) Όταν έκλεισα το δωμάτιο δεν είχα καταχωρήσει κάποια κάρτα, μόνο αριθμό τηλεφώνου και ονοματεπώνυμο. Μπορούν με κάποιο τρόπο να διεκδικήσουν αυτό το ποσό;
ProponitisTouKanape Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Στο mail, μου ήρθε μνμ από booking μετά την ακύρωση, όπου μου ζητάνε το ποσό της ακύρωσης. (33 ευρώ) Όταν έκλεισα το δωμάτιο δεν είχα καταχωρήσει κάποια κάρτα, μόνο αριθμό τηλεφώνου και ονοματεπώνυμο. Μπορούν με κάποιο τρόπο να διεκδικήσουν αυτό το ποσό; Οχι, αφου ηταν τοσο large να μη ζηταει καρτα δεν μπορει να στα παρει. Το Booking ειναι απλα ο μεσαζοντας, δεν χρεωνει το ιδιο. Ακομα και σε περιπτωσεις που ο πελατης εχει δωσει καρτα, το Booking μεσολαβει υπερ του πελατη για να ψησει το καταλυμα να μη χρεωσει τα ακυρωτικα.
Theofilos.Bos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Οχι, αφου ηταν τοσο large να μη ζηταει καρτα δεν μπορει να στα παρει. Το Booking ειναι απλα ο μεσαζοντας, δεν χρεωνει το ιδιο. Ακομα και σε περιπτωσεις που ο πελατης εχει δωσει καρτα, το Booking μεσολαβει υπερ του πελατη για να ψησει το καταλυμα να μη χρεωσει τα ακυρωτικα. Το έπιασα, σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση.
Lee80 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Αν δεν ζηταει καρτα στην πραγματικοτητα ειναι με δωρεαν ακυρωση... Ο καθενας βαζει τις τιμες μονος του. Δεν ισχυει ο κανονας πως οσο νωριτερα τοσο το καλυτερο. Ισα ισα που στην αρχη αξιζει να τα βαλεις ακριβα για να τσιμπησεις βιαστικους που θα κλεισουν προπληρωμενα γιατι θα πιστευουν οτι ειναι φθηνα. Γιαυτο ανεφερα πως θα μπορουσαν να κανουν καποια καλυτερη τιμη και να μην χρεωναν παραπανω τον ελληνα. Χαλκιδικη που πηγαινω σιγουρα υπαρχει αυξημενη ζητηση κ χρεωνουν σε περιπτωση ακυρωσης. Σε λιγοτερο δημοφιλεις προορισμους θα μπορουσαν να μην χρεωσουν ακυρωση απο τη στιγμη που το δωματιο δεν το ζητησε κανεις και θα εμενε ουτως η αλλως αδειο, μονο και μονο για να μην εχουν αρνητικα σχολια
maik42 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Στο mail, μου ήρθε μνμ από booking μετά την ακύρωση, όπου μου ζητάνε το ποσό της ακύρωσης. (33 ευρώ) Όταν έκλεισα το δωμάτιο δεν είχα καταχωρήσει κάποια κάρτα, μόνο αριθμό τηλεφώνου και ονοματεπώνυμο. Μπορούν με κάποιο τρόπο να διεκδικήσουν αυτό το ποσό; πως εκανες την κρατηση χωρις καρτα; ηταν κρατηση της τελευταιας στιγμης; τουλαχιστον εμεις στους ορους κρατησης μεσο booking ζηταμε παντα στοιχεια πιστωτικης ή χρεωστικης για προεγκριση.
Tenshi Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 πως εκανες την κρατηση χωρις καρτα; ηταν κρατηση της τελευταιας στιγμης; τουλαχιστον εμεις στους ορους κρατησης μεσο booking ζηταμε παντα στοιχεια πιστωτικης ή χρεωστικης για προεγκριση. Υπάρχει επίσης και ως επιλογή, κατ' εξαίρεση για τους γηγενείς. Μεγάλη μπούρδα,ειδικά αν έχεις μικρή μονάδα. Μπορεί κάποιος να σου δεσμεύει δωμάτιο για μέρες και εν τέλη να είναι non show στο peak της σεζόν (κάτι το οποίο αποτελεί ζημιά,ακόμα και αν μπορούσες χρεώσεις τα ακυρωτικά)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα