jimmysss! Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 windows δεν θα προτιμουσα γιατι εχω μαθει στο android. Το μοτο g δεν θα αρχισει να δειχνει παλιο με τα 2 gb ram? το redmi not 3 pro δεν αξιζει απο ελλαδα η αγορα του ? το 3-32 λεω
Ntelosxxx Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Εγω εχω φιλαράκι το flex2 και σκέφτομαι να κανω τη μεταβαση στο xiaomi note 3 pro 3-32 απο ελλαδα. Ας μου πουν οι γνώστες αν αξίζει αυτη η μεταβαση.
Fulgore Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Το θεμα ειναι οτι η Motorola εβγαλε επισημη ανακοινωση οτι το Moto G4 Plus(που βγαινει σε εκδοσεις 2/3/4gb ram)θα παρει μεχρι και την μεθεπομενη αναβαθμιση Android 8 που θα βγει δηλαδη του χρονου ή το 2018(το Moto Ε(2015) με 70ευρω και εχει το τωρινο Android 6 και αλλα κινητα πολυ ακριβοτερα και δεν θα παρουν την αναβαθμιση αυτη). Για το Redmi ζητημα να παρει την αναβαθμιση Android N που θα βγει φετος και αυτο βεβαια απο του χρονου και ενας θεος ξερει ποτε. Πιο δυνατο λοιπον ειναι το Redmi αλλα σε αναβαθμισεις καλυτερο ειναι το πιο αδυναμο motorola.
jimmysss! Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 οταν ενα κινητο παιρνει την καινουρια εκδοση σημαινει πως θα πηγαινει και καλυτερα? πχ σε ενα παλιο pc αν του βαλεις τα καινουρια windows θα αργει.Sorry που ρωταω αλλα και εγω τωρα τα μαθαινω
AlienTechGR Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Στα PC αυτό που λες, δε θα το έλεγα ότι ισχύει απόλυτα (τα Windows 10 πχ είναι πιο ελαφριά από 7/8/8.1). Όσο αναφορά τα κινητά, οι αναβαθμίσεις, συνήθως μόνο θετικά έχουν. Επίσης, το stock Android, κάνει παπάδες ακόμα και σε budget συσκευές. Έχει περάσει από τα χέρια μου το Moto E LTE 2015 (με τον SPD410) και η εμπειρία χρήσης, ήταν εξαιρετική. Ακόμα και με τις βαριές εφαρμογές όπως "Facebook", δεν είχε κανένα πρόβλημα.
Fulgore Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Ξερει καποιος φιλος να μας πει,αν η αγορα κινητου απο expansys,ειναι ασφαλης?.Περναει τελωνειο η οχι?Αν εχει καποιος αγορασει απο την συγκεκριμμενη αγορα να μας πει εντυπωσεις. Ευχαριστω πολυ. Δεν εχω ακουσει κατι το αρνητικο αλλα μην ξεχνας οτι εχουμε τα capital control και αρα ειναι συγκεκριμενο το ποσο που μπορει καποιος να διαθεσει για αγορα.
jimmysss! Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Οποτε για μοτορολα μου λετε? εχουμε τιποτα αλλο η σε αυτα τα χρηματα η αγορα ειναι τοσο περιορισμενη ?
mahone1 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Οποτε για μοτορολα μου λετε? εχουμε τιποτα αλλο η σε αυτα τα χρηματα η αγορα ειναι τοσο περιορισμενη ? Οι επιλογες που εχεις την περιοριζουν αρκετα.. κι εγω θα σου λεγα να περιμενεις το g4 plus ... καταταλα το nexus 5x στα 32gb ειναι τεραστια ευκαιρια αλλα οπως ειπα οι επιλογες σου περιοριζουν...
KwstasXt Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Οποτε για μοτορολα μου λετε? εχουμε τιποτα αλλο η σε αυτα τα χρηματα η αγορα ειναι τοσο περιορισμενη ? Και απο ελλαδα αξιζει το RN3Pro πιστευω. Η καμερα του απλα δεν κανει παπαδες.
jimmysss! Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Αν ανεβασουμε λιγο το μπατζετ υπαρχει τιποτα αλλο αξιολογο? (270) Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2016 από jimmysss!
Ntelosxxx Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Moto x play απο μενα. P9 lite ποιότητα κατασκευής νομιζω ειναι απο τα καλύτερα. Εγω θα προτιμούσα ομως κινητα με snapdragon επεξεργαστές γιατι απτη μικρη εμπειρία που εχω μου φαίνονται πιο γρήγοροι.
jimmysss! Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 p9 με τα 2γβ ή τα 3 ?Μεταξυ μοτορολα play x και το 4G τι διαφορες παιζουν?
Ntelosxxx Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 p9 με τα 2γβ ή τα 3 ?Μεταξυ μοτορολα play x και το 4G τι διαφορες παιζουν? Εμενα προσωπικά τα 2 g μου φτανουν. Moto x play ειναι 1. Αααα απλο και dual sim. Εσυ τη θες.
jimmysss! Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 δεν θα με χαλαγε να ειναι dual αλλα δεν ειναι και προτεραιοτητα μου.Σε διπλανα threats βλεπω αν λενε αρνητικα σχολια για το μοτο g4 και καλα για το p9 lite. Γενικα βλεπω ο καθενας λεει το μακρυ του και το κοντο του.Εχω μπερδευτειιιι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα