Drake27 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Γεια σας παιδιά,προσφάτως πήρα την sapphire r9 380 4gb και παρατήρησα το εξής,η ψήκτρα δουλεύει σαν παθητική και όταν φτάνει στους 55 βαθμούς τότε παίρνουν μπρος τα ανεμιστηρακια της ψήκτρας,ξέρω ότι είναι μια λειτουργιά που έχουν βάλει για ποιο quiet σύστημα,το θέμα μου είναι το εξής,το έχει μόνο η sapphire αυτό ή όλη η σειρά της 380? Τσέκαρα και το bios της κάρτας με το tango bios reader και το έχουν ρυθμισμένο να ξεκινάει στο 30% τα ανεμιστηρακια και να φτάνει έως και 70% η ταχύτητα όταν φτάσει στους 80 βαθμούς. Πείτε μου λίγο της γνώμες σας,όσοι έχετε αυτή την κάρτα γραφικών. Ευχαριστώ πολύ. Υ.Γ Έχω φτιάξει custom fan speed στο Sapphire Trixx για να δουλεύουν μονίμως τα ανεμιστηρια.
giannisv6 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Έχω την ίδια κάρτα αλλά της gigabyte, ισχύουν αυτα που λες και ειμαι σίγουρος οτι ισχυει και για ολη την σειρά δεν βρισκω τίποτα το ανησυχητικό. Έχω την εντύπωση οτι μέχρι τους 72C ειναι αναμενόμενο κατα το gaming με φουλ τα ανεμιστήρια βεβαίως. Προσωπικά με 32C περιβάλλον και μπόλικο Gta / Far Cry 4 το Tmax ηταν 62C, και idle εχει Tmax 48C. Ένα συγκριτικό .
Drake27 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Αχα,μάλιστα,όποτε να μην το φοβαμε στο auto ότι μπορεί να μου μείνει στα χέρια,βεβαία στο full load τα ανεμιστηρια δεν πήγαιναν πάνω από το 50% σε ταχύτητα αλλά κρατούσαν σταθερά την κάρτα στους 75-77 βαθμούς. Αυτό το δοκίμασα με το gpu z που το έβαλα να κάνει rendering. 1
Chrysostomos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 όλα φυσιολογικά είναι,τώρα καλοκαιριάτικα. εγώ έχω την ίδια αλλά σε msi και έχει την ίδια ακριβώς λειτουργία.
Drake27 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Αχα,κατάλαβα. Ευχαριστώ πολύ για της πληροφορίες που μου δώσατε. :D 1
tntdynamite23 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Έχω και γω την συγκεκριμένη κάρτα και στο witcher 3 πήγε 90c. Την έχω στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, τι να κάνω για να μη ζεσταίνεται τόσο? Με το trixx το fan control πως να το βάλω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα