jimex Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Νευρωνικά δίκτυα, augmented reality και πάει λέγοντας στην παρουσίαση μιας καινούργιας εφαρμογής από μια πρωτοεμφανιζόμενη εταιρεία. Aδυνατώ να πιστέψω ότι οι συγκεκριμένοι ξανανακάλυψαν τον τροχό και το περισσότερο σχετικό που μπορώ να φανταστώ με deep learning είναι η χρήση κάποιου api όπως της wolfram για διάφορες προτάσεις κλπ., δίχως να έχει καμία χρήση στην εφαρμογή του ίδιου του φίλτρου... 2
kwstaskara Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Άνετα αμα τραβάς καλές φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης τις βάζεις σε δικό σου πίνακα, θα μέτραγε; Πολύ καλή μετατροπή των pixels βλέπω επιτυχία.
Regulus Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Ε όχι και ζωγράφος. Πέρασε και δεν ακούμπησε. Ζωγράφος γίνεσαι αν πιάσεις πινέλο όχι κινητό. Αν και υπάρχουν αρκετοί ζωγράφοι που ζωγραφίζουν τα ίδια και τα ίδια (και εννοώ ότι το αποτέλεσμα του app θα είναι πάντα παρόμοιο) ας μην απλοποιούμε τον όρο τόσο εύκολα.
Regulus Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 To video sample τι διαφορά έχει από τα photoshop filters που υπάρχουν εδώ και 20 χρόνια; Τίποτα
Staferno Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Στο λέει ρε φιλε μου....VIDEO SAMPLE .....όχι photo sample ....θα βγάλουν την εφαρμογή σαν plug in και σε προγράμματα επεξεργασίας βίντεο για να μπορείς να κανεις και βίντεο με αυτό ο εφέ...Πιο απλά δεν μπορούσε να στο πει.... Οτι ας πούμε ειναι για Βιντεο.....και όχι για φωτογραφίες ;;;;;
AggelosTz Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Κάνε μία χάλια φωτογραφία ασπρόμαυρη κ μπλερ...νταν έγινε abstact art...καντην να μοιάζει με πίνακα μέσω διαφόρων φίλτρων στο φωτοσοπ...νταν έγινε κιτς. Χωρίς διάθεση ελιτισμού αν δεν πιάσεις ψηφιακή γραφίδα ή πινέλο μην περιμένεις ζωγραφική φαστ φουντ .... 1
Neg Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 H εφαρμογή με έβαλε σε σκέψεις γιατί είναι δωρεάν δίχως διαφημίσεις κάτι που δεν μου άρεσε, γιατί κανένας Developer δεν θα πλήρωνε κάθε χρόνο 99€ για να δίνει δωρεάν δίχως κέρδος την εφαρμογή του. Τέλος απενεργοποιώντας το ίντερνετ στο κινητό κάνει την εφαρμογή άχρηστη αφού θέλει ίντερνετ και ανεβάζει τις φωτογραφίες σε κάποιον Server για να τις επεξεργαστεί. Την δοκίμασα ωραία εφέ αλλά δεν έχω καμία όρεξη να βάζω τις φωτογραφίες μου σε κάποιον άγνωστο Server. Οπότε προσοχή σε αυτούς που θέλουν να την χρησιμοποιήσουν. 1
Zus Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Το logo του Prisma που εμφανίζεται κάτω δεξιά στις φωτογραφίες δεν φεύγει με κάποιο τρόπο? Αυτή είναι μία φωτογραφία μου από το Παλιό Λιμάνι των Σπετσών και έχω μείνει μλκας με το αποτέλεσμα 3
Neg Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Το logo του Prisma που εμφανίζεται κάτω δεξιά στις φωτογραφίες δεν φεύγει με κάποιο τρόπο? Αυτή είναι μία φωτογραφία μου από το Παλιό Λιμάνι των Σπετσών και έχω μείνει μλκας με το αποτέλεσμα Όχι δεν φεύγει, επίσης πρόσεχε όπως ανάφερα παραπάνω, γιατί οι φωτογραφίες σου ανεβαίνουν σε Server για την επεξεργασία και δεν ξέρεις πώς τις χρησιμοποιούν. Πάντως ναι η εφαρμογή έχει τρομερά εφέ.
Zus Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δεν με πολυενδιαφέρει τι κάνει με τις φωτογραφίες με τα τοπία, ειλικρινά. Δεν σκοπεύω να ανεβάσω πρόσωπα. Εξάλλου με μία πρόχειρη αναζήτηση στο google βρίσκεις πολύ καλύτερες φωτογραφίες του σημείου από τη δική μου. Απλά θα ήθελα να μπορώ να πληρώσω και να φύγει το logo από εκεί.
Panagiotis32 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Όχι δεν φεύγει, επίσης πρόσεχε όπως ανάφερα παραπάνω, γιατί οι φωτογραφίες σου ανεβαίνουν σε Server για την επεξεργασία και δεν ξέρεις πώς τις χρησιμοποιούν. Πάντως ναι η εφαρμογή έχει τρομερά εφέ. ελεος! το παράκαναν...
paniti Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Το logo φεύγει από ο,τι φαίνεται Ρυθμίσεις -> enable watermarks και απενεργοποιείς Απορία: Επεξεργασία πορτραίτου του τύπου να το κάνει σαν σκιτςογραφια μπορεί να γίνει εύκολα (ή όχι πολύ δύσκολα τέλος πάντων ) και σε photoshop/GIMP κλπ; Υπάρχει κάποιο προγραμματακι για desktop (Windows ή macos);
Neg Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Το logo φεύγει από ο,τι φαίνεται Ρυθμίσεις -> enable watermarks και απενεργοποιείς Απορία: Επεξεργασία πορτραίτου του τύπου να το κάνει σαν σκιτςογραφια μπορεί να γίνει εύκολα (ή όχι πολύ δύσκολα τέλος πάντων ) και σε photoshop/GIMP κλπ; Υπάρχει κάποιο προγραμματακι για desktop (Windows ή macos); Το GIMP το ξεχάς και το βάζεις στον κάδο με ότι υπόλοιπο σάπιο κυκλοφορεί στο ίντερνετ και είτε το κάνεις με Photoshop είτε με Affinity Photo (Που προσωπικά χρησιμοποιώ και άξιος ανταγωνιστής του Photoshop με προσιτή τιμή αυτή τη βδομάδα 39€) και τώρα ειδικά που θα το διαθέσουν και σε Windows ακόμα καλύτερα. Απλά θες ένα TouchPad με στυλό για να σχεδιάσεις με ακρίβεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα