Προς το περιεχόμενο

zalman z9 neo - usb led

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ! Εχω το παραπανω κουτι και το ''προβλημα'' ειναι οτι κλεινοντας το pc τα led  των usb παραμενουν ανοιχτα . Διαβασα οτι ειναι μια φοβερη τεχνολογια που σου επιτρεπει να φορτιζεις οτι θες ενω το pc ειναι κλειστο...

γνωριζει κανεις  πως και αν γινεται να απενεργοποιηθει αυτο? 

Δημοσ.

Γεια σας ! Εχω το παραπανω κουτι και το ''προβλημα'' ειναι οτι κλεινοντας το pc τα led  των usb παραμενουν ανοιχτα . Διαβασα οτι ειναι μια φοβερη τεχνολογια που σου επιτρεπει να φορτιζεις οτι θες ενω το pc ειναι κλειστο...

γνωριζει κανεις  πως και αν γινεται να απενεργοποιηθει αυτο? 

Μονο μεσα απο το bios αν γινεται.

Δημοσ.

που ειναι αυτο ρε συ και δεν το βλεπω? εχω win 7 ελληνικα

αυτο που σου λεω ειναι στα 8/10. δες στις ρυθμισεις για προχωρημένους της διαχειρισης ενεργειας στις ρυθμισεις usb

Δημοσ.

αα λεω και γω! ειδα αυτο που λες  για  τα usb, ''ρυθμιση επιλεκτικης αναστολης'' ηταν  απενεργοποιημενο... το ενεργοποιησα εκλεισα το pc αλλα τον πουλο εμειναν ανοιχτα.

Δημοσ.

μιας και εβγαλα ακρη και για οσους ενδιαφερει στο μελλον  : απο uefi  Chipset Configuration → Deep Sleep -> s4-s5 και σβηνουν.

προτεινει να ειναι disabled ομως ,  τι επιπτωσεις εχει αυτο αν ξερει κανεις ας μου πει!

• Like 2
Δημοσ.

μιας και εβγαλα ακρη και για οσους ενδιαφερει στο μελλον  : απο uefi  Chipset Configuration → Deep Sleep -> s4-s5 και σβηνουν.

προτεινει να ειναι disabled ομως ,  τι επιπτωσεις εχει αυτο αν ξερει κανεις ας μου πει!

S5

The system appears to be off. This state is comprised of a full shutdown and boot cycle.

S4

The system appears to be off. Power consumption is reduced to the lowest level. The system saves the contents of volatile memory to a hibernation file to preserve system state. Some components remain powered so the computer can wake from input from the keyboard, LAN, or a USB device. The working context can be restored if it is stored on nonvolatile media.

Fast startup is where the user is logged off before the hibernation file is created. This allows for a smaller hibernation file, more appropriate for systems with less storage capabilities.

Αυτά είναι τα S4, S5 power states.

Δημοσ.

Στη δική μου μητρική, ASUS P8Z77 V-PRO, έχει επιλογή γι' αυτό που λες να φορτίζεις κάτι μέσω usb ενώ το pc είναι κλειστό ή σε sleep mode(USB Charger λέγεται). Μέσω του AI Suite της ASUS μπορώ να το ενεργοποιήσω ή να το απενεργοποιήσω χωρίς να μπω στα BIOS. Τσέκαρε μήπως έχει και η δικιά σου μητρική κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα που να σου δίνει αυτή τη δυνατότητα και μπορεί έτσι να κλείνουν και τα led....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...