Athanasios2104 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 ότι και να κάνουν αν η nvidia το έχει απενεργοποιημενο οι ευτυχείς κάτοχοι μιας 1060 θα μείνουν με το dx12 στο χέρι αυτό με το dx12 στις nvidia δεν το έχω καταλάβει, είναι θέμα hardware ή drivers;
freegr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Οτι προσπαθει η εταιρια ειναι δεδομενου αλλα στο ipad mini παιζω καλυτερα παχινιδια απο τον υπολογιστη και με καταπληκτικα γραφικα και φωτορεαλισμο... 1
erevos_csd Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Οτι προσπαθει η εταιρια ειναι δεδομενου αλλα στο ipad mini παιζω καλυτερα παχινιδια απο τον υπολογιστη και με καταπληκτικα γραφικα και φωτορεαλισμο... Το ένα facepalm για τα καλύτερα παιχνίδια και το άλλο για τα καταπληκτικά γραφικά και το φωτορεαλισμό. 6
Psaris Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Το ένα facepalm για τα καλύτερα παιχνίδια και το άλλο για τα καταπληκτικά γραφικά και το φωτορεαλισμό. ενταξει τι να πει κανεις πραγματικα,μαλλον τρολλ ειναι. 1
georgepppo Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 αυτό με το dx12 στις nvidia δεν το έχω καταλάβει, είναι θέμα hardware ή drivers; απο τους drivers είναι το εύκολο κλείδωμα αλλά παλιά είχανε βγάλει κάποιοι devs custom drivers για να τρέχεις με ati gpu και την nvidia για τα physx ,οπότε παίζει και φυσικό κλείδωμα που όμως δεν συμφέρει για μένα τις εταιρείες όχι γιατί κάποιος θα συνδυάσει nvidia-amd αλλά γιατί κάποιος που έχει πχ μια low end gpu θα πάρει μια μέτρια και θα παίζει σαν να έχει ναυαρχίδα,αυτό δεν τους συμφέρει με την καμία εδώ κλείδωσε το sli στις gtx 1060. η amd απο την άλλη έχει πιο ανοιχτή φιλοσοφία και δεν νομίζω να κλειδώσει τίποτα απο την πλευρά της,εδώ έτρεχαν μαζί τα apus με gpus με υποστήριξη απο την εταιρεία απο όσο ξέρω.
AlexKane Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 μακαρι να επικρατητουσε το vulkan αλλα χλωμο...πολλα τα συμφεροντα απο πισω... Μια χαρά πάει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα