saxlina Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Καθαρισμός Xbox Original (2002) Καλησπέρα, έχω ένα τσιπαρισμενο Xbox του 2002.Πρόσφατα αγόρασα τρεις μεταχειρισμενους τίτλους και εκτός του ότι κολλάει σαυτα που αγόρασα, κολλάει και στα παλιά τα δικά μου, γνήσια και αντιγραμμενα...Βγάζει συνέχεια the disc is dirty or damaged...τα έχω καθαρίσει όλα με σπρέι και πανάκι αλλά τίποτα.Αυτό που πρόσεξα τελευταία είναι ότι όταν ανοίγει δουλεύει κατευθείαν μέσω τσιπ και όχι σαν γνήσιο Xbox, αφού για να ενεργοποιηθει πρέπει να κρατήσω πατημένο το κουμπί μέχρι να ανάψει πορτοκαλί το πράσινο φωτάκι.Αν έχει ξέρει κάποιος τι και πως να το φτιάξω -καθαρίσω ας μου πει. Ευχαριστώ Σταύρος.
Sheogorath Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα, θέλει καθάρισμα το laser λογικά στο DVD.
doshy Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 είχα το ίδιο θέμα και εγώ αλλα σε xbox360 το είχα τσιπαρει και μετά από λίγο καιρό δεν διάβαζε τα games σωστά, κολλούσε, εκεί που έπαιζα μπορεί να με πετούσε ξαφνικά error και στα γνήσιαάλλαξα την κεφαλή και είμαι ακόμα ok. ούτε με καθαρισμό δεν έστρωνε, ούτε με καλιμπράρισμα άμα θέλεις ψάξε στο skroutz έχουν 15 με 20 ευρώ το πολλή
saxlina Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Το άνοιξα το καθάρισα αλλά τίποτα.... Το λέιζερ ήταν καθαρό μόνο η ψυχτρα είχε σκόνη... Έψαξα στο ίντερνετ, βρήκα ότι το καλύτερο ήταν τοSamsung sdg605 Αλλά το 40 $μεταχειρισμενο. Αν βάλω εξωτερικό η φέτα από pc δεν θα δουλέψει. Κάποια ιδέα ?
Sheogorath Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Ρίξε μια ματιά εδώ http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-2415245/replace-original-xbox-disc-drive.html
Mr_Terror Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Μπορεις να βαλεις ενα απλο ide dvd rom drive αφου το εχεις με τσιπακι απλα θα σου διαβαζει μονο κοπιες οχι γνησια δισκακια. Υπαρχει και ενας τροπος με καποιο συμβατο μοντελο να πειραξεις το firm και να γινει σαν το γνησιο drive.Δεν θυμαμαι περισσοτερα να σου πω.Ψαξε στο ιντερνετ.Αλλη λυση να αλλαξεις το λειζερ.Δες τον κωδικο του λειζερ και παρε ενα απο ebay.
JohnHacked Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Εχω μονάδα ανταλλακτική αν θες να δούμε αν θα παίξει.
saxlina Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Τελικά τα πήγα πίσω πήρα παιχνίδια για pc... Μου έδινε και το Xbox 360 kinetic με 140 ευρώ... Καλά είναι ?
saxlina Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Θα σε γελάσω φίλε μπορώ να μάθω, ήταν μαύρο σλιμ μου φάνηκε μαζί με τον μηχανισμό για κινετικ
JohnHacked Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δώσε περισσότερες πληροφορίες όταν μάθεις να δούμε.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 xbox classic console Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα έχω το xdox κονσόλα το παλιό και δεν μου ανοίγει το πορτάκι για να βάλω το δισκάκι να παίξω τι πρέπει να κάνω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα