mgee Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 καλησπερα! θελω να προχωρησω στην αγορα του one plus 3 .. εχω μια prepaid καρτα της πειραιως την οποια εχω συνδεσει με paypal και κανω αγορες.Τελευταια εδω και κανα 2 μηνες και ενω εχω λεφτα μεσα μια μπορω να παραγγειλω και μια οχι.. ειχα μπει συγκεκριμενα και στο geekbuying και τιποτα!οποτε φοβαμαι να παω να βαλω 400 ευρω στην καρτα και να μην μου τη δεχεται στο site της one plus.. ξερετε τιποτα ή προτεινεται κατι αλλο;
newsformobiles Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Η Πειραιώς συγκεκριμένα είχε απαγορευτικό μετακίνησης χρημάτων έως 1000€ στο εξωτερικό. Τό είχα δει και εγώ όταν είχα προσπαθήσει να μεταφέρω λεφτά να γεμίσω το paypal μου. Τσέκαρες εάν ισχύει ακόμα αυτό ή όχι!? Θυμάμαι μου το έβγαζε μέσα στο winbanking την πρώτη φορά.
leo066 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 επειδή οι τράπεζες έχουν όριο στα χρήματα που βγάζουν έξω,η Πειραιώς συνήθως το συμπληρώνει μετά τις 20-25 κάθε μήνα, οπότε αν θέλεις να κάνεις κάποια αγορά να την κάνεις πριν της 20 (είναι το όριο της τράπεζας και όχι το δικό σου, ασχέτως αν έχεις συμπληρώσει το δικό σου όριο αν η τράπεζα έχει συμπληρώσει το δικό της δεν μπορείς να κάνεις αγορά) καλησπερα! θελω να προχωρησω στην αγορα του one plus 3 .. εχω μια prepaid καρτα της πειραιως την οποια εχω συνδεσει με paypal και κανω αγορες.Τελευταια εδω και κανα 2 μηνες και ενω εχω λεφτα μεσα μια μπορω να παραγγειλω και μια οχι.. ειχα μπει συγκεκριμενα και στο geekbuying και τιποτα!οποτε φοβαμαι να παω να βαλω 400 ευρω στην καρτα και να μην μου τη δεχεται στο site της one plus.. ξερετε τιποτα ή προτεινεται κατι αλλο;
mgee Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Η Πειραιώς συγκεκριμένα είχε απαγορευτικό μετακίνησης χρημάτων έως 1000€ στο εξωτερικό. Τό είχα δει και εγώ όταν είχα προσπαθήσει να μεταφέρω λεφτά να γεμίσω το paypal μου. Τσέκαρες εάν ισχύει ακόμα αυτό ή όχι!? Θυμάμαι μου το έβγαζε μέσα στο winbanking την πρώτη φορά. Οχι δεν το ηξερα αυτο. το θεμα είναι οτι φορτώνω κανονικά την κάρτα μου μεσω του μηχανήματος στην Πειραιώς αλλα δεχεται οποια αγορα θελει . Δηλαδη πηγα να κανω μια αγορα με 1-2 ευρω στο ebay και δεν το δεχοτανε και την ιδια ακριβως μέρα παλι στο ebay εκανα μια αγορα 45 ευρω.
Fulgore Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Capital control λεγεται αυτο. Γενικα οσον αφορα αγορες εξωτερικου μονο για το Steam ξερω σιγουρα οτι δεχεται τις καρτες μας(μιας και ουτως ή αλλως prepaid δεν δεχονται πια).Σε ολες τις αλλες σελιδες ειτε Amazon,ειτε ebay ειτε evga κλπ ειναι τελειως τυχαια η κατασταση. Την μια μπορει να μην σου περναει την καρτα οσοες φορες και να προσπαθεις στο ενα site,την αλλη μπορει με την 2-3προσπαθεια να σου περασει και παει λεγοντας.
Luciddream Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Εγώ δοκίμασα 2 φορές με την πιστωτική μου (Alpha bank) και έφαγα άκυρο... τελικά μόλις την έκανα link στο Paypal πέρασε. 1
Fulgore Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Εγω για το εν λογω κινητο θα περιμενω μπας και το φερουν τα Public για να μην μπλεκω με αυτα.Το καλο ειναι οτι σαν ποσο ειναι ισα ισα στα δικα μας ορια των capital control για αγορες απο εξωτερικο και μαλιστα και με δωρεαν μεταφορικα μια χαρα.
Luciddream Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Λίγο off topic αλλά εμένα με προβληματίζει η ημερομηνία παράδοσης. Μου έλεγε με το αργό 19 ιουλίου (free), και με το γρήγορο 19 ιουλίου(17 euro). Κάτι μου λέει 19 θα αρχίσει να κολυμπάει απο Κίνα... 1
Fulgore Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Ειχα γραψει πιο παλια που ειχα παρει το OnePlusX με το γρηγορο και μου ειχε ερθει σε 3-4περιπου εργασιμες ενω σε αλλο γνωστο που ειχε βαλει με το γρηγορο του ειχε ερθει πολυ πιο μετα(βεβαια δεν ξερω αν εισαι πεσει και τιποτα περιεργη περιοδος). Αν εχεις ορεξη με το καλο οταν ερθει γραψε καμια εντυπωση για το κινητο(γιατι απο video του youtube εχουμε γεμισει)μιας και ειμαι σιγουρος οτι ενδιαφερει αρκετους το κινητο(κυριως λογω τιμης προφανως).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα