Προς το περιεχόμενο

geekbuying xiaomi mi4c 16gb 106€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

16GB χωρις microsd? Δεν θα χωραει τιποτα..

Στα 163 υπάρχει με 3/32

Δημοσ.

16GB χωρις microsd? Δεν θα χωραει τιποτα..

Μια χαρα ειναι τα 16gb.

Για μουσικη και φωτο σε κινητο μου περισσευουν.

Δημοσ.

16 είναι η ονομαστική χωρητικότητα..... Αν συμπεράνω απο το LG G2 που έχω, γύρω στα 10 είναι τα ελεύθερα.....

Δεν το λες και άνετο... Φυσικά αν κάποιος χρειάζεται ένα τηλέφωνο που απλά θα περάσει 5-10 εφαρμογές, βάλει λίγα τραγουδάκια, δεν τον ενδιαφέρει να έχει πολλές φωτό και video μαζί του, τότε το τηλέφωνο είναι αριστη επιλογή 

• Like 1
Δημοσ.

Πάντα με Paypal στο κινεζομάγαζα γιατί σε καλύπτει αν προκύψει κάτι. Είχα και εγώ μια κακή εμπειρία πριν 2 μήνες και μου έκαναν full refund.

Απλά γεμίστε το balance από τον τραπεζικό σας λογαριασμό γιατί μέσω πιστωτικής δε λειτουργεί λόγω CC.

Αλλιώς υπάρχει το Revolut ή Leupay και διάφορα άλλα.

Όσο για τα 16GB, το πραγματικό είναι γύρω στα 10-11GB free. Αν δε κουβαλάς όλη τη συλλογή μαζί σου μια χαρά σε καλύπτει.

Δημοσ.

Το geekbuying ειναι γενικα καλουτσικο μαγαζακι. Ειχα παραγγειλει ενα doogee και μετα απο 3 μερες το μετανοιωσα και ζητησα ακυρωση...προς εκπληξη μου ενω περιμενα λιγο παπαρισμα εκ μερους τους σε μιση μερα μου απαντησαν οτι επεστρεψαν τα χρηματα στο πειπαλ μου.

Δημοσ.

Έχει κάποια προστασία οθόνης ;

Δεν έχει Gorilla glass αν αυτό εννοείς. Έχει μια αντιχαρακτική επικάλυψη σύμφωνα με τα specs 

Εγώ που το πήρα από Yeso521 μου έστειλε δώρο θήκη σιλικόνης, adaptor micro USB 2.0-USB type C και μεμβράνη οθόνης. Επίσης σημειώστε πως η συσκευασία ΔΕΝ περιέχει ακουστικά.

Δημοσ.

προσωπικα παραγγειλα 2 mi4 απο banggood με 2 διαφορετικες καρτες και μου κλειδωσαν την παραγγελεια για λογους ασφαλειας και τωρα θα μου κανουν refund σε 2 βδομαδες.. τραγικοι απλα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...