Highlander Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Το λοιπόν... Ένα σοβαρό χοτέλι,κάνει προ-έγκριση ένα ποσό (την πρώτη νύχτα συνήθως) για να δεί αν η κάρτα έχει αντίκρισμα.Το ποσό αυτό δεσμεύεται για ένα διάστημα ~10 μέρες και αμφιβάλλω αν η ακύρωση της κάρτας λύνει κάτι,για μιά κίνηση που βρίσκεται σε εκκρεμότητα και περιμένει να ολοκληρωθεί. Κάτι αντίστοιχο αντιμετώπισα προ ημερών.Ελβετοί γονείς μου ακύρωναν κράτηση με μία μέρα καθυστέρηση (cxl policy 15 ημερών),επειδή το παιδί αρρώστησε ξαφνικά και θα έπρεπε να κάνει αγωγή (εντελώς βολικά) την περίοδο που θα έμεναν υποτίθεται στο ξενοδοχείο.Παρ'ολο που ήξερα οτι με δουλεύουν,δέχτηκα ακύρωση,ευχαρίστησαν και όλοι χάπυ. Απο την άλλη,τύπος που είχε κάνει την κράτησή του 2 μήνες πρίν,με παίρνει τηλέφωνο 15:00 την ημέρα άφιξης και μου λέει μάγκα έκανα λάθος και πήγα αλλού.Έ,τον συγκεκριμένο τον δάγκωσα για να μάθει να φέρεται. Η πιο αξιοπρεπής λύση,όπως ειπώθηκε,θα ήταν να δηλώσει λόγους ανωτέρας βίας για να μήν κάνει το ταξίδι.Μια αναπάντεχη "ασθένεια" είναι ένας καλός λόγος και θα ήταν τουλάχιστον σκατένιο απο μέρος του ξενοδοχείου να αρνηθεί...άσχετα αν πρόκειται για κατάφωρο ψέμα. Απο την στιγμή που η κάρτα είναι άδεια,κακώς το ξενοδοχείο άφησε την κράτηση ενεργή και δέν βλέπω τον λόγο που ο TS υποχρεούται να βάλει χρήματα προκειμένου να γίνει η χρέωση.Σε καμία περίπτωση δέν δικαιολογεί την ανευθυνότητά του.Προσέχουμε την πολιτική κρατήσεων. Δε μας λες και ποιο ξενοδοχείο έχεις (δεν τρολλάρω) μπας και είναι σε κανα βουνό να έρθουμε από χειμώνα ;
nikko_ Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Την περίπτωση του overbooking που σου ρίχνει άκυρο ο ξενοδόχος μια εβδομαδα πριν μείνεις την εχει βιώσει κανεις σας ή μονο εγω ειμαι ο γκαντέμης...; (Για να κάνω λιγο κ το συνήγορο του διαβολου) Σε εκείνη την περίπτωση τι μπορεις να κανεις; (Περα απο το να κλειςεις ακριβότερο πληρώνοντας τα κέρατιατικα του έξυπνου "επιχειρηματία") Μου έτυχε πέρσι πρώτη φορά σε μεγάλο ξενοδοχείο στη Βαρσοβία κι ενώ ήμουνα ήδη σε άλλο μέρος εκτός Ελλάδος. Και μάλιστα ενώ 2-3 εβδομάδες πριν μου είχαν επιβεβαιώσει την κράτηση με απευθείας συνομιλία μαζί τους. Το booking μου πρότεινε άλλα ξενοδοχεία και μάλιστα με έκπτωση σε σχέση με την τιμή που έπαιζαν εκείνη την περίοδο, αλλά σε γειτονιά/συνοικία που δεν με βόλευε. Έτσι αναγκάστηκα να κλείσω άρον-άρον σε γειτονικό ξενοδοχείο, το οποίο ήταν είχε την ίδια περίπου τιμή αλλά ήταν κατώτερης ποιότητας. Εννοείται ότι το ξενοδοχείο που μου έριξε άκυρο έφαγε τρελλό κράξιμο τόσο στο booking, όσο και στο tripadvisor.