billycob Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Το πρόβλημα με τις Retina είναι γνωστό και έχουν γραφτεί αρκετά. Παρόλα αυτά θα ήθελα να ρωτήσω αν είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα και αν ναι, ποια η αντιμετώπιση από τα εξουσιοδοτημένα καταστήματα στην Ελλάδα. Thanks, B
karlito13 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 ειχα εγω το ιδιο προβλημα και το πηγα στην Document στην Γλυφαδα...σε 2-3 ημερες ειχα καινουρια οθονη μαζι με το μεταλλικο περιβλημα. 1
billycob Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 ειχα εγω το ιδιο προβλημα και το πηγα στην Document στην Γλυφαδα...σε 2-3 ημερες ειχα καινουρια οθονη μαζι με το μεταλλικο περιβλημα. Το μέγεθος ήταν παρόμοιο ή σε όλη την οθόνη;
karlito13 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 εμενα αυτα τα σημαδια τα ειχε βγαλει στο γυρω-γυρω της οθονης,δλδ εκει που βλεπεις μαυρη επιφανεια.υπαρχουν πολλα προβληματα με τις retina οθονες,με μια αναζητηση στο google θα δεις το προβλημα σαν "retina staingate". Ευτυχως εχω και 8-9 μηνες δεν μου εχει ξαναβγαλει προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα