Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω κ ενα χρονο σχεδον ειμαι με usb στικακι καρτα Ηχου κ ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει κανενα προγραμμα η καποιος τροπος για να σιγουρευτω πως η καρτα Ηχου της μητρικης μου οντως εχει καει η εχει καποιο αλλο προβλημα.

Επισης νεκρη ειναι κ η εισοδος μικροφωνου-ακουστικων μπροστα στο κουτι nzxt.

Δημοσ.

Δοκίμασες να ξεσυνδέσεις το καλώδιο πάνω στην μητρική που πάει στο front panel? Είχες ήχο στις πίσω θύρες μετά;

Αν όχι έβαλες τους drivers που δίνει η κατασκευάστρια εταιρία για την μητρική σου; Πας στην σελίδα της και κατεβάζεις.

Αν και με τους drivers τους σωστούς και με βγαλμένο το καλώδιο δεν έχεις ήχο και πάλι (σαν συσκευή στην διαχείριση συσκευών τι σου γράφει; Λειτουργεί κανονικά; ) τότε μένει μόνο να δοκιμάσεις σε άλλο λειτουργικό μπας και δεις φως, κανένα live ubuntu πχ για να μην κάνεις φορμάτ.

Δημοσ.

Δοκίμασες να ξεσυνδέσεις το καλώδιο πάνω στην μητρική που πάει στο front panel? Είχες ήχο στις πίσω θύρες μετά;

Αν όχι έβαλες τους drivers που δίνει η κατασκευάστρια εταιρία για την μητρική σου; Πας στην σελίδα της και κατεβάζεις.

Αν και με τους drivers τους σωστούς και με βγαλμένο το καλώδιο δεν έχεις ήχο και πάλι (σαν συσκευή στην διαχείριση συσκευών τι σου γράφει; Λειτουργεί κανονικά; ) τότε μένει μόνο να δοκιμάσεις σε άλλο λειτουργικό μπας και δεις φως, κανένα live ubuntu πχ για να μην κάνεις φορμάτ.A

Τα ειχα κανει ολα μεχρι κ φορματ,τωρα τα ξαναψαχνω εχω βγαλει το καλωδιο απ την μητρικη(hd audio).

Στην διαχειριση συσκευων γραφει πως λειτουργει κανονικα.

Μολις εκανα κ ενημερωση ολων των ντραιβερς απο την asus αλλα κ παλι δεν εχω ηχο.

Οταν λες αλλο λειτουργικο ειναι προγραμμα?Πως δουλευει?Πρεπει να το κατεβασω?

Δεν μ αφηνει να επιλεξω τα ηχεια,γραφει εκτος συνδεσης ενω εχω το βησμα κανονικα στην υποδοχη.(στο πισω μερος)

post-246391-0-79989600-1468146725_thumb.png

post-246391-0-03045300-1468146793_thumb.png

post-246391-0-56236200-1468146798_thumb.png

Δημοσ.

Εχω συνδεσει παλι το καλωδιο στην μητρικη(HD AUDIO) και προσπαθω να καταλαβω τι παιζει απ το Realtek HD Audio επιλεγοντας την επιλογη "μπροστινος πινακας ac97 " + συν ακουστικα στην μπροστινη υποδοχη του nzxt,δειχνει πως υπαρχει ηχος αλλα παλι απ τ ακουστικα δεν ακουω τιποτα...(το βησμα στην πισω πινακα ειναι κουμπομενο στην πρασινη υποδοχη των ηχειων)

post-246391-0-74780400-1468150391_thumb.png   post-246391-0-37555300-1468150421_thumb.png

Επιλεγοντας την επιλογη "μπροστινος πινακας HD" βλεπουμε πως απενεργοποιειται τελειως ο Ηχος και τα 

windows μου βγαζουν ειδοποιηση.

post-246391-0-45948300-1468150704_thumb.png post-246391-0-30429400-1468150720_thumb.png

post-246391-0-61236600-1468150742_thumb.pngpost-246391-0-64374700-1468150755_thumb.pngpost-246391-0-72190000-1468150770_thumb.png

Επισης οι ρυθμισεις ειναι αυτες χωρις να τις εχω αλλαξει καθολου.Απ τα λιγα που μπορω να καταλαβω (χωρις να με σιγουρος)ειναι πως εχει βλαβη ο πισω πινακας ηχου στην μητρικη κ δεν αναγνωριζει το βησμα απ τα ηχεια οπως λενε κ τα windows. Aν καποιος ξερει κατι περι αυτου παρακαλω ας βοηθησει γτ αν δεν ειχε βλαβη δεν θα μου εδινε την δυνατοτητα επιλογης οπως στις παραπανω  φωτο με τον μπροστινο πινακα?

post-246391-0-86239000-1468151173_thumb.png

Δημοσ.

Πχ μπορείς να δεις πως θα περάσεις ubuntu σε στικάκι για να το τρέξεις live χωρίς φορμάτ εδώ: link

Βέβαια μιας και έκανες φορμάτ και πάλι δεν έφτιαξε δεν νομίζω να παίξει και εκεί.

Στις επιλογές ξετσέκαρε το "κλείσε τον ήχο απο την πίσω συσκευή........ ακουστικών". Μετά δοκίμασε με front panel εκτός και μετά βάλτο, ac97 και HD.

Λογικά στο AC97 δεν χρησιμοποιεί το detect και για αυτό τα βγάζει πάντα συνδεμένα, όπως και να έχει βάλε φακό μέσα στο 3.5 του front panel και πίσω και δες αν είναι τίποτα μέσα στραβό. Για το πως φαίνεται το ίσιο δες πχ ένα άλλο 3.5 που δεν χρησιμοποιείς.

Δημοσ.

Παίζει να έχει θέμα το front panel του κουτιού σου. Πολλά nzxt κουτιά ( και το δικό μου το s340 ) έχουν προβληματικές front panel audio υποδοχές. Εμένα για παράδειγμα κάνει παράσιτα και κάτι σαν τσιριχτό. Μίλησα με nzxt και μου έχουν στείλει ολόκληρο το front panel να δοκιμάσω. 

Αμα έχεις εγγύηση κάνε κι εσύ το ίδιο, τουλάχιστον να αποκλείσεις τον παράγοντα να φταίει η onboard κάρτα ήχου.

Δημοσ.

Πχ μπορείς να δεις πως θα περάσεις ubuntu σε στικάκι για να το τρέξεις live χωρίς φορμάτ εδώ: link

Βέβαια μιας και έκανες φορμάτ και πάλι δεν έφτιαξε δεν νομίζω να παίξει και εκεί.

Στις επιλογές ξετσέκαρε το "κλείσε τον ήχο απο την πίσω συσκευή........ ακουστικών". Μετά δοκίμασε με front panel εκτός και μετά βάλτο, ac97 και HD.

Λογικά στο AC97 δεν χρησιμοποιεί το detect και για αυτό τα βγάζει πάντα συνδεμένα, όπως και να έχει βάλε φακό μέσα στο 3.5 του front panel και πίσω και δες αν είναι τίποτα μέσα στραβό. Για το πως φαίνεται το ίσιο δες πχ ένα άλλο 3.5 που δεν χρησιμοποιείς.

Μπα τπτ νεκρο.Με φακο δεν μπορεσα να δω κατι απλα το μονο που παρατηρησα μολις κουμπωνει το βησμα στην υποδοχη δεν ζοριζεται καθολου ενω πχ στην διπλα υποδοχη και γενικα στις αλλες Ψιλοζοριζεται κ κανει το κλικ.

Τελος παντων ευχαριστω για τον χρονο σου απλα τωρα μου φυγε η περιεργεια οποτε μονη λυση το στικακι ηχου κ αν χρειαστει να αγορασω ακουστικα θα κοιταξω να χουν usb κ οχι βυσματακια ηχου-μικροφωνου!

Δημοσ.

Μπορείς να πάρεις και καμιά κάρτα ήχου PCI / PCIx που να έχει έξοδο για front panel ή να βάλεις καμιά USB πίσω με διακλάδωση και να βγάζεις απο το πλάι κάπου και μια δεύτερη 3.5 για τα ακουστικά σου, οτι σε βολεύει. Μπορείς να βάλει και USB ακουστικά βέβαια.

Καλή συνέχεια :)

• Like 1
Δημοσ.

Παίζει να έχει θέμα το front panel του κουτιού σου. Πολλά nzxt κουτιά ( και το δικό μου το s340 ) έχουν προβληματικές front panel audio υποδοχές. Εμένα για παράδειγμα κάνει παράσιτα και κάτι σαν τσιριχτό. Μίλησα με nzxt και μου έχουν στείλει ολόκληρο το front panel να δοκιμάσω. 

Αμα έχεις εγγύηση κάνε κι εσύ το ίδιο, τουλάχιστον να αποκλείσεις τον παράγοντα να φταίει η onboard κάρτα ήχου.

Ισως το κοιταξω αλλα δεν πιστευω να ειναι το φροντ πανελ αλλα μιας κ το λες το μονο που εχω παρατηρησει ειναι δεξια που εχει τα 3 λαμπακια λεντ για τις ταχυτητες των ανεμιστηρων εκει κ στο φουλ να το εχω μονο το ενα λαμπακι αναβει ενω κανονικα θα επρεπε να αναβουν κ τα 3 συν αυτο που δειχνω στην φωτο με το βελακι,αλλα οκ ψιλοπραγματα.

post-246391-0-03603000-1468160797_thumb.png

Δημοσ.

Γι αυτό σου λέω. Να αποκλείεις μια μία τις πιθανότητες. Δεν θα χάσεις τίποτα ούτε πληρώνεις κάτι. Επικοινωνείς με το support της nzxt. Τους εξηγείς το πρόβλημα, θα σου ζητήσουν σε pdf απόδειξη αγοράς και σε 1 εβδομάδα άντε 2 θα είναι σπίτι το ανταλλακτικό. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...