Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.

Μεσα στον σκληρο ειχα δυο φακελους με εικονες και ταινιες.Σημερα λοπον που τον συνδεσα στον υπολογιστη για να βαλω και αλλες εικονες οι φακελοι μου εμφανιζονται ως αρχεια και οχι ως φακελοι.

Ξερουμε το γιατι και το πως μπορω να ανακτησω τα περιεχομενα τους?Ευχαριστω.

Δημοσ.

ωχ, για ransomware ακουγεται...

Το οποιο σημαινει?

Κατι κολλησες. Κανε ενα σκαναρισμα με ενα καλο antivirus για αρχη...

Το εκανα με το ESET και δεν μου εβγαλε τιποτα ως απειλη.Αλλα μου σκαναρε 14.000 αρχεια που σημαινει οτι τα 'βλεπει'

Δημοσ.

Recuva...

Κάνε μια ανάκτηση για σιγουριά και μετά κάνε έλεγχο του δίσκου (δεξί κλικ->Ιδιότητες->Εργαλεία->Έλεγχος)

Αν είναι πολλά τα δεδομένα πάρε τουλάχιστον backup από τις φωτογραφίες σου.

Δημοσ.

Βαλε να φαινονται τα κρυφα αρχεια και οι φακελοι και οι επεκτασεις των αρχειων, μπες στο φακελο που λες και με ΠΟΛΛΗ προσοχη για να μην κλικαρεις καπου που φαινεται πχ σαν φακελος ή σαν εικονα αλλα ειναι .exe και σε θα μολυνει, κανε οτι κρυφο αρχειο υπαρχει, κανονικο. Μαζεψε τα αρχεια σου καπου αλλου και σβησε οτι εχει μεσα ο συγκεκριμενος φακελος.

Αν ειναι στικακι ή εξωτερικος σκληρος, καντου φορματ να εισια σιγουρος.

Δημοσ.

Recuva...

Κάνε μια ανάκτηση για σιγουριά και μετά κάνε έλεγχο του δίσκου (δεξί κλικ->Ιδιότητες->Εργαλεία->Έλεγχος)

Αν είναι πολλά τα δεδομένα πάρε τουλάχιστον backup από τις φωτογραφίες σου.

Εκανα ανακτηση αλλα δεν αναγνωριζει ολες τις εικονες μου.

Βαλε να φαινονται τα κρυφα αρχεια και οι φακελοι και οι επεκτασεις των αρχειων, μπες στο φακελο που λες και με ΠΟΛΛΗ προσοχη για να μην κλικαρεις καπου που φαινεται πχ σαν φακελος ή σαν εικονα αλλα ειναι .exe και σε θα μολυνει, κανε οτι κρυφο αρχειο υπαρχει, κανονικο. Μαζεψε τα αρχεια σου καπου αλλου και σβησε οτι εχει μεσα ο συγκεκριμενος φακελος.

Αν ειναι στικακι ή εξωτερικος σκληρος, καντου φορματ να εισια σιγουρος.

Οκ θα προσπαθησω αμεσως.

Δημοσ.

Εκανα ανακτηση αλλα δεν αναγνωριζει ολες τις εικονες μου.

Δηλαδή; Τα ανακτημένα αρχεία δεν εμφανίζονται σωστά ή το πρόγραμμα δε βρίσκει όλες τις φωτογραφίες;

Δε μ' αρέσει καθόλου αυτό.

Δημοσ.

Αυτό μοιάζει με καταστροφή του mft του δίσκου, οπότε δεν υπάρχει η ταξινόμηση των φάκελων. Ότι ανάκτηση και να κάνεις θα στα βγάλει χύμα σαν αρχεία.

Δημοσ.

Αυτό μοιάζει με καταστροφή του mft του δίσκου, οπότε δεν υπάρχει η ταξινόμηση των φάκελων. Ότι ανάκτηση και να κάνεις θα στα βγάλει χύμα σαν αΑρα 

Αραα τι κανω???

Δημοσ.

Ανάκτηση τουλάχιστον τις φωτογραφίες και τα προσωπικά αρχεία. Ότι καταφέρεις και σώσεις. Αν τα έχεις σε backup άστα και κάνε διαμόρφωση τον δίσκο (θα χαθούν όλα).

Δημοσ.

Ανάκτηση τουλάχιστον τις φωτογραφίες και τα προσωπικά αρχεία. Ότι καταφέρεις και σώσεις. Αν τα έχεις σε backup άστα και κάνε διαμόρφωση τον δίσκο (θα χαθούν όλα).

Καλως.Σε ευχαριστω πολυ!Καλο σου βραδυ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...