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Ειναι και λιγο υποκρισια ομως να μην δεχονται αλυρωση απο τη στιγμη που τα δωματια ειναι αδεια, ετσι δεν κρατας τον πελατη Υποκρισια; Κλεινεις δωματιο και συμφωνεις με τους ορους. και μετα θες να κανεις το κομματι σου γτ ετσι του καυλωσε και ο αλλος να μην παρει τα λεφτα του, μπορει να το ειχε δωσει αλλου ή μπορει να εδιωξε καποιον επειδη εσυ του ειχες δεσμευσει το δωματιο αυτες τις 4-5 μερες. Δεν ειναι φιλανθρωπικη επιχειρηση το ξενοδοχειο. 4
Mau-Maus Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Εγώ κάποτε είχα κλείσει ένα δωμάτιο 5ο όροφο και θάλασσα και φτάνοντας εκεί πάει να με στείλει σε άσχετο δωμάτιο 3ο όροφο και βουνό! Λέω εγώ δεν έκλεισα αυτό το δωμάτιο,μου απαντάει χωρίς καθόλου σευγένεια 'έμεινε παραπάνω αυτός που έμενε στο δωμάτιο, αυτήν την στιγμή δεν έχουμε άλλο ελεύθερο αν δεν σας αρέσει μπορείτε να φύγετε τώρα!! Λέω ναι ε? Μισό λεπτό πρώτα να πάρω ένα τηλ, Παίρνω αστυνομία, έρχονται οι μπάτσοι έγινε χαμός, ήρθε ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, βρήκαν άκρη και μου έδωσαν το δωμάτιο που είχα κλείσει! Όταν τέλειωσαν όλα, μου ετοίμασαν το δωμάτιο κτλ εννοείται ότι τους χαιρέτησα και έφυγα με ένα μεγαλοπρεπές βρίσιμο μιας και δεν μπορούσα να μείνω εκεί μέσα όχι 3ήμερο αλλά ούτε λεπτό! 4
patrickdrd Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 καλα, ναι, σιγα μην εμενες μετα το χαμο, ειναι συχνο φαινομενο παντως αυτο αλλο να σου ταζουν κι αλλο να πηγαινεις και να βλεπεις, ειδικα με την αποσταση απ την θαλασσα γινεται της κολασεως, 300m γραφουν και ειναι τουλαχιστον 3km 1
Lee80 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Γιαυτο ανεφερα οτι ειναι ανοησια να σου κρατανε τα χρηματα αν το δωματιο ουτως η αλλως θα παρεμενε αδειο
zio10 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Γιαυτο ανεφερα οτι ειναι ανοησια να σου κρατανε τα χρηματα αν το δωματιο ουτως η αλλως θα παρεμενε αδειο Καμιά φορά είναι ελαστικοί, είναι που θα πέσεις και σίγουρα παίζει ρόλο και η εποχή, όπως και πόσο καιρό πριν ακυρώνεις.
