Προς το περιεχόμενο

geekbuying xiaomi mi4c 16gb 106€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πράγματι, το επιβεβαιώνω για το ραδιόφωνο.

Όσο για αυτό και Redmi Pro 3, σαφώς το Mi4c έχει ισχυρότερη CPU-GPU:

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8007&idPhone2=7512

Το Redmi έχει οθόνη με μικρότερη ανάλυση αλλά διαθέτει fingerprint sensor, ραδιόφωνο και υποδοχή microSD. Είναι γενικά κοντά σε χαρακτηριστικά και στις τιμές αυτές είναι και τα 2 πολύ ανταγωνιστικά.

Όσο για τη κάμερα του Mi4C, προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις φωτογραφίες. Το video θα μπορούσε να είναι καλύτερο αλλά επίσης με καλύπτει μια χαρά.

Δημοσ.

Θελω να παραγγειλω αλλα κολλαω στην πληρωμη, αν συνδεσω την χρεωστικη με το paypal και οχι τον λογαριασμο θα το δεχθει το paypal;

Δημοσ.

Θελω να παραγγειλω αλλα κολλαω στην πληρωμη, αν συνδεσω την χρεωστικη με το paypal και οχι τον λογαριασμο θα το δεχθει το paypal;

Δεν είναι σίγουρο πως θα δουλέψει αλλά δοκίμασέ το.

Η πιο σίγουρη επιλογή είναι να συνδέσεις το λογαριασμό σου και να μεταφέρεις λεφτά για να έχεις balance. Έχω κάνει πολλές αγορές έτσι χωρίς κανένα θέμα.

Αλλιώς βγάζεις μια Revolut και συνδέεις αυτή με Paypal και ξενοιάζεις.

Δημοσ.

Το Redmi έχει οθόνη με μικρότερη ανάλυση αλλά διαθέτει fingerprint sensor, ραδιόφωνο και υποδοχή microSD. Είναι γενικά κοντά σε χαρακτηριστικά και στις τιμές αυτές είναι και τα 2 πολύ ανταγωνιστικά.

Όσο για τη κάμερα του Mi4C, προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις φωτογραφίες. Το video θα μπορούσε να είναι καλύτερο αλλά επίσης με καλύπτει μια χαρά.

Το συγριτικο που βαζεις ριναι με το παλιο επεξεργαστη τον 616 οχι τον 650 που ειναι μερα με την νύχτα.Μετα κατάλαβα οτι δεν αναφέρεστε στο note...
Δημοσ.

Δεν είναι σίγουρο πως θα δουλέψει αλλά δοκίμασέ το.

Η πιο σίγουρη επιλογή είναι να συνδέσεις το λογαριασμό σου και να μεταφέρεις λεφτά για να έχεις balance. Έχω κάνει πολλές αγορές έτσι χωρίς κανένα θέμα.

Αλλιώς βγάζεις μια Revolut και συνδέεις αυτή με Paypal και ξενοιάζεις.

Φιλε μου την αγορα να την κανω σε δολ η σε ευρω;
Δημοσ.
Δημοσ.

mini update 5 μέρες μετά την αγορά μου έστειλαν τον ο αριθμό παρακολούθησής τις nl post και σήμερα επιτέλους εμφανίστηκε στο 17track

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

προσωπικα παραγγειλα 2 mi4 απο banggood με 2 διαφορετικες καρτες και μου κλειδωσαν την παραγγελεια για λογους ασφαλειας και τωρα θα μου κανουν refund σε 2 βδομαδες.. τραγικοι απλα..

Απλα σημειωση, για να μην κραζουμε αδικως, τα refund σε πιστωτικες καρτες, σε διεθνεις συναλλαγες, παιρνουν οντως 10-15 εργασιμες ημερες, ειναι τραπεζικη η διαδικασια, δεν εχει να κανει με το μαγαζι.

Θεωρωντας βεβαιως οτι το μαγαζι κανει αμεσα refund.

Αν το μαγαζι κανει refund σε πχ 10 ημερες, τοτε παει στις 25 η διαδικασια συνολικα, προστιθεται δηλαδη η τραπεζικη διαδικασια χρονικα.

(ενας ακομη λογος να προτιμαμε paypal).

Επεξ/σία από nek4d
Δημοσ.

Το συγριτικο που βαζεις ριναι με το παλιο επεξεργαστη τον 616 οχι τον 650 που ειναι μερα με την νύχτα.Μετα κατάλαβα οτι δεν αναφέρεστε στο note...
Να ρωτήσω κάτι. Ο snapdragon 650 θεωρείται καλυτερος του 808?
Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι. Ο snapdragon 650 θεωρείται καλυτερος του 808?

πάνω κάτω ίδια είναι άπλα το 808 είναι περσινό flagship SoC ενώ το 650 είναι φετινό mid SoC με λίγο καλύτερά bench

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...