Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και καιρό θέλω να αλλάξω την οθόνη μου Link.png Site: LG27MP75 με μια μεγαλύτερη και μου έχει μπεί στο μάτι η Link.png Site: LG34UM67-P .

Θα μπει στο μηχάνημα της υπογραφής το οποίο δεν έχω σκοπό να αναβαθμίσω. Πιστεύεται θα έχω πρόβλημα με την ανάλυση ; Δεν παίζω τίποτα φοβερά παιχνίδια World Of Warships κυρίως. Επίσης η ανάλυση είναι μικρή για το μέγεθος του; θα με κουράσει ;  

Δημοσ.

H αναλυση ειναι σχετικα μικρη με το μεγεθος. Δεν ειναι θεμα αν θα σε κουρασει, αλλα αν σου αρεσει περισσοτερο απο αυτο που εχεις τωρα, οπου παλι ειναι μικρη για το μεγεθος.

Καλυτερα να πας να την δεις απο κοντα πριν αποφασισεις.

Δημοσ.

Καλά δεν παίζει να πάω να την δώ γιατί είμαι Αλεξανδρούπολη. Οπότε μου λές ότι δεν θα κερδίσω κάτι επιπλέον παρά μόνο το μέγεθος. Μήπως έχεις να προτείνεις κάτι σε 32 με 34 ίντσες με καλύτερη ανάλυση που θα άντεχε η κάρτα μου ;

Δημοσ.

Καλά δεν παίζει να πάω να την δώ γιατί είμαι Αλεξανδρούπολη. Οπότε μου λές ότι δεν θα κερδίσω κάτι επιπλέον παρά μόνο το μέγεθος. Μήπως έχεις να προτείνεις κάτι σε 32 με 34 ίντσες με καλύτερη ανάλυση που θα άντεχε η κάρτα μου ;

Ναι στο μεγεθος καερδιζεις, αλλα αυτο δεν ειναι το ζητουμενο? Επισης μαλλον θα κερδισεις και στην ποιοτητα εικονας. Αν θελεις 34", που πρακτικα ειναι πεπλατισμενη 27", καποια σαν την παραπανω θα παρεις. Αν παρεις μεγαλυτερης αναλυσης η καρτα θα ζοριζεται.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τελικά άκουσα την καρδία και όχι την λογική και πήρα την Asus ROG Swift PG348Q.

Τώρα σχετικά με την κάρτα και το μηχάνημα της υπογραφής μπορώ να πω ότι περίμενα να μην πιάνω καν 60 fps άλλα απ ότι φαίνεται τα καταφέρνει μια χαρά οπότε η 1070 μπορεί να περιμένει.

Ενδεικτικά μερικά παιχνίδια σε Ultra Wide 3440x1440 όλα τέρμα.

World Of Warships :  76 fps

Euro Truck Simulator 2 : 80 fps

SimCity 5 : 60 fps

The Elder Scrolls Online : 80 fps

The Witcher 3 : 30fps (σε τέτοια παιχνίδια γονατίζει)

World Of Tanks : 55 fps

Diablo III : 100 fps

Tera : 20 με 80 fps (έχει χάλια optimization άλλα παίζει πιο ομαλά)

Γενικά μου άρεσε αρκετά.  :-D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...