Tenshi Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δε μας λες και ποιο ξενοδοχείο έχεις (δεν τρολλάρω) μπας και είναι σε κανα βουνό να έρθουμε από χειμώνα ; Είναι 50 μέτρα απο τη θάλασσα,οπότε ατύχησες Επίσης δέν νοείται ως σεζόν ο χειμώνας στην Κεφαλλονιά...γιατί μιλάμε για χειμώνα (με κάκαλα). 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Γιαυτο ανεφερα οτι ειναι ανοησια να σου κρατανε τα χρηματα αν το δωματιο ουτως η αλλως θα παρεμενε αδειο Δεν ειναι ανοησια, ανοησια ειναι να κανεις κρατηση χωρις δωρεαν ακυρωση και να απαιτεις δωρεαν ακυρωση. Θες να εχεις ευελιξια; Κλεισε με δωρεαν. Θες φθηνο; Κλεισε προπληρωμενο ή χωρις δωρεαν. Δεν γινεται να εχεις και την πιτα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο. Ας αναλαβουμε once τις ευθυνες μας, δεν εχει ο πελατης παντα δικιο. καλα, ναι, σιγα μην εμενες μετα το χαμο, ειναι συχνο φαινομενο παντως αυτο αλλο να σου ταζουν κι αλλο να πηγαινεις και να βλεπεις, ειδικα με την αποσταση απ την θαλασσα γινεται της κολασεως, 300m γραφουν και ειναι τουλαχιστον 3km το Booking παντως αν τσεκαρει οτι λες ψεματα στο διορθωνει και βαζει την πραγματικη αποσταση γιατι οντως πολλοι το κανουν αυτο. 3
4saken Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Εγώ κάποτε είχα κλείσει ένα δωμάτιο 5ο όροφο και θάλασσα και φτάνοντας εκεί πάει να με στείλει σε άσχετο δωμάτιο 3ο όροφο και βουνό! Λέω εγώ δεν έκλεισα αυτό το δωμάτιο,μου απαντάει χωρίς καθόλου σευγένεια 'έμεινε παραπάνω αυτός που έμενε στο δωμάτιο, αυτήν την στιγμή δεν έχουμε άλλο ελεύθερο αν δεν σας αρέσει μπορείτε να φύγετε τώρα!! Λέω ναι ε? Μισό λεπτό πρώτα να πάρω ένα τηλ, Παίρνω αστυνομία, έρχονται οι μπάτσοι έγινε χαμός, ήρθε ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, βρήκαν άκρη και μου έδωσαν το δωμάτιο που είχα κλείσει! Όταν τέλειωσαν όλα, μου ετοίμασαν το δωμάτιο κτλ εννοείται ότι τους χαιρέτησα και έφυγα με ένα μεγαλοπρεπές βρίσιμο μιας και δεν μπορούσα να μείνω εκεί μέσα όχι 3ήμερο αλλά ούτε λεπτό! Πριν η μετα το κανονι που χες βαρεσει στον αλλον?
Mau-Maus Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Πριν η μετα το κανονι που χες βαρεσει στον αλλον? Μετά που έγινα καλό παιδίΠριν ήμουν τεντιμπόης τα είπαμε αυτά.
Lee80 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Ποιες ευθυνες που πληρωνει ο ελληνας το δωματιο 60 ευρω και ο τουριστας 20; η νομιζεις οτι ερχονται εδω επειδη μας αγαπησαν
4saken Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 O Ελληνας το πληρωνει 60 για το κλεινει μερικες μερες πριν, οι ξενοι (τουλαχιστον οι περισσοτεροι μηνες πριν). Σημερα μου στειλε ενας για αυριο, 2 βδομαδες.Αν ειχα θα του βαραγα σμπαρο και αν ηθελε ας το παιρνε.
Highlander Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Είναι 50 μέτρα απο τη θάλασσα,οπότε ατύχησες Επίσης δέν νοείται ως σεζόν ο χειμώνας στην Κεφαλλονιά...γιατί μιλάμε για χειμώνα (με κάκαλα). Έχω έρθει Κεφαλλονιά χειμώνα. Είναι κάπως
thleorasakias Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 οταν εκανες κρατηση σιγουρο αυτο μια εβδομαδα πριν πας στο προορισμο σου τραβαει το ξενοδοχειο 1 ευρω ως προεγκριση..λογικα χρημα δεν θα ειχε η καρτα σαν εσενα πολλα φυντανια ο ξενοδοχος μπλεξαμε σε ελληναρα σιγουρα στα @@ του και για σενα.Δεν σου κανουν τιποτα οταν δεν εχει χρηματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα