Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αργησα κατα μια μερα να ακυρωσω το δωματιο που ειχα κανει κρατηση και μου ζητάει 27 ευρω με mail.

εχω επιλογή ''μη ακύρωσης'' και ''δέχομαι την χρέωση, παρακαλώ ακυρώστε''.

η κάρτα που εχω δώσει στα στοιχεια μου ειναι visa την οποια χρησιμοποιώ μόνο για κινήσεις ιντερνετ και δεν έχει ποτέ ποσό μέσα παρα μόνο οταν χρειάζεται.

Τι να κάνω;

τι μπορώ να πάθω αν δεν βάλω το ποσό;

εχει κανείς εμπειρία;

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όταν κλίκαρες να κλείσεις το συγκεκριμένο δωμάτιο μέσω του booking, συμφώνησες και στους όρους που σχετίζονταν με την ακύρωση μέχρι συγκεκριμένη ημερομηνία. Οπότε ναι, δίνεις το συγκεκριμένο ποσό.

• Like 6
Δημοσ.

Πλερώ δυστυχώς.  :( Ήταν στους όρους της κράτησης οι χρεώσεις ακύρωσης. Και μην το καθυστερήσεις, διότι συνήθως όσο πιο αργά ακυρώσεις τόσα περισσότερα χάνεις! Μπορεί να σου κρατήσουν και ολόκληρο το ποσό της κράτησης!

Έτσι την είχαμε πατήσει μ' έναν (πρώην) φίλο πριν χρόνια. Είχαμε κανονίσει να πάμε ζευγάρια στο Bansko. Τελικά τσακωθήκαμε για τα οδοιπορικά και αναγκαστήκαμε να ακυρώσουμε. Εγώ είχα κάνει κράτηση με δωρεάν ακύρωση μέσα σε συγκεκριμένες μέρες. Εκείνος τον ήπιε.

Δημοσ.

Την χρέωση την κάνει το ξενοδοχείο... Πάρε τηλέφωνο το ξενοδοχείο και αν πέσεις σε ελαστικό ιδιοκτήτη θα στο ακυρώσει χωρίς χρέωση.

• Like 4
Δημοσ.

Κάνε αυτό που λέει ο Jethro. Άλλη επιλογή είναι να μην βάλεις λεφτά στην κάρτα ή να την ακυρώσεις και εντελώς...αν και κανονικά πρέπει να πληρώσεις :)

• Like 1
Δημοσ.

Δύσκολο ως απίθανο... χωρίς χρέωση.  

Γιατί το booking θα χρεώσει τον ξενοδόχο κανονικά με βάση τους όρους συνεργασίας.

Δημοσ.

Δύσκολο ως απίθανο... χωρίς χρέωση.  

Γιατί το booking θα χρεώσει τον ξενοδόχο κανονικά με βάση τους όρους συνεργασίας.

Αν η κάρτα δεν έχει υπόλοιπο πάντως δεν μπορούν να χρεώσουν...

Δημοσ.

Αν η κάρτα δεν έχει υπόλοιπο πάντως δεν μπορούν να χρεώσουν...

Εκτός αν υπάρχει επιλογή υπερανάληψης απο την τράπεζα, που σημαίνει οτι μετά χρωστάς στην τράπεζα και τοκίζονται 

• Like 3
Δημοσ.

Ακυρωσε την καρτα με την τραπεζα σου και μετα κανε ακυρωση.Το ηθικο βεβαια ειναι να μιλησεις με τον ξενοδοχο

Δημοσ.

Ακυρωσε την καρτα με την τραπεζα σου και μετα κανε ακυρωση.Το ηθικο βεβαια ειναι να μιλησεις με τον ξενοδοχο

Too much trouble, και για το συγκεκριμένο ποσό αλλά κυρίως για το γεγονός ότι είναι καθαρά λάθος του ts και άρα έχει κάποιες συνέπειες (penalty)

Δημοσ.

Εκτός αν υπάρχει επιλογή υπερανάληψης απο την τράπεζα, που σημαίνει οτι μετά χρωστάς στην τράπεζα και τοκίζονται 

Νομίζω δύσκολα να έχεις υπερανάληψη σε απλό λογαριασμό. Μια χρεωστική έχει που βάζει λεφτά όταν θέλει να αγοράσει κάτι απ'ό,τι κατάλαβα...

• Like 1
Δημοσ.

Τα πράγματα είναι απλά και ξεκάθαρα

Από την μεριά της ηθικής πρέπει να τα πληρώσεις ή τουλάχιστον να πάρεις ένα τηλ να συνεννοηθείς μιας και έκανες λάθος!

Από την άλλη αν θες ακυρώνεις την κάρτα και δεν σου κάνει κανείς τίποτα! Δεν είναι σωστό όμως..

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...